לידיעת הנוסעים לתורכיה...

נושאים שאינם קשורים בהכרח לתחום הקולנוע הביתי או האודיו אך עדיין עשויים לעניין את הקהל שלנו.

חשוב שלא לערב נושאים שנויים במחלוקת (פוליטיקה למשל).
Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73359
שם מלא: ערן
נתן תודות: 647 פעמים
קיבל תודות: 3169 פעמים

שליחה #1 

ראש ממשלת טורקיה, רג'פ טייפ ארדואן: "ישראל עושה מעשים לא אנושיים ברצועת עזה, שיגרמו לה להשמיד את עצמה. אללה יעניש במוקדם או במאוחר את מי שמפרים את זכויותיהם של חפים מפשע".

בראיון ל"אל ג'זירה" אמר ארדואן כי ישראל פגעה בכבודה של טורקיה בכך שתקפה את עזה. הוא הבהיר כי ארצו תעמוד לצד החמאס, ואמר כי יעביר את דרישות החמאס למועצת הביטחון של האו"ם. לדבריו, חמאס כיבד את הרגיעה, אך ישראל הפרה אותה בכך שהמשיכה בסגירת המעברים....

ראש ממשלת טורקיה מדבר, ומאות אלפי ישראלים נופשים בטורקיה, מעשירים את קופתה במטבע זר ומחזקים את כלכלתה. בתגובה לדבריו של ראש ממשלת טורקיה, אנו קוראים לישראלים להחרים את טורקיה ולא לבקר בה. הגיע הזמן שאנו הישראלים נגיב כראוי לאלה שבכל הזדמנות יוצאים נגדנו מצד אחד,
ומתחזקים על חשבוננו מצד שני.

מי שמבטל את יציאתו לטורקיה, או מי שמבקש לבדוק מקומות נופש בעולם, מוזמן להודיע לסוכן הנסיעות שלו על כוונתו להחרים את טורקיה כדי להדגיש את החרם הישראלי. הגיע הזמן שנעמוד על זכותנו להגיב כראוי לאלה היוצאים נגדנו.

superman274
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 528
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #2 

אני שותף לההצעה הזאת,כף רגלי לא תדרוך יותר בתורכיה וגם באנגליה השורצת במוסלמים.

yairf
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 9363
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 199 פעמים

שליחה #3 

זה בסה"כ מס שפתיים. אתה חייב להבין שהבחור מוסלמי והוא פשוט חייב להגיד את הדברים האלה, אחרת הלך עליו...

HazooM
כתב
כתב
תגובות: 6805
נתן תודות: 306 פעמים
קיבל תודות: 959 פעמים

שליחה #4 

אהבתי במיוחד את השורה הזאת : "לדבריו, חמאס כיבד את הרגיעה, אך ישראל הפרה אותה" :?

chalmh
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3331
נתן תודות: 37 פעמים
קיבל תודות: 67 פעמים

שליחה #5 

לא הייתי מעולם בתורכיה וכנראה שגם לא אהיה שם. לא אבד לי שם שום דבר ולכן אני לא חש צורך לחפש שם משהו.
חנן,

מערכת מנצחת תלוייה בטיב המחט ואפשר גם אפשר לחברה למחרשה.
תחי המחרשה !!!

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35091
נתן תודות: 175 פעמים
קיבל תודות: 650 פעמים

שליחה #6 

אחרי מה שהטורקים עשו לארמנים, הייתי שוקל מילים במקומם.
אולי כדאי שמישהו יזכיר את זה לארדואן...

חיים
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 4883
שם מלא: חיים לגו
נתן תודות: 1233 פעמים
קיבל תודות: 298 פעמים

שליחה #7 

גם אני חושב שזה בסך הכל מס שפתיים,הוא מוסלמי והוא חייב לדבר כך.

אגב לא רק אנגליה,משהוא היה בפריס לאחרונה (הייתי)ממש גועל נפש שם
ים מוסלמים,ומסתכלים עליך כאילו נפלת מהירח
נפט וסולר לחימום ביתי,ולתעשיה.
חיים-0532253784

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358
נתן תודות: 938 פעמים
קיבל תודות: 819 פעמים

שליחה #8 

פשוט להחרים את טורקיה
אפילו התנצלות על המקרה באנקרה (כדורסל) לא שמענו.

חוצפנים
ולחשוב שהם בעלי ברית בטחונית שלנו
העם דורש..... כל מיני דברים

zeev78
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5766
נתן תודות: 121 פעמים
קיבל תודות: 155 פעמים

שליחה #9 

Huber כתב:ראש ממשלת טורקיה, רג'פ טייפ ארדואן: "ישראל עושה מעשים לא אנושיים ברצועת עזה, שיגרמו לה להשמיד את עצמה. אללה יעניש במוקדם או במאוחר את מי שמפרים את זכויותיהם של חפים מפשע".

בראיון ל"אל ג'זירה" אמר ארדואן כי ישראל פגעה בכבודה של טורקיה בכך שתקפה את עזה. הוא הבהיר כי ארצו תעמוד לצד החמאס, ואמר כי יעביר את דרישות החמאס למועצת הביטחון של האו"ם. לדבריו, חמאס כיבד את הרגיעה, אך ישראל הפרה אותה בכך שהמשיכה בסגירת המעברים....

ראש ממשלת טורקיה מדבר, ומאות אלפי ישראלים נופשים בטורקיה, מעשירים את קופתה במטבע זר ומחזקים את כלכלתה. בתגובה לדבריו של ראש ממשלת טורקיה, אנו קוראים לישראלים להחרים את טורקיה ולא לבקר בה. הגיע הזמן שאנו הישראלים נגיב כראוי לאלה שבכל הזדמנות יוצאים נגדנו מצד אחד,

מי שמבטל את יציאתו לטורקיה, או מי שמבקש לבדוק מקומות נופש בעולם, מוזמן להודיע לסוכן הנסיעות שלו על כוונתו להחרים את טורקיה כדי להדגיש את החרם הישראלי. הגיע הזמן שנעמוד על זכותנו להגיב כראוי לאלה היוצאים נגדנו (Y)
...

ORAC
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 384
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #10 

תסתכלו בבקשה על התמונה המצורפת וזה לא פוטו מונטאז', התמונה התפרסמה בעיתון תורכי.
האנשים המצולמים מחזיקים בשלטים שכתוב (ואני מתרגם):
הכניסה ליהודים וארמנים אסורה! הכניסה לכלבים חופשית!

תגידו לי, ואנחנו נותנים לחיות האלו פרנסה? לפי דעתי צריכים לאכול קש תקופה טובה.

dudib
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5144
שם מלא: דודי
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 38 פעמים

שליחה #11 

אתם סתם טוחנים מים
מה אתם רוצים שיהיו התגובות בעולם כשכל מה שהם רואים בטלויזיה זה נשים וילדים הרוגים ? (אף אחד לא חמסניק כמובן , אין שם כאלה) ומהצד שלנו מראה ההסברה הישראלית כלב שמת בשדרות.
ההסברה זו מלחמה אבודה שאין לנו סיכוי לנצח בה .
ואגב חרם , בעוד חודש או משהו כשהכל יגמר כל אלה שיחרימו את טורקיה יטוסו לשם בכיף אם זה יהיה יותר זול באגורה אחת מכל מקום אחר.
חרם , אעלק.

roeek
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1349
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #12 

Huber כתב:ראש ממשלת טורקיה, רג'פ טייפ ארדואן: "ישראל עושה מעשים לא אנושיים ברצועת עזה, שיגרמו לה להשמיד את עצמה. אללה יעניש במוקדם או במאוחר את מי שמפרים את זכויותיהם של חפים מפשע".

מי שמבטל את יציאתו לטורקיה, או מי שמבקש לבדוק מקומות נופש בעולם, מוזמן להודיע לסוכן הנסיעות שלו על כוונתו להחרים את טורקיה כדי להדגיש את החרם הישראלי. הגיע הזמן שנעמוד על זכותנו להגיב כראוי לאלה היוצאים נגדנו.
...
קיבלתי למייל הפרטי שלי הודעה מנוסחת באותן מלים בדיוק. אינני יודע אם אתה כתבת אותה במקור או שהעתקת את זה ממיל אחר, אך אם כן, מן ההוגנות לציין זאת.

barvfr
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 725
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #13 

yairf כתב:זה בסה"כ מס שפתיים. אתה חייב להבין שהבחור מוסלמי והוא פשוט חייב להגיד את הדברים האלה, אחרת הלך עליו...
...
(Y) מה גם שתורכיה בעיצומה של מערכת בחירות,
וזה נשמע טוב כנציג מפלגה מוסלמית- לקהל הבוחרים המקומי

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #14 

roeek - לא טענתי לרגע שאני כתבתי את זה במקור. אני לא מציין שזה ממקור X מהסיבות הבאות:

1. אין לי שמץ של מושג מי המקור - זה עובר במיילים מאחד לשני ולא מצויין מי הראשון ששלח.
2. אין על זה זכויות יוצרים למיטב ידיעתי וזה לא נעשה למטרות רווח.
3. מצויין בפירוש להפיץ את זה כמה שיותר אם אתה מסכים עם הכתוב - אני מסכים עם הכתוב והפורום זה המקום האידיאלי (מעבר לקידום במייל שביצעתי לרשימת תפוצה שלי).

כך ששוב - לא הבנתי את כוונתך בהצהרה ש"מן ההוגנות לציין זאת".

ילדיעפים
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9318
נתן תודות: 14 פעמים
קיבל תודות: 52 פעמים

שליחה #15 

chalmh כתב:לא הייתי מעולם בתורכיה וכנראה שגם לא אהיה שם. לא אבד לי שם שום דבר ולכן אני לא חש צורך לחפש שם משהו.
...
חנן,למרות שאתה מוסלמי אדוק ואני יהודי שומר מצוות אני מסכים עם כל מילה שאמרת

ממש הוצאת לי את המילים מהפה כולל ניסוחם (Y)
אמן מייסר

ילדיעפים
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9318
נתן תודות: 14 פעמים
קיבל תודות: 52 פעמים

שליחה #16 

הענין של מערכת בחירות ומה שמוסלמי פוליטיקאי נאלץ לאמר או לא לא יכול לבוא על חשבוננו

מה, הם מתירים את דמנו כדי להצליח בבחירות???מה פתאום 8O 8O

צריכים להחרים אותם-להחרים,להחרים להחרים וגם לפרסם בפורומים אחרים ובמקומונים ורדיו ובלונים עפים

להחרים :!: :!: :!:
אמן מייסר

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile
תגובות: 17346
נתן תודות: 503 פעמים
קיבל תודות: 358 פעמים

שליחה #17 

חיים כתב:גם אני חושב שזה בסך הכל מס שפתיים,הוא מוסלמי והוא חייב לדבר כך.

אגב לא רק אנגליה,משהוא היה בפריס לאחרונה (הייתי)ממש גועל נפש שם
ים מוסלמים,ומסתכלים עליך כאילו נפלת מהירח
...
גם באמסטרדם, ובריסל, פשוט סיוט, מפחיד לדבר עברית בחלק מהמקומות.

shraga007
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6362
נתן תודות: 102 פעמים
קיבל תודות: 200 פעמים

שליחה #18 

מה שאותי הכי מרגיז זה שהיו רעידות אדמה שם והם נקברו מתחת להריסות רצנו לעזור ולחלץ אותם ראשונים.
כמה מהר הם שכחו זאת כמו היוונים שהיינו צריכים לתת להם לעלות בלהבות שהיו באתונה ולא לשלוח להם כבאים לעזרה.
:evil:
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם

שבלול
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1446
נתן תודות: 27 פעמים
קיבל תודות: 65 פעמים

שליחה #19 

אמנם אין לי שום כוונה לבקר בתורכיה אבל אני עדיין לא ממש מסכים עם הקריאה להחרמה.
כל עוד מדינת ישראל ממשיכה את קשריה הבטחוניים החשובים עם תורכיה אני לא רואה סיבה שאזרחים יחליטו להטיל "חרם" על מדינה בגלל קשקשת של מנהיג/פולטיקאי כזה או אחר, לא משנה מה תפקידו, הדיעות לא ממש משנות כל עוד מבחינת מעשים בשטח דברים נראים אחרת.
אני בטוח שאם אפשפש בארכיונים אמצא גם שטויות שמנהיגים ישאלים אמרו על מדינות אחרות. ובכלל בתור ישראלים אולי כדאי שנשתדל לדלג על קריאות להחרמה. אחרי כל אותם הפעמים שהמדינה היתה צריכה להתמודד עם נסיונות החרמה של ישראל (בייחוד ספורט) אולי עדיף שלא נראה בחרם כלי לגיטמי להבעת עמדה. היום אנחנו נפתח בחרם ומחר יחרימו אותנו מסיבה אחרת.
גם בסופו של יום אנחנו מדינה קטנה עם מעט תושבים וחרמים עלינו יכולים להזיק לנו הרבה יותר מאשר חרמים שאנחנו ניזום. עדיף להתרכז במאבקים יותר מועילים.

חוץ מזה, לשלוח כבאים וצוותי חילוץ למקומות בעולם זה המעשה ההומני והנכון, זה גם משפר את הכשירות המבצעית של יחידות ונותן נסיון חשוב מאוד (במצבי אמת) לאותם צוותים.

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #20 

שבלול - את התגובה של ORAC קראת?

תורכיה זו מדינה ערבית שידועה בחוסר האהדה שלה לישראלים (חלקית בגלל ההתנהגות שלנו כתיירים בחו"ל למען האמת), אבל לא חסרים מקומות אחרים לטייל בעולם ככה שלהתעקש לגיע למקום בו אנחנו לא ממש רצויים נראה לי חסר תוחלת.

בננו - ברור שלא יהיה חרם על תורכיה, הישראלי קודם כל מסתכל על המחיר ואח"כ על כל השאר (הישראלי המצוי, אולי לא אתה או אני אבל רב העם).

שלח תגובה

חזור אל “ללא קשר”