בעיה בהצגת כתוביות ב-windows 7
-
menim
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 20
בחלק מהסרטים אני רואה כתוביות ובחלקם לא. באלו שאני לא רואה, שמתי לב שה-FFDSHOW לא מופעל ובאלו שכן זה מופעל. איך אני גורם לכל הסרטים להפעיל את ה-FFDSHOW אם אכן זו הבעיה?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
מיקרוסופט בקושי הוציאה גירסת בטא רשמית של ווינדוס ... אתה בטוח שאתה רוצה להתעסק עם זה?... 
אני מניח שהתקנת רק Haali + FFDShow ולא חבילת קודקים. אם כן התקנת חבילת קודקים, נסה לפרמט ולהתקין מחדש ווינדוס ואז רק Haali + FFDShow (לינקים במדריכים, אני מניח שאתה מנסה גירסת 32 ביט ולא 64...). אם זה עדיין לא עוזר, כנראה שצריך לשחק עם ה-merit של הקודקים. תסתכל במדריך למחשבים חלשים (לינק אליו נמצא בשרשור המדריכים בראש הפורום) ותקרא בו רק את החלק שבו מסבירים על ה-merit של מערכת ההפעלה.
אני מניח שהתקנת רק Haali + FFDShow ולא חבילת קודקים. אם כן התקנת חבילת קודקים, נסה לפרמט ולהתקין מחדש ווינדוס ואז רק Haali + FFDShow (לינקים במדריכים, אני מניח שאתה מנסה גירסת 32 ביט ולא 64...). אם זה עדיין לא עוזר, כנראה שצריך לשחק עם ה-merit של הקודקים. תסתכל במדריך למחשבים חלשים (לינק אליו נמצא בשרשור המדריכים בראש הפורום) ותקרא בו רק את החלק שבו מסבירים על ה-merit של מערכת ההפעלה.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
-
menim
-
- חבר שרק התחיל

אני הולך לנסות. בכל מקרה הגירסה הזו הרבה יותר קלה מהויסטה והמדיה סנטר שלו מצוין.
שינוי עיקרי הוא שניתן להריץ את הסרט קדימה ואחורה עם השלט או המקלדת ולא בקפיצות של כמה שניות.
שינוי עיקרי הוא שניתן להריץ את הסרט קדימה ואחורה עם השלט או המקלדת ולא בקפיצות של כמה שניות.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
כן. אגב, בקרוב אני אמור להיות בודק בטא של ווינדוס 7, ועל כל באג שתמצא במערכת תוכל לדווח כאן ואני אעביר את זה למיקרוסופט.
לפי הסיפורים שלך, אני בהחלט מצפה לזה...
רק לידיעה, יש פתרון להרצת הסרט קדימה ואחורה בויסטה מדיה סנטר עם התוסף Media Control.
לפי הסיפורים שלך, אני בהחלט מצפה לזה...
רק לידיעה, יש פתרון להרצת הסרט קדימה ואחורה בויסטה מדיה סנטר עם התוסף Media Control.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- Rino
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5450
- שם מלא: Reem
אכן מערכת הפעלה יותר קלילה מ VISTA , אני התקנתי אבל בגלל שלא מצאתי דרייברים לכרטיס קול אז נאלצתי לוותרmenim כתב:אני הולך לנסות. בכל מקרה הגירסה הזו הרבה יותר קלה מהויסטה והמדיה סנטר שלו מצוין.
שינוי עיקרי הוא שניתן להריץ את הסרט קדימה ואחורה עם השלט או המקלדת ולא בקפיצות של כמה שניות....
אגב , מה הגרסא האחרונה?
לי יש את ה Beta 1 Build 7000
-
menim
-
- חבר שרק התחיל

גם אצלי זה ה-7000
לגבי דרייברים, לא הצלחת עם הדרייברים של ויסטה?
לגבי דרייברים, לא הצלחת עם הדרייברים של ויסטה?
-
menim
-
- חבר שרק התחיל

בינתיים בקבצים מסויימים הוא מראה לי כתוביות רק ב-VLC..... מוזר...
- Rino
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5450
- שם מלא: Reem
ניסיתי ולא עזרmenim כתב:גם אצלי זה ה-7000
לגבי דרייברים, לא הצלחת עם הדרייברים של ויסטה?...
יש לי כרטיס SB x-fi
אז התקנתי איזה גרסא של vista שנקראת Black edition , לא ממש רואה הבדל מה ultimate
בכל מקרה , מאז שקניתי את ה HDX אני בקושי משתמש ב HTPC עבור סרטים