בעיה בהצגת כתוביות ב-windows 7
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
מיקרוסופט בקושי הוציאה גירסת בטא רשמית של ווינדוס ... אתה בטוח שאתה רוצה להתעסק עם זה?... 
אני מניח שהתקנת רק Haali + FFDShow ולא חבילת קודקים. אם כן התקנת חבילת קודקים, נסה לפרמט ולהתקין מחדש ווינדוס ואז רק Haali + FFDShow (לינקים במדריכים, אני מניח שאתה מנסה גירסת 32 ביט ולא 64...). אם זה עדיין לא עוזר, כנראה שצריך לשחק עם ה-merit של הקודקים. תסתכל במדריך למחשבים חלשים (לינק אליו נמצא בשרשור המדריכים בראש הפורום) ותקרא בו רק את החלק שבו מסבירים על ה-merit של מערכת ההפעלה.
אני מניח שהתקנת רק Haali + FFDShow ולא חבילת קודקים. אם כן התקנת חבילת קודקים, נסה לפרמט ולהתקין מחדש ווינדוס ואז רק Haali + FFDShow (לינקים במדריכים, אני מניח שאתה מנסה גירסת 32 ביט ולא 64...). אם זה עדיין לא עוזר, כנראה שצריך לשחק עם ה-merit של הקודקים. תסתכל במדריך למחשבים חלשים (לינק אליו נמצא בשרשור המדריכים בראש הפורום) ותקרא בו רק את החלק שבו מסבירים על ה-merit של מערכת ההפעלה.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
כן. אגב, בקרוב אני אמור להיות בודק בטא של ווינדוס 7, ועל כל באג שתמצא במערכת תוכל לדווח כאן ואני אעביר את זה למיקרוסופט.
לפי הסיפורים שלך, אני בהחלט מצפה לזה...
רק לידיעה, יש פתרון להרצת הסרט קדימה ואחורה בויסטה מדיה סנטר עם התוסף Media Control.
לפי הסיפורים שלך, אני בהחלט מצפה לזה...
רק לידיעה, יש פתרון להרצת הסרט קדימה ואחורה בויסטה מדיה סנטר עם התוסף Media Control.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- Rino
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5450
- שם מלא: Reem
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 132 פעמים
אכן מערכת הפעלה יותר קלילה מ VISTA , אני התקנתי אבל בגלל שלא מצאתי דרייברים לכרטיס קול אז נאלצתי לוותרmenim כתב:אני הולך לנסות. בכל מקרה הגירסה הזו הרבה יותר קלה מהויסטה והמדיה סנטר שלו מצוין.
שינוי עיקרי הוא שניתן להריץ את הסרט קדימה ואחורה עם השלט או המקלדת ולא בקפיצות של כמה שניות....
אגב , מה הגרסא האחרונה?
לי יש את ה Beta 1 Build 7000
- Rino
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5450
- שם מלא: Reem
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 132 פעמים
ניסיתי ולא עזרmenim כתב:גם אצלי זה ה-7000
לגבי דרייברים, לא הצלחת עם הדרייברים של ויסטה?...
יש לי כרטיס SB x-fi
אז התקנתי איזה גרסא של vista שנקראת Black edition , לא ממש רואה הבדל מה ultimate
בכל מקרה , מאז שקניתי את ה HDX אני בקושי משתמש ב HTPC עבור סרטים