עזרה בבקשה בבעיה עם סנטר
שלום לכולם,
יש לי סט 5.1 של פיור QX-900 עם מגבר של פיוניר 514 וסאב של ALPHA XP1150
מוזיקה אני שומע מעולה כשאני שם דיסק MP3 ב DVD.
אבל בחיבור למחשב ( דרך יציאת SPDIF עם AC3 FILTER ונגן BSPLAYER ) או לממיר של YES אני שומע את הקולות של השחקנים די חלש ואפילו עמום... אני צריך להרים את הווליום אבל אז גם האפקטים נשמעים יותר מידי חזק וזה מעיק...
ניסיתי להוסיף DB לסנטר דרך התפריטים שבמגבר אבל אני לא מרגיש בשום הבדל... כאילו הסנטר מתעלם מהכיוון הנ"ל...
כמו כן שמתי לב שבסנטר רק הטוויטר עובד ושאר שני האלמנטים שבו לא מוציאים סאונד... נשמע מוכר למישהו ?
יש לי סט 5.1 של פיור QX-900 עם מגבר של פיוניר 514 וסאב של ALPHA XP1150
מוזיקה אני שומע מעולה כשאני שם דיסק MP3 ב DVD.
אבל בחיבור למחשב ( דרך יציאת SPDIF עם AC3 FILTER ונגן BSPLAYER ) או לממיר של YES אני שומע את הקולות של השחקנים די חלש ואפילו עמום... אני צריך להרים את הווליום אבל אז גם האפקטים נשמעים יותר מידי חזק וזה מעיק...
ניסיתי להוסיף DB לסנטר דרך התפריטים שבמגבר אבל אני לא מרגיש בשום הבדל... כאילו הסנטר מתעלם מהכיוון הנ"ל...
כמו כן שמתי לב שבסנטר רק הטוויטר עובד ושאר שני האלמנטים שבו לא מוציאים סאונד... נשמע מוכר למישהו ?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
כן, צילומים של איך המגבר נראה מאחורה עם החיבורים? מה אנחנו מחפשים ?
אני יכול גם לרשום :
כניסת COAX של המגבר מחוברת ליציאת SPDIF של המחשב, AC3 FILTER מותקן ומקונפג ל SPDIF, הממיר של YES מחובר למגבר עם שלישיית RCA לכניסת TV/SAT.
הסנטר מחובר ליציאת סנטר, הסאב מחובר ליציאת PREOUT וכמובן כל רמקול מחובר ליציאה שלו.
אני יכול גם לרשום :
כניסת COAX של המגבר מחוברת ליציאת SPDIF של המחשב, AC3 FILTER מותקן ומקונפג ל SPDIF, הממיר של YES מחובר למגבר עם שלישיית RCA לכניסת TV/SAT.
הסנטר מחובר ליציאת סנטר, הסאב מחובר ליציאת PREOUT וכמובן כל רמקול מחובר ליציאה שלו.
תנשה להעביר את חיבורי האודיו של הממיר לכניסה אחרת. ותשחק עם דולבי פרולוגיק: אצלי במגבר (קנווד) יש מצב של PLAY MOVIE שהכי מתעים לזה. אם בDVD הסנטר עובד, אין שום סיבה שלא יעבוד גם בממיר.
לגבי חיבור המחשב, גם תנשה להביר COAX השני, או הכי טוב, תחבר במקום הDVD ותבדוק מה קורא.
לגבי חיבור המחשב, גם תנשה להביר COAX השני, או הכי טוב, תחבר במקום הDVD ותבדוק מה קורא.
I will never be free
I shall never be released
From the chains that bind me
That torture and blind me
And keep me from peace
I shall never be released
From the chains that bind me
That torture and blind me
And keep me from peace
לא, לא שינה כלום...
יש בסנטר 3 אלמנטים: שני מיד וטוויטר אחד, אצלי אני רק הטוויטר עובד כשאני רואה סרטים ב YES, שמתי לב שבחלק מהסרטים הנורה של ה דולבי פרולוגיק דולקת.
אני משתמש במצב של ADV/SURROUND ברסיבר ( פיוניר 514 )
הרמקולים מוגדרים: הקדמיים LARGE האחוריים SMALL והסנטר LARGE
הבעייה הזאת מוכרת למישהו ?
יש בסנטר 3 אלמנטים: שני מיד וטוויטר אחד, אצלי אני רק הטוויטר עובד כשאני רואה סרטים ב YES, שמתי לב שבחלק מהסרטים הנורה של ה דולבי פרולוגיק דולקת.
אני משתמש במצב של ADV/SURROUND ברסיבר ( פיוניר 514 )
הרמקולים מוגדרים: הקדמיים LARGE האחוריים SMALL והסנטר LARGE
הבעייה הזאת מוכרת למישהו ?
ניסית ולי לבדוק אם הכיוונים של החוט תואמים
מהמגבר לסנטר כלומר +ל+ ן-ל-
גם שעון מקולקל מדייק פעמים ביום