אלבומים במדיה סנטר...

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
lior066 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 6
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

מה המצב אנשים אני חדש בקטע של המדיה סנטר, היום התקנתי מערכת שלמה של ויסטה מדיה סנטר בית , ( טלוויזיה חדשה , מערכת , מחשב HTCP דנדש.. קיצור כל הקטע )

עכשיו בקטע של מוזיקה, הוספתי כמה אלבומים שחבר הביא לי , הכל טוב ויפה למעט כמה דברים:

1. בשם האומן והאלבום - הוא מציג לי ג'יברישים ( לא בכל האלבומים ).
2. לא מראה לי תמונה של האלבום כאשר בתיקיה יש תמונה של העטיפה.

בקטע של סרטים:
1. יש אפשרות לעשות שהתמונה של הסרט תוצג נורמלי ולא חצי תמונה? זה מראה את זה בפורמט של לרוחב כזה ואני לא יכול לראות את כל התמונה של הסרט.

הקלטות וטלווזיה:
* יש לי כרטיס הופופאג 150 mce , הכל עובד פחות או יותר טוב , איבוד צבעים בקטנה שאני אוכל לסדר..
הקטע הוא שיש דילאי רציני של 4 שניות בין התגובה של הממיר ( HOT ) לבין המחשב עצמו , אם אני מחליף ערוץ אני רואה בממיר עצמו שזה מחליף ורק אחרי איזה 4 5 שניות אני רואה בטלויזיה דרך ה VCE שהוא מחליף את הערוץ.

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32983
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2317 פעמים

שליחה #2 

ברוך הבא לפורום!

1-2. גם אני נתקלתי בתופעה הזו באלבומים ישראלים, וזוהי בהחלט נקודה קצת חלשה, ואגב זה קורה כמעט בכל תוכנה אחרת המתחרה ל-VMC. כרגע לא ידוע לי על פתרון לזה.

1. לא ברור לי מהי התופעה. איזה קובץ אתה מנסה לנגן? הקלטה? קובץ AVI? קובץ MKV? איזה קודקים התקנת? האם התקנת חבילת קודקים או רק Haali + FFDShow כמו שמומלץ פה במדריכים? האם זה סרט קולנוע? סרטי קולנוע הם לא ביחס מסך של 16:9 אלא ביחס מסך רחב יותר, וייתכן שמדובר במצב תקין ולא בבעייה. אם הקובץ שלך מנוגן ברקע ע"י ה-FFDShow, אתה יכול לבצע מתיחת תמונה שרירותית בתפריט ה-Resize ב-FFDShow Video decoder configuration.

את איכות התמונה דרך כרטיס הטלוויזיה אתה יכול לשפר. יש טיפ לשיפור איכות התמונה עם PVR150 בשרשור המדריכים בראש הפורום.
לגבי הדיליי, אין מה לעשות. הצפייה בטלוויזיה דרך המדיה סנטר נועדה יותר בשביל צפייה בתוכנית מסויימת עם האפשרות להקפיא תמונה, לחזור אחורה ואז קדימה, וכמובן להקלטות. זה פחות מיועד להקלטות.
אם אתה מעוניין פה ושם לצפות ולזפזפ מהר, עדיף לך לחבר את הממיר בנוסף גם ישירות לטלוויזיה, ולצפות בזה כך (ככה גם אני עשיתי).
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

lior066 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

תודה על התשובה..

שליחה #3 

בקשר לשמות של האלבומים במדיה סנטר עצמם, אני כבר יחשוב על פתרון

בתור מתכנת ( שזה העבודה שלי.. ) , הבעיה כנראה בקידוד של הMP3TAGS של אותו הקובץ, יכול להיות שהמדיה סנטר קורא ASCII או UTF-8 בלבד, ולכן אם יש התנגשות בינהם אז הוא לא נותן , אני יעשה תוכנה שתיישר קו ( פשוט תעתיק את התגיות מחדש עם פורמט קבוע) ואני יעלה את זה לפורום פה שזה יהיה גמור ( לא לפתח ציפיות אנשים , כנראה זה יהיה עוד הרבה זמן כי יש לי המון לעשות..)

בעיקרון התקנתי את כל המערכת כפי שמומלץ פה בפורום , עם ההיילי והFFDSHOW בלבד, עד כה אין לי בעיות בניגון הסרטים, למרות שעדיין לא ניסתי MKV

מה שניסתי להגיד הוא שלא התמונה של הסרט עצמו שתמנגן היא מרובעת.. פה אין לי בעיה.
אני התכוונתי לתמונה תמונה.. ( העטיפה ) של הסרט כדי לדעת על איזה סרט מדובר :)

הקטע הוא שהתמונה היא ריבועית כזאת ולא מלבנית.. אז אני יכול להשים את התמונה אבל אני רואה רק חצי ממנה.

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32983
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2317 פעמים

שליחה #4 

בעייה מוכרת... אני פשוט חיפשתי ב-Google Images תמונות מלבניות Landscape במקום Portrait של הסרט או הסדרה...
אתה יכול לנסות את התוסף My Movies (יש לינק במדריך לסדר התקנה נכון). הוא יודע להציג מלבנים Portrait.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

lior066 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

הבעייה היא

שליחה #5 

שזה ממש מכוער, ולא מתאים לסרט כי רוב העטיפות שאני מביא הם בעברית, ואין להם ממש LANDSCAPE אז...

גם בעיקרון זאת לא מערכת בישבילי , זה אמור להיות לכולם ( ילדים והורים ..) שזה בעיה בגלל שאם זה היה רק בישבילי בכלל הייתי מתקין באנגלית , והייתי שם כל מיני פלאגים ואת ה MY MOVIES אבל הוא באנגלית אז אני לא רוצה לסבך..

אבל הקטע הוא שראיתי איפושהו תמונה שכן רואים את זה בצורה רגילה מלבנית.. כאן בפורום דווקא ( לא זוכר תאשכול...) אז אני חושב שזה אפשרי , הכי הרבה אם זה לא אני יעבור לתצוגה אחרת ( אם אפשר) שלא מראה בכלל תמונות.

אם כבר.. יש איזושהיא דרך להכניס תקציר לסרט בלי MY MOVIES בפורמט כלשהו..
אני בעיקרון מוריד כרטיס סרט מ SRATIM.CO.IL אפשר לעשות שם שמירה של אותו אשכול על הסרט ואז זה שומר מין תמונה כזאת עם תמונה + תקציר + שחקנים והכל ... משהו חזק.
הבעיה היא שאני כל פעם צריך להיכנס לתמונות נוספות על מנת לראות את התקציר וזה דיי מציק.

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”