שאלה לגבי הגדרת רמקולים ב Yamaha 663 - הסאב בסטראו ?
היגיע הסאב SW150 של wharfedale ומנסה להשמיע אותו יחד עם הריצפתיים , ה Diamond 9.6 במערך של סטראו דו - ערוצי אולם אני מצליח להפעיל אותו רק כאשר המגבר מופעל על סטראו רב ערוצי ואז גם הסנטר וגם הסראונד עובדים ואיני רוצה בכך.
בשלב זה הנמכתי את האות לכל הרמקולים האחרים למעט הריצפתיים אך הסידור הזה נראה לי מורכב מידי עבור המגבר הנ"ל .
האם מישהו יודע כיצד לשנות את ההגדרות על מנת לאפשר לשמוע את הסאב עם הריצפתיים בלבד
תודה אמיר
בשלב זה הנמכתי את האות לכל הרמקולים האחרים למעט הריצפתיים אך הסידור הזה נראה לי מורכב מידי עבור המגבר הנ"ל .
האם מישהו יודע כיצד לשנות את ההגדרות על מנת לאפשר לשמוע את הסאב עם הריצפתיים בלבד
תודה אמיר
- צלילים-ירוקים
- עוסק בתחום

- תגובות: 239
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
האם בדו ערוצי אתה מתכוון ל PURE DIRECT ?
האם בדו ערוצי אתה מתכוון ל PURE DIRECT ? אם כן- ככה זה אמור להיות.
ב PURE הסאב לא מקבל סיגנל בימהה. אם אתה מתכוון ל 2 CH STEREO זו באמת תקלה.
ב PURE הסאב לא מקבל סיגנל בימהה. אם אתה מתכוון ל 2 CH STEREO זו באמת תקלה.
אני כעת מחובר ב 2 CH STEREO , אבל עכשיו כשהזכרת את ה PURE , אני חושב שהיה מסומן straight - האם זאת יכולה להיות הסיבה ?
הולך לבדוק ומיד אעדכן
תודה אמיר
הולך לבדוק ומיד אעדכן
תודה אמיר
Don't "ass u me" because when you do, you make an ass out of you and me
לא מכיר המגבר אישית,אך לרוב לשמוע סאב בסטריאו עליך להגדירו כפלוס!כלומר יעבוד בנוסף לקדמיים,
או לחילופין הגדיר הקדמיים קטנים והסאב יעבוד תמיד!
או לחילופין הגדיר הקדמיים קטנים והסאב יעבוד תמיד!
בדקתי - עדיין גם כאשר לא מכוון על STRAIGHT הסאב מופעל רק ב 7 CH STEREO - האם כך המכישר מתוכנן או שמדובר בבאג , האם יש קשר לכך שאני מחובר לרצפתיים בתצורה של BI-AMP ?
Don't "ass u me" because when you do, you make an ass out of you and me
אני ניסיתי את כל ההגדרות של הבאס גם ב BOTH גם SWFR אך זה לא עובד ב 2 CH STEREO , לגבי ההגדרה של הסאב כ + , לא נתקלתי בהסבר זה בספר הפעלה של המגבר , האם אתה יכול לפרטADICT כתב:לא מכיר המגבר אישית,אך לרוב לשמוע סאב בסטריאו עליך להגדירו כפלוס!כלומר יעבוד בנוסף לקדמיים,
או לחילופין הגדיר הקדמיים קטנים והסאב יעבוד תמיד!...
תודה
תודה רבה לתשובות המהירותcamir1 כתב:אני ניסיתי את כל ההגדרות של הבאס גם ב BOTH גם SWFR אך זה לא עובד ב 2 CH STEREO , לגבי ההגדרה של הסאב כ + , לא נתקלתי בהסבר זה בספר הפעלה של המגבר , האם אתה יכול לפרטADICT כתב:לא מכיר המגבר אישית,אך לרוב לשמוע סאב בסטריאו עליך להגדירו כפלוס!כלומר יעבוד בנוסף לקדמיים,
או לחילופין הגדיר הקדמיים קטנים והסאב יעבוד תמיד!...
תודה...
העסק הסתדר , כנראה כל זאת זה היה קשור להגדרה STRAIGHT .
ניגשתי שוב והפעם ה STRAIGHT היה מבוטל אך ההגדרה של הבאס ב 2 CH STEREO היתה על SWFR וברגע שעברתי ל BOTH כפי שמצויין בספר התחילה החגיגה
SANTANA פשוט נשמע מעולה
תודה שוב ולילה טוב