לידיעת הנוסעים לתורכיה...
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73359
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
ראש ממשלת טורקיה, רג'פ טייפ ארדואן: "ישראל עושה מעשים לא אנושיים ברצועת עזה, שיגרמו לה להשמיד את עצמה. אללה יעניש במוקדם או במאוחר את מי שמפרים את זכויותיהם של חפים מפשע".
בראיון ל"אל ג'זירה" אמר ארדואן כי ישראל פגעה בכבודה של טורקיה בכך שתקפה את עזה. הוא הבהיר כי ארצו תעמוד לצד החמאס, ואמר כי יעביר את דרישות החמאס למועצת הביטחון של האו"ם. לדבריו, חמאס כיבד את הרגיעה, אך ישראל הפרה אותה בכך שהמשיכה בסגירת המעברים....
ראש ממשלת טורקיה מדבר, ומאות אלפי ישראלים נופשים בטורקיה, מעשירים את קופתה במטבע זר ומחזקים את כלכלתה. בתגובה לדבריו של ראש ממשלת טורקיה, אנו קוראים לישראלים להחרים את טורקיה ולא לבקר בה. הגיע הזמן שאנו הישראלים נגיב כראוי לאלה שבכל הזדמנות יוצאים נגדנו מצד אחד,
ומתחזקים על חשבוננו מצד שני.
מי שמבטל את יציאתו לטורקיה, או מי שמבקש לבדוק מקומות נופש בעולם, מוזמן להודיע לסוכן הנסיעות שלו על כוונתו להחרים את טורקיה כדי להדגיש את החרם הישראלי. הגיע הזמן שנעמוד על זכותנו להגיב כראוי לאלה היוצאים נגדנו.
בראיון ל"אל ג'זירה" אמר ארדואן כי ישראל פגעה בכבודה של טורקיה בכך שתקפה את עזה. הוא הבהיר כי ארצו תעמוד לצד החמאס, ואמר כי יעביר את דרישות החמאס למועצת הביטחון של האו"ם. לדבריו, חמאס כיבד את הרגיעה, אך ישראל הפרה אותה בכך שהמשיכה בסגירת המעברים....
ראש ממשלת טורקיה מדבר, ומאות אלפי ישראלים נופשים בטורקיה, מעשירים את קופתה במטבע זר ומחזקים את כלכלתה. בתגובה לדבריו של ראש ממשלת טורקיה, אנו קוראים לישראלים להחרים את טורקיה ולא לבקר בה. הגיע הזמן שאנו הישראלים נגיב כראוי לאלה שבכל הזדמנות יוצאים נגדנו מצד אחד,
מי שמבטל את יציאתו לטורקיה, או מי שמבקש לבדוק מקומות נופש בעולם, מוזמן להודיע לסוכן הנסיעות שלו על כוונתו להחרים את טורקיה כדי להדגיש את החרם הישראלי. הגיע הזמן שנעמוד על זכותנו להגיב כראוי לאלה היוצאים נגדנו.
- superman274
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 528
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 8 פעמים
אני שותף לההצעה הזאת,כף רגלי לא תדרוך יותר בתורכיה וגם באנגליה השורצת במוסלמים.
אהבתי במיוחד את השורה הזאת : "לדבריו, חמאס כיבד את הרגיעה, אך ישראל הפרה אותה" 
- חיים
- חבר במועדון HT

- תגובות: 4883
- שם מלא: חיים לגו
- נתן תודות: 1233 פעמים
- קיבל תודות: 298 פעמים
גם אני חושב שזה בסך הכל מס שפתיים,הוא מוסלמי והוא חייב לדבר כך.
אגב לא רק אנגליה,משהוא היה בפריס לאחרונה (הייתי)ממש גועל נפש שם
ים מוסלמים,ומסתכלים עליך כאילו נפלת מהירח
ים מוסלמים,ומסתכלים עליך כאילו נפלת מהירח
נפט וסולר לחימום ביתי,ולתעשיה.
חיים-0532253784
חיים-0532253784
Huber כתב:ראש ממשלת טורקיה, רג'פ טייפ ארדואן: "ישראל עושה מעשים לא אנושיים ברצועת עזה, שיגרמו לה להשמיד את עצמה. אללה יעניש במוקדם או במאוחר את מי שמפרים את זכויותיהם של חפים מפשע".
מי שמבטל את יציאתו לטורקיה, או מי שמבקש לבדוק מקומות נופש בעולם, מוזמן להודיע לסוכן הנסיעות שלו על כוונתו להחרים את טורקיה כדי להדגיש את החרם הישראלי. הגיע הזמן שנעמוד על זכותנו להגיב כראוי לאלה היוצאים נגדנו...
תסתכלו בבקשה על התמונה המצורפת וזה לא פוטו מונטאז', התמונה התפרסמה בעיתון תורכי.
האנשים המצולמים מחזיקים בשלטים שכתוב (ואני מתרגם):
הכניסה ליהודים וארמנים אסורה! הכניסה לכלבים חופשית!
תגידו לי, ואנחנו נותנים לחיות האלו פרנסה? לפי דעתי צריכים לאכול קש תקופה טובה.
האנשים המצולמים מחזיקים בשלטים שכתוב (ואני מתרגם):
הכניסה ליהודים וארמנים אסורה! הכניסה לכלבים חופשית!
תגידו לי, ואנחנו נותנים לחיות האלו פרנסה? לפי דעתי צריכים לאכול קש תקופה טובה.
- dudib
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5144
- שם מלא: דודי
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
אתם סתם טוחנים מים
מה אתם רוצים שיהיו התגובות בעולם כשכל מה שהם רואים בטלויזיה זה נשים וילדים הרוגים ? (אף אחד לא חמסניק כמובן , אין שם כאלה) ומהצד שלנו מראה ההסברה הישראלית כלב שמת בשדרות.
ההסברה זו מלחמה אבודה שאין לנו סיכוי לנצח בה .
ואגב חרם , בעוד חודש או משהו כשהכל יגמר כל אלה שיחרימו את טורקיה יטוסו לשם בכיף אם זה יהיה יותר זול באגורה אחת מכל מקום אחר.
חרם , אעלק.
מה אתם רוצים שיהיו התגובות בעולם כשכל מה שהם רואים בטלויזיה זה נשים וילדים הרוגים ? (אף אחד לא חמסניק כמובן , אין שם כאלה) ומהצד שלנו מראה ההסברה הישראלית כלב שמת בשדרות.
ההסברה זו מלחמה אבודה שאין לנו סיכוי לנצח בה .
ואגב חרם , בעוד חודש או משהו כשהכל יגמר כל אלה שיחרימו את טורקיה יטוסו לשם בכיף אם זה יהיה יותר זול באגורה אחת מכל מקום אחר.
חרם , אעלק.
קיבלתי למייל הפרטי שלי הודעה מנוסחת באותן מלים בדיוק. אינני יודע אם אתה כתבת אותה במקור או שהעתקת את זה ממיל אחר, אך אם כן, מן ההוגנות לציין זאת.Huber כתב:ראש ממשלת טורקיה, רג'פ טייפ ארדואן: "ישראל עושה מעשים לא אנושיים ברצועת עזה, שיגרמו לה להשמיד את עצמה. אללה יעניש במוקדם או במאוחר את מי שמפרים את זכויותיהם של חפים מפשע".
מי שמבטל את יציאתו לטורקיה, או מי שמבקש לבדוק מקומות נופש בעולם, מוזמן להודיע לסוכן הנסיעות שלו על כוונתו להחרים את טורקיה כדי להדגיש את החרם הישראלי. הגיע הזמן שנעמוד על זכותנו להגיב כראוי לאלה היוצאים נגדנו....
- barvfr
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 725
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
yairf כתב:זה בסה"כ מס שפתיים. אתה חייב להבין שהבחור מוסלמי והוא פשוט חייב להגיד את הדברים האלה, אחרת הלך עליו......
וזה נשמע טוב כנציג מפלגה מוסלמית- לקהל הבוחרים המקומי
-
Huber
- חבר במועדון HT

roeek - לא טענתי לרגע שאני כתבתי את זה במקור. אני לא מציין שזה ממקור X מהסיבות הבאות:
1. אין לי שמץ של מושג מי המקור - זה עובר במיילים מאחד לשני ולא מצויין מי הראשון ששלח.
2. אין על זה זכויות יוצרים למיטב ידיעתי וזה לא נעשה למטרות רווח.
3. מצויין בפירוש להפיץ את זה כמה שיותר אם אתה מסכים עם הכתוב - אני מסכים עם הכתוב והפורום זה המקום האידיאלי (מעבר לקידום במייל שביצעתי לרשימת תפוצה שלי).
כך ששוב - לא הבנתי את כוונתך בהצהרה ש"מן ההוגנות לציין זאת".
1. אין לי שמץ של מושג מי המקור - זה עובר במיילים מאחד לשני ולא מצויין מי הראשון ששלח.
2. אין על זה זכויות יוצרים למיטב ידיעתי וזה לא נעשה למטרות רווח.
3. מצויין בפירוש להפיץ את זה כמה שיותר אם אתה מסכים עם הכתוב - אני מסכים עם הכתוב והפורום זה המקום האידיאלי (מעבר לקידום במייל שביצעתי לרשימת תפוצה שלי).
כך ששוב - לא הבנתי את כוונתך בהצהרה ש"מן ההוגנות לציין זאת".
- ילדיעפים
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9318
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 52 פעמים
חנן,למרות שאתה מוסלמי אדוק ואני יהודי שומר מצוות אני מסכים עם כל מילה שאמרתchalmh כתב:לא הייתי מעולם בתורכיה וכנראה שגם לא אהיה שם. לא אבד לי שם שום דבר ולכן אני לא חש צורך לחפש שם משהו....
ממש הוצאת לי את המילים מהפה כולל ניסוחם
אמן מייסר
- ילדיעפים
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9318
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 52 פעמים
הענין של מערכת בחירות ומה שמוסלמי פוליטיקאי נאלץ לאמר או לא לא יכול לבוא על חשבוננו
מה, הם מתירים את דמנו כדי להצליח בבחירות???מה פתאום
צריכים להחרים אותם-להחרים,להחרים להחרים וגם לפרסם בפורומים אחרים ובמקומונים ורדיו ובלונים עפים
להחרים

מה, הם מתירים את דמנו כדי להצליח בבחירות???מה פתאום
צריכים להחרים אותם-להחרים,להחרים להחרים וגם לפרסם בפורומים אחרים ובמקומונים ורדיו ובלונים עפים
להחרים
אמן מייסר
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
גם באמסטרדם, ובריסל, פשוט סיוט, מפחיד לדבר עברית בחלק מהמקומות.חיים כתב:גם אני חושב שזה בסך הכל מס שפתיים,הוא מוסלמי והוא חייב לדבר כך.
ים מוסלמים,ומסתכלים עליך כאילו נפלת מהירח...
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
מה שאותי הכי מרגיז זה שהיו רעידות אדמה שם והם נקברו מתחת להריסות רצנו לעזור ולחלץ אותם ראשונים.
כמה מהר הם שכחו זאת כמו היוונים שהיינו צריכים לתת להם לעלות בלהבות שהיו באתונה ולא לשלוח להם כבאים לעזרה.

כמה מהר הם שכחו זאת כמו היוונים שהיינו צריכים לתת להם לעלות בלהבות שהיו באתונה ולא לשלוח להם כבאים לעזרה.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
אמנם אין לי שום כוונה לבקר בתורכיה אבל אני עדיין לא ממש מסכים עם הקריאה להחרמה.
כל עוד מדינת ישראל ממשיכה את קשריה הבטחוניים החשובים עם תורכיה אני לא רואה סיבה שאזרחים יחליטו להטיל "חרם" על מדינה בגלל קשקשת של מנהיג/פולטיקאי כזה או אחר, לא משנה מה תפקידו, הדיעות לא ממש משנות כל עוד מבחינת מעשים בשטח דברים נראים אחרת.
אני בטוח שאם אפשפש בארכיונים אמצא גם שטויות שמנהיגים ישאלים אמרו על מדינות אחרות. ובכלל בתור ישראלים אולי כדאי שנשתדל לדלג על קריאות להחרמה. אחרי כל אותם הפעמים שהמדינה היתה צריכה להתמודד עם נסיונות החרמה של ישראל (בייחוד ספורט) אולי עדיף שלא נראה בחרם כלי לגיטמי להבעת עמדה. היום אנחנו נפתח בחרם ומחר יחרימו אותנו מסיבה אחרת.
גם בסופו של יום אנחנו מדינה קטנה עם מעט תושבים וחרמים עלינו יכולים להזיק לנו הרבה יותר מאשר חרמים שאנחנו ניזום. עדיף להתרכז במאבקים יותר מועילים.
חוץ מזה, לשלוח כבאים וצוותי חילוץ למקומות בעולם זה המעשה ההומני והנכון, זה גם משפר את הכשירות המבצעית של יחידות ונותן נסיון חשוב מאוד (במצבי אמת) לאותם צוותים.
כל עוד מדינת ישראל ממשיכה את קשריה הבטחוניים החשובים עם תורכיה אני לא רואה סיבה שאזרחים יחליטו להטיל "חרם" על מדינה בגלל קשקשת של מנהיג/פולטיקאי כזה או אחר, לא משנה מה תפקידו, הדיעות לא ממש משנות כל עוד מבחינת מעשים בשטח דברים נראים אחרת.
אני בטוח שאם אפשפש בארכיונים אמצא גם שטויות שמנהיגים ישאלים אמרו על מדינות אחרות. ובכלל בתור ישראלים אולי כדאי שנשתדל לדלג על קריאות להחרמה. אחרי כל אותם הפעמים שהמדינה היתה צריכה להתמודד עם נסיונות החרמה של ישראל (בייחוד ספורט) אולי עדיף שלא נראה בחרם כלי לגיטמי להבעת עמדה. היום אנחנו נפתח בחרם ומחר יחרימו אותנו מסיבה אחרת.
גם בסופו של יום אנחנו מדינה קטנה עם מעט תושבים וחרמים עלינו יכולים להזיק לנו הרבה יותר מאשר חרמים שאנחנו ניזום. עדיף להתרכז במאבקים יותר מועילים.
חוץ מזה, לשלוח כבאים וצוותי חילוץ למקומות בעולם זה המעשה ההומני והנכון, זה גם משפר את הכשירות המבצעית של יחידות ונותן נסיון חשוב מאוד (במצבי אמת) לאותם צוותים.
-
Huber
- חבר במועדון HT

שבלול - את התגובה של ORAC קראת?
תורכיה זו מדינה ערבית שידועה בחוסר האהדה שלה לישראלים (חלקית בגלל ההתנהגות שלנו כתיירים בחו"ל למען האמת), אבל לא חסרים מקומות אחרים לטייל בעולם ככה שלהתעקש לגיע למקום בו אנחנו לא ממש רצויים נראה לי חסר תוחלת.
בננו - ברור שלא יהיה חרם על תורכיה, הישראלי קודם כל מסתכל על המחיר ואח"כ על כל השאר (הישראלי המצוי, אולי לא אתה או אני אבל רב העם).
תורכיה זו מדינה ערבית שידועה בחוסר האהדה שלה לישראלים (חלקית בגלל ההתנהגות שלנו כתיירים בחו"ל למען האמת), אבל לא חסרים מקומות אחרים לטייל בעולם ככה שלהתעקש לגיע למקום בו אנחנו לא ממש רצויים נראה לי חסר תוחלת.
בננו - ברור שלא יהיה חרם על תורכיה, הישראלי קודם כל מסתכל על המחיר ואח"כ על כל השאר (הישראלי המצוי, אולי לא אתה או אני אבל רב העם).