מה ההבדל בין SANSUNG A450 ל-A451?
מה ?! מי אמר לך שיש יציאת 21 פינים ? (זה בעצם יציאת Scart לא ?) כי אמרו פה לפני איזה שבוע שבועיים שבעצם זה אותו מסך ללא שום שינוי מיוחד וגם אמרו שב-451 הרמת עומק של השחור היא כמו כחול כהה-אפרפר לא כמו ב-450 שהוא ממש שחור וכהה..
בדיוק זה מה שאמרו לי שהמעבד הDN..2 וב-450 זה מעבד DN..1אלון40 כתב:ל451 אין סקארטyuria כתב:זה דגם זהה ל-A450 מלבד שני כניסות סקראט -יתרון משמעותי בחיבור לממיר כבלים/לווין...
המכשיר נראה בדיוק אותו דבר ובעל אותם כניסות
הבנתי שהמעבד תמונה יותר איכותי...
אז אמרו לי שה-451 יותר איכותית בשידור והרמת עומק של השחור יותר טובה.
השאלה למי להאמין ?
כי מישהו פה פירסם שהחליפו לו מ-450 ל-451 והשחור שם לא הכי משהו והוא כזה כחול כהה-אפרפר.. ובביג בוקס אמרו לי שהוא שקרן וסתם ממציא כי המסך הזה ממש חדש בארץ ועדיין לא מכרו אותו וייספקו אותו עוד שבוע-שבועיים בכלל אז אין מצב שיש למישהו בארץ.
למי להאמין ? מה לקחת 450 או 451 ?
כנראה הוא קנה מיבואן מקביל.shayzil כתב:בדיוק זה מה שאמרו לי שהמעבד הDN..2 וב-450 זה מעבד DN..1אלון40 כתב:ל451 אין סקארטyuria כתב:זה דגם זהה ל-A450 מלבד שני כניסות סקראט -יתרון משמעותי בחיבור לממיר כבלים/לווין...
השאלה למי להאמין ?
כי מישהו פה פירסם שהחליפו לו מ-450 ל-451 והשחור שם לא הכי משהו והוא כזה כחול כהה-אפרפר.. ובביג בוקס אמרו לי שהוא שקרן וסתם ממציא כי המסך הזה ממש חדש בארץ ועדיין לא מכרו אותו וייספקו אותו עוד שבוע-שבועיים בכלל אז אין מצב שיש למישהו בארץ.
למי להאמין ? מה לקחת 450 או 451 ?...
מה הקשר?guy11 כתב:כנראה הוא קנה מיבואן מקביל.shayzil כתב:בדיוק זה מה שאמרו לי שהמעבד הDN..2 וב-450 זה מעבד DN..1אלון40 כתב:ל451 אין סקארטyuria כתב:זה דגם זהה ל-A450 מלבד שני כניסות סקראט -יתרון משמעותי בחיבור לממיר כבלים/לווין...
השאלה למי להאמין ?
למי להאמין ? מה לקחת 450 או 451 ?......
ההבדל היחיד בין המסכים הוא בחיבורי הסקארט וארץ היצור, ה 450 אסייתי וה 451 אירופי, האירופי מיובא ע"י י.שלום, אם כבר י.שלום מביא את הגירסא הטובה יותר של המסכים, הוא עושה את זה גם עם טושיבה שגם בה הוא מביא את הגירסאות האירופיות.
roei_s כתב:מה הקשר?guy11 כתב:כנראה הוא קנה מיבואן מקביל.shayzil כתב:בדיוק זה מה שאמרו לי שהמעבד הDN..2 וב-450 זה מעבד DN..1אלון40 כתב:ל451 אין סקארטyuria כתב:זה דגם זהה ל-A450 מלבד שני כניסות סקראט -יתרון משמעותי בחיבור לממיר כבלים/לווין...
השאלה למי להאמין ?
למי להאמין ? מה לקחת 450 או 451 ?......
ההבדל היחיד בין המסכים הוא בחיבורי הסקארט וארץ היצור, ה 450 אסייתי וה 451 אירופי, האירופי מיובא ע"י י.שלום, אם כבר י.שלום מביא את הגירסא הטובה יותר של המסכים, הוא עושה את זה גם עם טושיבה שגם בה הוא מביא את הגירסאות האירופיות....
כנראה שיש 2 סוגים של 451 עם סיומות שונות
כי אני ראיתי פיזית את ה451 יבוא סמליין שנראה בדיוק כמו 450
וחד משמעי אין לו כניבות סקארט
כנראה באמת יש שני סוגים של 451.
אני מדבר על 451 שסמליין מייבאת.. שנמכר באלמ ובביג בוקס - שם אין שום חיבור סקארט ושוב האחריות 3 שנים של סמליין לא י.ש ולא נעליים.
ודיברתי עם מישהו שאני מכיר והוא לא ישקר - ה-451 זה דגם מקביל ל-450 והשינוי שבין שתיהן שב-451 המעבד דרגה אחת יותר והשנתון 2009 לעומת 2008 של ה-A450.
אני מדבר על 451 שסמליין מייבאת.. שנמכר באלמ ובביג בוקס - שם אין שום חיבור סקארט ושוב האחריות 3 שנים של סמליין לא י.ש ולא נעליים.
ודיברתי עם מישהו שאני מכיר והוא לא ישקר - ה-451 זה דגם מקביל ל-450 והשינוי שבין שתיהן שב-451 המעבד דרגה אחת יותר והשנתון 2009 לעומת 2008 של ה-A450.
כמה ביקשו על ה 451?shayzil כתב:כנראה באמת יש שני סוגים של 451.
ודיברתי עם מישהו שאני מכיר והוא לא ישקר - ה-451 זה דגם מקביל ל-450 והשינוי שבין שתיהן שב-451 המעבד דרגה אחת יותר והשנתון 2009 לעומת 2008 של ה-A450....
לפי האתר הרשמי של סמליין ההתייחסות היחידה להבדל הוא שבדגם A451 צורת הטלוויזיה:
"מסגרת מסך תחתונה בגימור מהודר"
http://www.miniline.com/Samsung/Index.a ... 129&Page=2
"מסגרת מסך תחתונה בגימור מהודר"
http://www.miniline.com/Samsung/Index.a ... 129&Page=2