מישהו ניסה להתקין WINDOWS 7
התקנתי היום במחיצה נפרדת, הכל עובד פיקס וזה באמת מאוד מרשים ומהיר (יותר מהיר מ XP). הדבר היחיד שלא הצלחתי להפעיל זה את כרטיס הטלוויזיה של HAUPPAUGE PVR-150 - אני מצליח להתקין אותו והכל טוב ויפה, אבל ה IRBLASTER לא פועל (מתקבלת הודעת שגיאה כשמריצים את קובץ הקינפוג) וגם אני לא מצליח להפעיל את הטלוויזיה ב GB-PVR.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32981
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
אני חבר בקבוצה הזו, ויש עם זה קטע מצחיק וגם עצוב... לאחר שעניתי בסקר שיש לי AverMedia M785, קיבלתי ממיקרוסופט משלוח עם כרטיס מסך וכרטיס טלוויזיה מסוג Hauppauge HVR-2200. זה כנראה מרמז שיש להם עדיין בעייה קשה של תאימות להרבה כרטיסים בווינדוס 7.
ה-IR Blaster, אם מדובר בערכה שמתחברת ב-USB ולא ישירות לכרטיס, דווקא אמור לעבוד טוב.
ה-IR Blaster, אם מדובר בערכה שמתחברת ב-USB ולא ישירות לכרטיס, דווקא אמור לעבוד טוב.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
מוזר שהוא לא מצא דרייבר... אצלי הייתה בעייה שניסיתי לשים כרטיס ישן נושן לפני 10 שנים של פינקל PCTV, הוא לא זיהה, אך התחבר לאינטרנט לחפש דרייבר ו..מצא!
לא יודע אם ניסיתי...אבל תן לו לחפש באינטרנט אולי הוא ימצא...
לא יודע אם ניסיתי...אבל תן לו לחפש באינטרנט אולי הוא ימצא...
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32981
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
בגלל שמיקרוסופט שינו את מבנה הקבצים בווינדוס 7, אז MegaEPG כרגע לא יעבוד.
עוד לא ניסיתי בעצמי (בקרוב...), אבל מניח שניתן לקבל את המובנה של ויסטה מדיה סנטר. החלק הכי מעצבן בו זה שערוצים 3,4,6 ו-7 לא קיימים במדריך. שאר הערוצים (5, 8 וערוצי הסרטים 12-19) קיימים.
עוד לא ניסיתי בעצמי (בקרוב...), אבל מניח שניתן לקבל את המובנה של ויסטה מדיה סנטר. החלק הכי מעצבן בו זה שערוצים 3,4,6 ו-7 לא קיימים במדריך. שאר הערוצים (5, 8 וערוצי הסרטים 12-19) קיימים.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- ishaydahan
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 120
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
אני משתמש ב7 כבר חודש לדעתי.. מה pre beta
בכלליות המערכת מעולה. מאוד מהירה ובעיקר נוחה. יש כל מיני פיצ'רים חדשים שעוזרים לנוחות מקסימלית..
יש פיצ'ר שנקרא Libraries שמסדר בעקרון את כל הקבצים במחשב ל- וידאו, אודיו, מסמכים ותמונות. ואפשר להוסיף עוד.
בקשר למדיה סנטר - עד שהתקנתי את BETA 1 הPVR 150 לא עבד כלל.. כנראה שהדרייבר של מיקרוסופט עדיין לא היה מותקן.
אתמול התקנתי את הבטא 1 והכל עובד! מזהה אוטומטית את הכרטיס.. ויש מדריך של מיקרוסופט (YES)
תהליך ההתקנה יותר קל וברור.. אבל לוקח טיפה יותר זמן
הממשק לפי דעתי לא כל כך נוח.. יש ממשק תלת מימד די עלוב.. חוץ מזה הכל כמעט זהה..
יש תפריט חדש במדיה סנטר של "סרטים". אבל אצלי זה זהה בקושי 10% מהסרטים..
בקיצור המדיה סנטר טעון שיפור, אבל המערכת פנטסטית.
אני משתמש בה כמערכת הראשית. מחקתי את הויסטה סופית..
כדאי לנסות.
בכלליות המערכת מעולה. מאוד מהירה ובעיקר נוחה. יש כל מיני פיצ'רים חדשים שעוזרים לנוחות מקסימלית..
יש פיצ'ר שנקרא Libraries שמסדר בעקרון את כל הקבצים במחשב ל- וידאו, אודיו, מסמכים ותמונות. ואפשר להוסיף עוד.
בקשר למדיה סנטר - עד שהתקנתי את BETA 1 הPVR 150 לא עבד כלל.. כנראה שהדרייבר של מיקרוסופט עדיין לא היה מותקן.
אתמול התקנתי את הבטא 1 והכל עובד! מזהה אוטומטית את הכרטיס.. ויש מדריך של מיקרוסופט (YES)
תהליך ההתקנה יותר קל וברור.. אבל לוקח טיפה יותר זמן
הממשק לפי דעתי לא כל כך נוח.. יש ממשק תלת מימד די עלוב.. חוץ מזה הכל כמעט זהה..
יש תפריט חדש במדיה סנטר של "סרטים". אבל אצלי זה זהה בקושי 10% מהסרטים..
בקיצור המדיה סנטר טעון שיפור, אבל המערכת פנטסטית.
אני משתמש בה כמערכת הראשית. מחקתי את הויסטה סופית..
כדאי לנסות.
- ishaydahan
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 120
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
כן. ששוחרר אתמול לקהל הרחב.
- droren
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4222
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
השמועות מדברות על RC1 בתחילת חודש הבא....
Microsoft Regional Director- Windows Media Center
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
ומה יגיד על זה משתמש OS X ?ishaydahan כתב:אני משתמש ב7 כבר חודש לדעתי.. מה pre beta
יש פיצ'ר שנקרא Libraries שמסדר בעקרון את כל הקבצים במחשב ל- וידאו, אודיו, מסמכים ותמונות. ואפשר להוסיף עוד....