איכן ניתן לראות את הפלזמה Panasonic VS30?
רחוה דב פרידמן 2 רמת גן (בית יורוקום)
ראיתי אותה היום נראית מעולה ויזואלית (השחור פיאנו מהמם)
גם שעון מקולקל מדייק פעמים ביום
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78869
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5394 פעמים
crusader,
חחח
מדובר בפיניש יפאני שנקרא URUSHI והוא נפוץ ביותר ביפן ועושים את הפיניש הזה כמעט לכל דבר משולחנות, כיסאות, כוסות, צלחות וכו'. מדובר בחומר (מקורו בעצים מיפן) שהוא אלגן מסוכן למדי שעובר תהליך ארוך בכדי להפוך ללכה שחורה מבריקה. החומר גם הגיע למקומות באירופה וציפה פסנתרים (מה שגורם לאירופאים לחשוב שקוראים לו Piano black בעוד שהשם הרשמי הוא URUSHI).
פיוניר היו הראשונים שהשתמשו בטכניקה הזו עבור פלאזמות לשוק היפני (אשר דרש אותם במיוחד לאור העובדה שרהיטים רבים ביפן מצופים כבר בלכה הזו...).
זה היה רק עניין של זמן עד שיצרנים יפניים נוספים יתחילו לייצר את זה. עיקר הבעיה עם צפוי זה הוא שהוא מחזיר אור באופן יותר מדי טוב (מה שמפריע בצפיה). פנסוניק הוסיפו לו חומרים נוספים בכדי להפחית את התופעה ומהתרשמותי זה עובד יפה.
חחח
מדובר בפיניש יפאני שנקרא URUSHI והוא נפוץ ביותר ביפן ועושים את הפיניש הזה כמעט לכל דבר משולחנות, כיסאות, כוסות, צלחות וכו'. מדובר בחומר (מקורו בעצים מיפן) שהוא אלגן מסוכן למדי שעובר תהליך ארוך בכדי להפוך ללכה שחורה מבריקה. החומר גם הגיע למקומות באירופה וציפה פסנתרים (מה שגורם לאירופאים לחשוב שקוראים לו Piano black בעוד שהשם הרשמי הוא URUSHI).
פיוניר היו הראשונים שהשתמשו בטכניקה הזו עבור פלאזמות לשוק היפני (אשר דרש אותם במיוחד לאור העובדה שרהיטים רבים ביפן מצופים כבר בלכה הזו...).
זה היה רק עניין של זמן עד שיצרנים יפניים נוספים יתחילו לייצר את זה. עיקר הבעיה עם צפוי זה הוא שהוא מחזיר אור באופן יותר מדי טוב (מה שמפריע בצפיה). פנסוניק הוסיפו לו חומרים נוספים בכדי להפחית את התופעה ומהתרשמותי זה עובד יפה.
רגע...רגע....עופר עם כל הכבוד-ויש כבוד
אז נכון שלפיוניר יש את ה Piano black
ויש לי את הפיוניר
אבל לא לשכוח את הרמקולים שלי שהם אבי אביהם של ה Piano black
והם סונאס פאבר גראנד פיאנו-הילד הכי יפה בשכונה
שהם גם נראים וגם נשמעים בהתאם
ויש לי את הפיוניר
אבל לא לשכוח את הרמקולים שלי שהם אבי אביהם של ה Piano black
והם סונאס פאבר גראנד פיאנו-הילד הכי יפה בשכונה
שהם גם נראים וגם נשמעים בהתאם
- oferlaor
- מנהל

il62,
יש תיעוד ש-URUSHI היה קיים במזרח הרחוק עוד בתקופות של האדם הקדמון (אני חושש שהרמקולים שלך הגיעו מעט אחרי כן)...
קרא כאן:
http://www.sakurako.com/WhatisUrushi.html
יש תיעוד ש-URUSHI היה קיים במזרח הרחוק עוד בתקופות של האדם הקדמון (אני חושש שהרמקולים שלך הגיעו מעט אחרי כן)...
קרא כאן:
http://www.sakurako.com/WhatisUrushi.html
- oferlaor
- מנהל

אין פיתרון, וככל הנראה גם לא יהיה.
בניגוד למה שצפיתי, ה-TERMINALS של סדרה 8 לא מאפשרים למסכים מסדרה 7 (ה-XVS30 הוא כזה) לקבל 50HZ ברזולוציות גבוהות מ-576P.
בניגוד למה שצפיתי, ה-TERMINALS של סדרה 8 לא מאפשרים למסכים מסדרה 7 (ה-XVS30 הוא כזה) לקבל 50HZ ברזולוציות גבוהות מ-576P.
עופר-לדבריך הפאנסוניק לא תתמוך בשידורי היי דפינישן ב50 הרץ
א- קיבלתי את דבריך בקשר לבלאק פיאנו-והודעתי היתה בהומור
ב- הודעתך השניה לגבי הפאנסוניק גם היא בלאק פיאנו וכדאי ליידע את האנשים
ישראל
ב- הודעתך השניה לגבי הפאנסוניק גם היא בלאק פיאנו וכדאי ליידע את האנשים
ישראל
- oferlaor
- מנהל

il62,
א. אני צריך סימן של
או
ליד ההודעה - אתה צריך להבין שאני צריך סימנים בכדי לדעת שמדובר בבדיחה, אני דפוק מהבחינה הזאת...
ב. ביקשתי מפנסוניק תגובה רשמית על העניין, אך טרם הענותי (אני מניח שאם וכאשר הם יחליטו לפרסם הודעה רשמית, אתם תדעו על כך בין הראשונים).
pamir,
ה-PHD8 צפוי לתמוך ב-50HZ בשידורי HDTV, בעוד שה-XVS30 לא. ה- PHD8 הוא טיפה יותר טוב מבחינת איכות תמונה (יחס קונטרסט טוב יותר במעט).
א. אני צריך סימן של
ב. ביקשתי מפנסוניק תגובה רשמית על העניין, אך טרם הענותי (אני מניח שאם וכאשר הם יחליטו לפרסם הודעה רשמית, אתם תדעו על כך בין הראשונים).
pamir,
ה-PHD8 צפוי לתמוך ב-50HZ בשידורי HDTV, בעוד שה-XVS30 לא. ה- PHD8 הוא טיפה יותר טוב מבחינת איכות תמונה (יחס קונטרסט טוב יותר במעט).
עופר -בוא נראה אם הבנתי
קבל
על הבלאק פיאנו
אבל מה שקורה עם יורוקום זה ממש
אנשים פשוט
יודעים מה לעשות
והמדובר בהרבה כסף ואחר כך אנשים :crying:
ולא יושנים
בלילה
אני בטוח שאתה יכול ללחוץ בעדינות
ונשמח אם תעדכן אותנו
הבנתי טוב
ישראל
אבל מה שקורה עם יורוקום זה ממש
אנשים פשוט
והמדובר בהרבה כסף ואחר כך אנשים :crying:
ולא יושנים
אני בטוח שאתה יכול ללחוץ בעדינות
ונשמח אם תעדכן אותנו
הבנתי טוב
ישראל
האם המכשיר VS30
תומך ב1080I/50 דרך קומפוננט או בכלל לא, כי אני אמור לקבל את המכשיר מחר (לדוד שלי ) אז לבטל אותו או לא .
דרך אגב בהשוואה שראיתי את שני המכשירים מול העיינים ראיתי בWP8 יותר טוב מה VS30 האם המסך לא היה מכויל כיאות או שבאמת בEDTV רואים יותר טוב בשדורי TV (ראיתי YES ערוץ 2)
דרך אגב בהשוואה שראיתי את שני המכשירים מול העיינים ראיתי בWP8 יותר טוב מה VS30 האם המסך לא היה מכויל כיאות או שבאמת בEDTV רואים יותר טוב בשדורי TV (ראיתי YES ערוץ 2)
גם שעון מקולקל מדייק פעמים ביום
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6051
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
ה VS30 אכן נראה מדהים, יהיה מעניין לראות תמונה טובה יותר!
בקיצור, צריך לחכות לpdh8??
הלוק שלה גם כזה סקסי???
היא תהיה יקרה יותר מה VS?
בקיצור, צריך לחכות לpdh8??
הלוק שלה גם כזה סקסי???
היא תהיה יקרה יותר מה VS?
- oferlaor
- מנהל

vivid,
בדקתי זאת וזה עובד כראוי דרך קומפוננט. הבעיה היא ב-DVI/HDMI בלבד.
לגבי ה-PWD8, זה לא ממש השוואה נכונה - צריך להשוות תפוח לתפוח. מסך EDTV יהיה תמיד יותר "עמוק" ממסך HDTV. היתרון כאן הוא הרזולוציה (כלומר הפרטים + החדות).
איתי,
ה-PHD8 לא יהיה סקסי כמו ה-XVS30... העלות צפוייה להיות דומה.
בדקתי זאת וזה עובד כראוי דרך קומפוננט. הבעיה היא ב-DVI/HDMI בלבד.
לגבי ה-PWD8, זה לא ממש השוואה נכונה - צריך להשוות תפוח לתפוח. מסך EDTV יהיה תמיד יותר "עמוק" ממסך HDTV. היתרון כאן הוא הרזולוציה (כלומר הפרטים + החדות).
איתי,
ה-PHD8 לא יהיה סקסי כמו ה-XVS30... העלות צפוייה להיות דומה.
- doron_amedey
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3149
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
ישראל אהבתי את ההשקעה בכיתוב 
אף פעם אל תחשוב שמשהו מצחיק, הוא עלול לקרות גם לך