חבילת 5 מגה בבזק בינלאומי 014
מישהו יודע מהו המחיר של חבילת 5 מגה ב-014?
האם זה נכון שמדובר על 111 ש"ח?
שמעתי שניתן להשיג חבילות של 5 מגה ב-013 נטויזן וב-012 במחיר של 55-70 ש"ח.
האם יש סיבה מיוחדת לכך שבזק בינלאומי דורשים עשרות אחוזים יותר?
האם נכון הדבר שבזק בינלאומי הם היחידים שאינם חוסמים פורטים לאתרי טורנט?(ואולי זו הסיבה למחיר היקר?)
תודה מראש לתשובות
האם זה נכון שמדובר על 111 ש"ח?
שמעתי שניתן להשיג חבילות של 5 מגה ב-013 נטויזן וב-012 במחיר של 55-70 ש"ח.
האם יש סיבה מיוחדת לכך שבזק בינלאומי דורשים עשרות אחוזים יותר?
האם נכון הדבר שבזק בינלאומי הם היחידים שאינם חוסמים פורטים לאתרי טורנט?(ואולי זו הסיבה למחיר היקר?)
תודה מראש לתשובות
- compman112
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2593
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 13 פעמים
בדיוק אתמול שוחחתי איתם על כך שנדמה לי שהם חוסמיפ פורטים.
קודם כל אנחנו משלמים 33 דולר על 5MB.
עד עכשיו בדיעבד הייתי על 4MB ושילמתי על 5MB( כן הם חוצפנים). אני עומד היום להתקשר ולהתלונן.
נכון להיום אני על %MB אחרי שהם "רעננו" לי את ההגדרות דרכם.
הם טוענים שהם לא חוסמים פורטים לעומת שאר המתחרים.
קודם כל אנחנו משלמים 33 דולר על 5MB.
עד עכשיו בדיעבד הייתי על 4MB ושילמתי על 5MB( כן הם חוצפנים). אני עומד היום להתקשר ולהתלונן.
נכון להיום אני על %MB אחרי שהם "רעננו" לי את ההגדרות דרכם.
הם טוענים שהם לא חוסמים פורטים לעומת שאר המתחרים.
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4217
- נתן תודות: 1659 פעמים
- קיבל תודות: 558 פעמים
אני עזבתי את 012 כי הייתי בטוח ואני עדיין שנעלו לי פורטים.
אני מוריד כבד והייתי מתוסכל רצח מההורדות ב012 ושם הייתי מנוי הרבה שנים ועברתי ל014.
כיום אין לי התחייבות ונכון ל2.5 מגה אני משל 15 שקל יותר אבל מוריד ימים שלמים במהירות מקסימלית.
את המסקנה לכך שנועלים לי פורטים קיבלתי כאשר לאחר כשבועיים שבהם הורדתי רצוף במהירות של 3-8 ולא מגה ב-012 ורק שינוי שם משתמש מ012 ל014 העביר את המהירות ל 200 ראיתי שהבעיה היא ב012.
ברור שהם לא קיבלו את דבריי ב012 והסבירו שהסיבות יכולות להיות :המחשב ,בזק,הבית,אני,המקורות הורדה,התוכנת הורדה ,הראוטר ,
אחיותיי שגולשות במחשב,החתול........לאחר שהחלפתי את הכל .....שינוי השם משתמש מ012 ל014 שיפר את המהירות פי 20.
אני מוריד כבד והייתי מתוסכל רצח מההורדות ב012 ושם הייתי מנוי הרבה שנים ועברתי ל014.
כיום אין לי התחייבות ונכון ל2.5 מגה אני משל 15 שקל יותר אבל מוריד ימים שלמים במהירות מקסימלית.
את המסקנה לכך שנועלים לי פורטים קיבלתי כאשר לאחר כשבועיים שבהם הורדתי רצוף במהירות של 3-8 ולא מגה ב-012 ורק שינוי שם משתמש מ012 ל014 העביר את המהירות ל 200 ראיתי שהבעיה היא ב012.
ברור שהם לא קיבלו את דבריי ב012 והסבירו שהסיבות יכולות להיות :המחשב ,בזק,הבית,אני,המקורות הורדה,התוכנת הורדה ,הראוטר ,
אחיותיי שגולשות במחשב,החתול........לאחר שהחלפתי את הכל .....שינוי השם משתמש מ012 ל014 שיפר את המהירות פי 20.