חבר שלי רכש PS3 ורכש איתו כבל/מתאם HD..
עכשיו השאלה שלי איך מחברים את זה למסך ?
כי ראיתי בכל מיני פורומים אחרים שצריך שה-HDMI או חיבור DVI איך שלא קוראים לזה יתמוך ב-HTPC משהו כזה.. איך יודעים אם זה נתמך ?
זו הדרך הכי איכותית לחבר ? אם כן אז בבקשה להסביר איך להגדיר אם צריך משהו בחיבור..
ואם זו לא הדרך הכי איכותית אז מה כן הדרך.
shayzil כתב:חבר שלי רכש PS3 ורכש איתו כבל/מתאם HD..
עכשיו השאלה שלי איך מחברים את זה למסך ?
כי ראיתי בכל מיני פורומים אחרים שצריך שה-HDMI או חיבור DVI איך שלא קוראים לזה יתמוך ב-HTPC משהו כזה.. איך יודעים אם זה נתמך ?
זו הדרך הכי איכותית לחבר ? אם כן אז בבקשה להסביר איך להגדיר אם צריך משהו בחיבור..
ואם זו לא הדרך הכי איכותית אז מה כן הדרך.
חופשי עשיתי סלט.. הנה מצאתי את ההודעה מהפורום האחר והתבלבלתי בכמה מושגים אז הנה ההודעה ותגיב לי עליה.
"בכל אופן, כבל HDMI הוא בעל הצפנת HDCP, ובשביל לחבר כבל כזה, אתה צריך שגם ה-LCD תהיה בעלת HDCP בחיבור ה-HDMI. (אותו מנגנון הצפנה קיים גם בממירי ה-HD של יס, אני לא יודע בדיוק אם זה בכל מה שמתחבר ב-HDMI).
המנגנון הזה עד כמה שאני יודע, הוא בשביל למנוע העתקות של בלוריי או משהו בסגנון, על זה אני לא ממש יכול לענות.
עדיף שתבדוק אם ה-LCD שלך בעלת HDCP בחיבור ה-HDMI, ואם לא, אז כמו שאמרת, תחבר בקומפוננט.
היום כמעט כל טלוויזיות ה-LCD בעלות HDCP בחיבורי ה-HDMI.
ההבדל בין HDMI לקומפוננט הוא לא גדול במיוחד, ככה שזה לא שתפסיד משהו אם תחבר בקומפוננט.
אגב, בערכה הרשמית של ה-PS3, אתה מקבל כבל AV (כלומר Composite ו-2 RCA) בלבד"
אז זה כמו שאמרת לי לחבר את ה-PS3 עם כבל HDMI ישירות ל-A450 ?
shayzil כתב:חופשי עשיתי סלט.. הנה מצאתי את ההודעה מהפורום האחר והתבלבלתי בכמה מושגים אז הנה ההודעה ותגיב לי עליה.
"בכל אופן, כבל HDMI הוא בעל הצפנת HDCP, ובשביל לחבר כבל כזה, אתה צריך שגם ה-LCD תהיה בעלת HDCP בחיבור ה-HDMI. (אותו מנגנון הצפנה קיים גם בממירי ה-HD של יס, אני לא יודע בדיוק אם זה בכל מה שמתחבר ב-HDMI).
המנגנון הזה עד כמה שאני יודע, הוא בשביל למנוע העתקות של בלוריי או משהו בסגנון, על זה אני לא ממש יכול לענות.
עדיף שתבדוק אם ה-LCD שלך בעלת HDCP בחיבור ה-HDMI, ואם לא, אז כמו שאמרת, תחבר בקומפוננט.
היום כמעט כל טלוויזיות ה-LCD בעלות HDCP בחיבורי ה-HDMI. ההבדל בין HDMI לקומפוננט הוא לא גדול במיוחד, ככה שזה לא שתפסיד משהו אם תחבר בקומפוננט.
אגב, בערכה הרשמית של ה-PS3, אתה מקבל כבל AV (כלומר Composite ו-2 RCA) בלבד"
אז זה כמו שאמרת לי לחבר את ה-PS3 עם כבל HDMI ישירות ל-A450 ?
shayzil, יותר פשוט וכנראה יותר זול לחבר עם כבל HDMI
כבל אחד בלי אפשרות להתבלבל.
veredk, אני חולק על הקביעה שלך.
אני מסופק אם shayzil (כשיגמור להזיל ריר ממה שיראה עם קומפוננט), יבחין באיזה שהוא הבדל.
למען ההגינות, אני מסופק אם הרבה אחרים יבחינו.
בPS3 בשביל לראות הכי טוב שאפשר עם כל טלויזיה, יש לחבר את הכבל המתאים (HDMI במקרה שלך) ואז ללחוץ (יותר נכון לגעת) בכפתור ההדלקה (על המכשיר עצמו, לא בשלט!) במשך כ6 שניות (להמשיך ללחוץ גם אחרי שנשמע הצפצוף הראשון והמכשיר נדלק, צפצוף שני יגיע אחרי כמה שניות).
אז הPS3 ישדר לטלויזיה שלך את הרזולוציה המקסימלית שהטלויזיה מסוגלת להציג!
אוקיי תודה על התשובות אבל אני לא אזיל ריר כי זה לא בשבילי חחחח...
אבל תודה על התשובות כיף לי לדעת שיש איפה לשאול שאלות ושיענו לי לעניין ובכיף ואפילו יהיה הומור
אז תודה רבה לכולכם, אני אעדכן אותו שיחבר ככה בלי בעיה וגם אני אגיד לו על הטיפ הזה (שנשמע מוזר אבל אם אתה אומר אז סבבה למה לא לנסות ).