שאלה לבעלי פלאזמות FHD...
-
freepass99
-
- חבר פעיל

- תגובות: 60
במסך הזה עם רזולוציה של FHD איך רואים שידורי טלויזיה רגילים - ערוץ 2 ו- 10...?
האם אתם מרוצים מהאיכות של שידורי הטלויזיה הרגילים במסך FHD?
אם כ- 75% מהזמן אנחנו רואים שידורי טלויזיה רגילים ובשאר רואים DIVX ו מעט סרטי HD כולל 720P ו- 1080...
האם כדאי לקנות היום מסך כזה?
האם אתם מרוצים מהאיכות של שידורי הטלויזיה הרגילים במסך FHD?
אם כ- 75% מהזמן אנחנו רואים שידורי טלויזיה רגילים ובשאר רואים DIVX ו מעט סרטי HD כולל 720P ו- 1080...
האם כדאי לקנות היום מסך כזה?
- michael123
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
אתה צריך scaler איכותי
אפילו במסך 720p שידורי SD נראים גרוע לטעמי, כאשר אני משוואה מול מה שיש לי בבית
ב-FHD זה אתגר לא קטן, ערוץ 10 דווקא ערוץ איכותי, בעיה היא בערוצים עם יותר רעש / יותר compression
אפילו במסך 720p שידורי SD נראים גרוע לטעמי, כאשר אני משוואה מול מה שיש לי בבית
ב-FHD זה אתגר לא קטן, ערוץ 10 דווקא ערוץ איכותי, בעיה היא בערוצים עם יותר רעש / יותר compression
- saarb
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 151
ממיר HOT HD עושה SCALING ברמה די גבוהה לערוץ 2 וכדומה - כך שרואים טוב מאד. אין טענות.
- MartinHSabag
-
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
זה תלוי במסך הספציפי.
יש מסכי FHD (או מקרנים) בעלי עיבוד תמונה טוב יותר ממסכי HDR, ככה שאין חוקיות.
אני כרגע בוחן מקרן FHD שעיבוד התמונה שלו טוב יותר ממקרני HDR שהיו לי לפני זה ותמונה של YES נראית עליו טוב יותר מעל מקרני HDR אחרים.
יש מסכי FHD (או מקרנים) בעלי עיבוד תמונה טוב יותר ממסכי HDR, ככה שאין חוקיות.
אני כרגע בוחן מקרן FHD שעיבוד התמונה שלו טוב יותר ממקרני HDR שהיו לי לפני זה ותמונה של YES נראית עליו טוב יותר מעל מקרני HDR אחרים.
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78945
- שם מלא: עפר לאור
- Itay_Pollak
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
תלוי גם באיכות השידור לא?
כלומר - אם ייקח נגיד ממיר רגיל (לא יס או הוט) ויקלוט מצלחת דרך עמוס את הערוצים = דיבר רק על 2 ו-10 =אמור לראות טוב יותר ממה שרואים דרך יס / הוט ..
כלומר - אם ייקח נגיד ממיר רגיל (לא יס או הוט) ויקלוט מצלחת דרך עמוס את הערוצים = דיבר רק על 2 ו-10 =אמור לראות טוב יותר ממה שרואים דרך יס / הוט ..
- הטכנאיקרמר
-
- עובד כבלים/לויין

- תגובות: 1283
בממירים מילווינים . יש כול מיני דגמים . יותר איכותיים . או פחות . . כך שקודם צריך ליקנות ממיר איכותי לצלחת . ואחרי זה לחפש טלויזיה . אני מתקין צלחות ללקוחות שיש להם מסכים שטוחים . התמונה שמיתקבלת לא מניחה את הדעת . למי שעומד על קוצו של יוד תמונה מנופחת . לא חדה . לכן לי עדיין יש טלויזיה 16:9 CTR . היום יש לי רסיבר שהתמונה עוברת דרכו . והוא עושה עפסקל . מעלה את איכות התמונה . ובאמת יש שיפור עצום באיכות התמונה .
מעניין איך שה ישפר בLCD .
יש היום ממירים ללווינים HD עים יציאת HDMI . לא ניסתי איך תיראה תמונה שמחוברת עים יציציאת HMID הממיר עולה כ2500 ש"ח . כאשר ממיר רגיל עולה כ200-500 ש"ח
מעניין איך שה ישפר בLCD .
יש היום ממירים ללווינים HD עים יציאת HDMI . לא ניסתי איך תיראה תמונה שמחוברת עים יציציאת HMID הממיר עולה כ2500 ש"ח . כאשר ממיר רגיל עולה כ200-500 ש"ח
רק הטכנאי קרמר
- 9000es
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
שלום לכולם.
האם אפשר יהיה לקבל המלצה לגבי פלזמה FHD שתהיה עם רמת שידור טובה יותר מפלזמה HD REDY .
האם אפשר יהיה לקבל המלצה לגבי פלזמה FHD שתהיה עם רמת שידור טובה יותר מפלזמה HD REDY .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
-
freepass99
-
- חבר פעיל

- תגובות: 60
אני מתעניין בפלאסמה PS50A550 ...
מישהו חכול לחוות דעה על איך רואים איתה ערוצי טלוויזיה רגילים - 2, 10 ו-1?
- totlip
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1006
ממש לא נכון
לפחות ע"פ העין שלי והיא במצב מצויין 42PY800 של פנסוניק רואים בה מעולה שידורי טלויזיה למרות שהיא FHD!!!! 
- michael123
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
Re: ממש לא נכון
1) "מעולה" זה דבר יחסיtotlip כתב:לפחות ע"פ העין שלי והיא במצב מצויין 42PY800 של פנסוניק רואים בה מעולה שידורי טלויזיה למרות שהיא FHD!!!!...
2) היא רק 42"