זקוק להמלצה על רסיבר בסביבות 1200 שח
אני צריך רסיבר חדש, אין לי הרבה דרישות ולכן אני מניח שאני יוכל להסתפק במשהו זול.
המקור היחיד הוא מחשב, בחיבור רגיל (לא אופטי), והרסיבר צריך להניע שני רמקולים של 200W כל אחד.
דרישה אחרונה היא שליטה על הצליל מהשלט (באס וטראבל בעיקר)
אני חשבתי על הרסיבר הבא של סוני:
http://zap.co.il/fs.aspx?pid=355633804&sog=E-Amplifier
עוצמתי יחסית למחיר, והיה לי כבר רסיבר של סוני והייתי מאוד מרוצה, אני מקווה אולי להוציא אותו במכרז ב1200 שח.
איך הרסיבר הזה?
והאם יש מתחרים במחיר דומה?
בעיקרון אני מעדיף כמה שיותר זול, חיפשתי קצת ביד שנייה אבל לא ממש מצאתי משהו טוב.
המקור היחיד הוא מחשב, בחיבור רגיל (לא אופטי), והרסיבר צריך להניע שני רמקולים של 200W כל אחד.
דרישה אחרונה היא שליטה על הצליל מהשלט (באס וטראבל בעיקר)
אני חשבתי על הרסיבר הבא של סוני:
http://zap.co.il/fs.aspx?pid=355633804&sog=E-Amplifier
עוצמתי יחסית למחיר, והיה לי כבר רסיבר של סוני והייתי מאוד מרוצה, אני מקווה אולי להוציא אותו במכרז ב1200 שח.
איך הרסיבר הזה?
והאם יש מתחרים במחיר דומה?
בעיקרון אני מעדיף כמה שיותר זול, חיפשתי קצת ביד שנייה אבל לא ממש מצאתי משהו טוב.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
א. תרשום איזה רמקולים אלו.
ב. הכי טוב תלך לחנות עם הרמקולים - ותראה מה נשמע לך הכי טוב במחיר הזה עם הרמקולים.
ב. הכי טוב תלך לחנות עם הרמקולים - ותראה מה נשמע לך הכי טוב במחיר הזה עם הרמקולים.
הרמקולים הם סוני SS_MF415 רצפתיים עם שני וופרים 6.5 וטויטר. 200W כל אחד
ראיתי בטווח מחירים הזה דגם של סוני, ימהאה ופיונייר. ולפי מה שאני מבין אין יתרון ברור לאחד מהם, על ימהאה אני יוותר, אני לא אוהב את הרסיברים האלו.
יש לי נסיון טוב מאוד עם סוני ולכן אני מניח שאני ילך עליו.
לגבי משומש, אני מחפש בנרות, בעיקר משהו של סוני, אבל כל דבר איכותי יהיה טוב ופשוט קשה למצוא.
אם מישהו נתקל באיזה מודעה מעניינת באזור המרכז הוא מוזמן לשלוח לי ה"פ תודה.
ראיתי בטווח מחירים הזה דגם של סוני, ימהאה ופיונייר. ולפי מה שאני מבין אין יתרון ברור לאחד מהם, על ימהאה אני יוותר, אני לא אוהב את הרסיברים האלו.
יש לי נסיון טוב מאוד עם סוני ולכן אני מניח שאני ילך עליו.
לגבי משומש, אני מחפש בנרות, בעיקר משהו של סוני, אבל כל דבר איכותי יהיה טוב ופשוט קשה למצוא.
אם מישהו נתקל באיזה מודעה מעניינת באזור המרכז הוא מוזמן לשלוח לי ה"פ תודה.