התלבטות בין פיוניר 5090 לבין פנסוניק PY800.
- chalmh
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3331
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
לי היתה אותה ההתלבטות בדיוק על שני הדגמים הללו. צפיתי בהם האחד ליד השני כדי להשוות. הגעתי עם כוונה לרכוש את הפיוניר ויצאתי עם הפנסוניק. הסיבה היתה התנועה החלקה יותר של התמונה במעברים מהירים בפלזמה של הפנסוניק כששני המסכים מוזנים באותה התמונה. אם תשים לב על הכתוביות בחלק התחתון של המסך שרצות מצד לצד (CNN וכו') תוכל להבחין בקלות שהתנועה בפיוניר מרצדת ובפנסוניק היא חלקה וגם קריאה וחדה (מה שאומר שלא מרחו את הוידאו כדי לקבל תמונה חלקה).
מבחינת עומק הצבעים וכדומה שני המסכים בעלי תמונה איכותית ביותר כאשר הפיוניר נראה טיפ-טיפונת יותר קונטרסטי (אבל לטעמי לא כזה משמעותי שעושים WOW בהשוואה לפנסוניק).
מבחינת עומק הצבעים וכדומה שני המסכים בעלי תמונה איכותית ביותר כאשר הפיוניר נראה טיפ-טיפונת יותר קונטרסטי (אבל לטעמי לא כזה משמעותי שעושים WOW בהשוואה לפנסוניק).
חנן,
מערכת מנצחת תלוייה בטיב המחט ואפשר גם אפשר לחברה למחרשה.
תחי המחרשה !!!
מערכת מנצחת תלוייה בטיב המחט ואפשר גם אפשר לחברה למחרשה.
תחי המחרשה !!!
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
chalmh כתב:לי היתה אותה ההתלבטות בדיוק על שני הדגמים הללו. צפיתי בהם האחד ליד השני כדי להשוות. הגעתי עם כוונה לרכוש את הפיוניר ויצאתי עם הפנסוניק. הסיבה היתה התנועה החלקה יותר של התמונה במעברים מהירים בפלזמה של הפנסוניק כששני המסכים מוזנים באותה התמונה. אם תשים לב על הכתוביות בחלק התחתון של המסך שרצות מצד לצד (CNN וכו') תוכל להבחין בקלות שהתנועה בפיוניר מרצדת ובפנסוניק היא חלקה וגם קריאה וחדה (מה שאומר שלא מרחו את הוידאו כדי לקבל תמונה חלקה).
מבחינת עומק הצבעים וכדומה שני המסכים בעלי תמונה איכותית ביותר כאשר הפיוניר נראה טיפ-טיפונת יותר קונטרסטי (אבל לטעמי לא כזה משמעותי שעושים WOW בהשוואה לפנסוניק)....
פיוניר בד"כ מבליטה את שחור על חשבון צבעים אחרים.
עיבוד תמונה חשזק מדי, הרבה פיצ'רים וקישקושים מסביב
בפנסוניק תמונה לטעמי יותר נוחה לעין
כתבתי כבר מיליון פעם כי שחור זה רק פרמטר אחד מתוך רשימה ארוכה של דברים שיש להתייחס אליהם
בפיוניר יש פונקצייה ספציפית בפרו-מניו שפותרת את התופעה הזו.צריך רק להפעיל אותה.michael123 כתב:chalmh כתב:לי היתה אותה ההתלבטות בדיוק על שני הדגמים הללו. צפיתי בהם האחד ליד השני כדי להשוות. הגעתי עם כוונה לרכוש את הפיוניר ויצאתי עם הפנסוניק. הסיבה היתה התנועה החלקה יותר של התמונה במעברים מהירים בפלזמה של הפנסוניק כששני המסכים מוזנים באותה התמונה. אם תשים לב על הכתוביות בחלק התחתון של המסך שרצות מצד לצד (CNN וכו') תוכל להבחין בקלות שהתנועה בפיוניר מרצדת ובפנסוניק היא חלקה וגם קריאה וחדה (מה שאומר שלא מרחו את הוידאו כדי לקבל תמונה חלקה).מבחינת עומק הצבעים וכדומה שני המסכים בעלי תמונה איכותית ביותר כאשר הפיוניר נראה טיפ-טיפונת יותר קונטרסטי (אבל לטעמי לא כזה משמעותי שעושים WOW בהשוואה לפנסוניק)....![]()
פיוניר בד"כ מבליטה את שחור על חשבון צבעים אחרים.
עיבוד תמונה חשזק מדי, הרבה פיצ'רים וקישקושים מסביב
בפנסוניק תמונה לטעמי יותר נוחה לעין
כתבתי כבר מיליון פעם כי שחור זה רק פרמטר אחד מתוך רשימה ארוכה של דברים שיש להתייחס אליהם...
מעבר לזה-הפנסוניק בכלל לא ברמה של הפיוניר
- michael123
- חבר מכור קשה

אם ההבדל בין PY800 ל-800Z לא גדול אם בכלל, אז אני דורש הסבר ל-
בפיוניר כל הגוונים של אפור פשוט לא קיימים - אני מניח שזה כיול לקוי, אבל בכל זאת
על מה מדובר?
מעבר לזה שלפיוניר (אני מתיחס ל-5020 ול-6020) שחור יותר שחור (ששוב, אני בקושי מבדיל אפילו אם אני מתבונן בשני המסכים כאשר הם אחד ליד השני..)הפנסוניק בכלל לא ברמה של הפיוניר...
בפיוניר כל הגוונים של אפור פשוט לא קיימים - אני מניח שזה כיול לקוי, אבל בכל זאת
על מה מדובר?
michael123, על מה אתה מדבר?!
"שחור על חשבון צבעים אחרים", "עיבוד תמונה חזק מדי", "כל הגוונים של אפור פשוט לא קיימים"
סלח לי אבל או שאתה פשוט לא יודע על מה אתה מדבר או שיש לך אינטרס מסוים להשמצות אלה.
כבעל פיונר 1150HD (הדור הקודם) אני יכול להגיד לך השחור הוא מהטובים בעולם (ובדור החדש הוא אפילו טוב יותר), ולאחר כיול נכון - הצבעים עצמם פשוט מושלמים! (לא, אני בכלל לא מגזים - הם מושלמים). עיבוד התמונה גם הוא מצויין, ולהגיד שהוא חזק מדי זה פשוט לא נכון כי ניתן לקבוע בין שלוש רמות בכמה פרמטרים של עיבוד תמונה.
אתה יותר ממוזמן לבוא לראות את המסך עובד, בתנאים אופטימלים, עם תוכן איכותי ולהגיד לי שאתה עדיין מאמין בדברים שאתה רושם.
בנוסף אני אגיד שהופתעתי מאוד לשמוע על התופעה אשר הזכיר chalmh.
לי לא יצא לי להבחין בתמונה "מרצדת" במסך שברשותי.
"שחור על חשבון צבעים אחרים", "עיבוד תמונה חזק מדי", "כל הגוונים של אפור פשוט לא קיימים"
סלח לי אבל או שאתה פשוט לא יודע על מה אתה מדבר או שיש לך אינטרס מסוים להשמצות אלה.
כבעל פיונר 1150HD (הדור הקודם) אני יכול להגיד לך השחור הוא מהטובים בעולם (ובדור החדש הוא אפילו טוב יותר), ולאחר כיול נכון - הצבעים עצמם פשוט מושלמים! (לא, אני בכלל לא מגזים - הם מושלמים). עיבוד התמונה גם הוא מצויין, ולהגיד שהוא חזק מדי זה פשוט לא נכון כי ניתן לקבוע בין שלוש רמות בכמה פרמטרים של עיבוד תמונה.
אתה יותר ממוזמן לבוא לראות את המסך עובד, בתנאים אופטימלים, עם תוכן איכותי ולהגיד לי שאתה עדיין מאמין בדברים שאתה רושם.
לי לא יצא לי להבחין בתמונה "מרצדת" במסך שברשותי.
- michael123
- חבר מכור קשה

אני גם לא התרשמתי יותר מדי מ-42"Boaz כתב:כבעלים של 5090 (בבית) וגם 42PY800 (במשרד) אין לי שום ספק שהפנסוניק טוב מאד אבל הפיוניר משמעותית יותר טוב כמעט בכל פרמטר....
- michael123
- חבר מכור קשה

אני משווה את תמונה SDפיטר כתב:michael123, על מה אתה מדבר?!
לי לא יצא לי להבחין בתמונה "מרצדת" במסך שברשותי....
בפרט של YES MAX המחובר עם כבל SCART של מונסטר למסך של פיוניר
(אצל הורים של אשתי)
אחרי קצת "tuning" שיפרתי את התמונה, אבל עדיין, אני מתעייף מהר
יש הרבה sharpening, כאשר התמונה זזה על המסך, רואים פיקסלים.
זה נראה מגעיל..
HD נראה טוב מאוד כמעט על כל מסך..
חוץ מזה, ראיתי בהרבה הזדמנויות את המסכי פיוניר ופנסוניק אחד ליד השני - גם בניו יורק, וגם בטורונטו, גם בלונדון ומקומות אחרים
- michael123
- חבר מכור קשה

שידרוג הבא שלי יהיה פנסוניק 65 או 75"

- michael123
- חבר מכור קשה

6020 לא הרשיםה אותי בכלל (היתה ב-B&H בתצוגה), וחוץ מזה היא קטנה מדי
אבל הערות מסוג הזה
בשביל מה? גם כי אתה עובר לפסים אישיים.. וגם, אתה יודע מה הסטאפ שלי?
אבל הערות מסוג הזה
אני לא מקבל בכלל, ולא בשום טוןאתה לא לומד מטעויות?...
בשביל מה? גם כי אתה עובר לפסים אישיים.. וגם, אתה יודע מה הסטאפ שלי?
לפי מה שאתה טוען-בטח איזו פנסוניקmichael123 כתב:6020 לא הרשיםה אותי בכלל (היתה ב-B&H בתצוגה), וחוץ מזה היא קטנה מדי
אבל הערות מסוג הזהאני לא מקבל בכלל, ולא בשום טוןאתה לא לומד מטעויות?...
בשביל מה? גם כי אתה עובר לפסים אישיים.. וגם, אתה יודע מה הסטאפ שלי?...
ומה אתה כועס?הבאתי את דעתי הלגיטימית