כבלים של Lexus שווים משהו?
החלטתי לרכוש את הנגן WD HD. לשם כך אני צריך כבל HDMI איכותי. נכנסתי ל-BIGBOX ומצאתי שם כבלים של Lexus. ניצלתי את הקשרים וקיבלתי את הכבל ב-80 שקלים מחיר עובד. לפני שאני פותח את האריזה ברצוני לדעת אם הכבל שווה משהו.
לא מצאתי אותו באתר של הרשת אז צירפתי קישור. http://www.pompa.co.il/sg_product~exhd3 ... 01~498.htm
שווה משהו? רשום על האריזה שהוא עומד בתקן HDMI 1.3B. לצערי אחרי מחקר ברשת גיליתי שככל הנראה מדובר בחברת מדבקה. כמובן שזה לא אומר כלום, במיוחד בתעשיית הכבלים. יתכן בהחלט שאני מקבל את אותו הכבל בדיוק אצל MONSTER רק באריזה אחרת ומחיר גבוה ב-300%. אבל אם מדובר בחברת מדבקה אי אפשר לסמוך על התקן 1.3B, אם זה משנה משהו בכלל.
טוב, עשיתי לכם כאב ראש. בקצרה שווה או לא? לפתוח?
לא מצאתי אותו באתר של הרשת אז צירפתי קישור. http://www.pompa.co.il/sg_product~exhd3 ... 01~498.htm
שווה משהו? רשום על האריזה שהוא עומד בתקן HDMI 1.3B. לצערי אחרי מחקר ברשת גיליתי שככל הנראה מדובר בחברת מדבקה. כמובן שזה לא אומר כלום, במיוחד בתעשיית הכבלים. יתכן בהחלט שאני מקבל את אותו הכבל בדיוק אצל MONSTER רק באריזה אחרת ומחיר גבוה ב-300%. אבל אם מדובר בחברת מדבקה אי אפשר לסמוך על התקן 1.3B, אם זה משנה משהו בכלל.
טוב, עשיתי לכם כאב ראש. בקצרה שווה או לא? לפתוח?
האמת לא, אבל לא ראיתי טעם לשלם יותר. אות דיגיטלי לא מושפע מאיכות הכבל כל עוד מדובר באורך שפוי ובאיכות כבל סבירה.
קראתי ביקורות מקצועיות. הם לקחו כבלים יקרים להחריד וכבלים זולים ועשו השוואה עם מכשירים מקצועיים. הם מצאו הבדלים מאד זניחים לטובת הכבלים היקרים.
טוב, מקסימום הלכו 80 שקלים.
קראתי ביקורות מקצועיות. הם לקחו כבלים יקרים להחריד וכבלים זולים ועשו השוואה עם מכשירים מקצועיים. הם מצאו הבדלים מאד זניחים לטובת הכבלים היקרים.
טוב, מקסימום הלכו 80 שקלים.
לא הבנתי
Lexus זו חברת מדבקה
Lexus זו חברת מדבקה
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
לא נכוןאות דיגיטלי לא מושפע מאיכות הכבל כל עוד מדובר באורך שפוי ובאיכות כבל סבירה....
אפשר לדפוק כל דבר
גם לא נכון. איכות זאת לא פונקציה של מחיר. רוב הכבלים HDMI היקרים מתפקדים פחות טוב מכבלי MONOPRICE שהם זולים יחסיתקראתי ביקורות מקצועיות. הם לקחו כבלים יקרים להחריד וכבלים זולים ועשו השוואה עם מכשירים מקצועיים. הם מצאו הבדלים מאד זניחים לטובת הכבלים היקרים....
ראה ביקורת ומבחן באתר של audioholics
בטח, אם תזרוק רימון EMP אולי תדפוק את הכבל. צא מהסרט. משתמש ביתי עם טלוויזיה ממוצעת לא צריך כבל ב-500 שקלים למטר של Audio Quest עם מוליך כסף ואלוהים יודע מה עוד.
אם הייתי מעביר תוכן 1080P טהור למרחק 40 מטר במטרה להציג אותו על טלוויזיה High-End ברזולוציה Full HD עוד הייתי חושב להשקיע בכבל יקר.
עזבו, אפשר לנעול. מצאתי את הכל התשובות ברשת. אין שום הבדל בין הכבלים במרחקים קצרים ושימוש ביתי.
אם הייתי מעביר תוכן 1080P טהור למרחק 40 מטר במטרה להציג אותו על טלוויזיה High-End ברזולוציה Full HD עוד הייתי חושב להשקיע בכבל יקר.
עזבו, אפשר לנעול. מצאתי את הכל התשובות ברשת. אין שום הבדל בין הכבלים במרחקים קצרים ושימוש ביתי.
- israeli1948
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 517
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
האמת שאני חיברתי כבל hdmi
של האמה 21 קארט ובאמת לא ראיתי בהבדל מהרגיל, או שלא שמתי לב.
עוד 200 שקל זה עולה
לעומת זאת שחיברתי סקארט 21 קארט ההבדלים היו שמים וארץ מהסקארט הרגיל, מוזר.
עוד 200 שקל זה עולה
לעומת זאת שחיברתי סקארט 21 קארט ההבדלים היו שמים וארץ מהסקארט הרגיל, מוזר.
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
לפי דעתי ונסיוני עם כבלי סקארט סקארט,יש הבדל באיכות לרעה כאשר:
המוליכים דקים,לעומת חתך עבה שכל גיד שזור באדמה שלו.
כשהפלאג יושב היטב וכל הסיכוכים והאדמות נוגעים בצורה מושלמת,אין סיבה
לכניסת הפרעות או שלג כשהמקור איכותי,משמע כל האותות והסנכרון עובר בצורה
מושלמת.
הכל מסתכם בסיכוך ואדמה תקינים שלרוב מושלמים בכבל "עבה".
המוליכים דקים,לעומת חתך עבה שכל גיד שזור באדמה שלו.
כשהפלאג יושב היטב וכל הסיכוכים והאדמות נוגעים בצורה מושלמת,אין סיבה
לכניסת הפרעות או שלג כשהמקור איכותי,משמע כל האותות והסנכרון עובר בצורה
מושלמת.
הכל מסתכם בסיכוך ואדמה תקינים שלרוב מושלמים בכבל "עבה".
Re: האמת שאני חיברתי כבל hdmi
זה לא מוזר כי HDMI זה חיבור דיגיטלי וסקארט זה חיבור אנלוגי. לכן ההבדל ניכר בחיבור סקארט, כשהכבל לא עשוי טוב יהיו הפרעות.israeli1948 כתב:של האמה 21 קארט ובאמת לא ראיתי בהבדל מהרגיל, או שלא שמתי לב.
עוד 200 שקל זה עולה
לעומת זאת שחיברתי סקארט 21 קארט ההבדלים היו שמים וארץ מהסקארט הרגיל, מוזר....