: צפייה בערוצים דיגיטלים בעזרת כרטיס DVB-S באמצעות תוכנת SAG

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
rafid פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1042
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #1 

קראתי בעיון את המדריך בקישור:
http://www.hometheater.co.il/article008 ... %D7%A1-DVB

ויש לי מיספר שאלות

1 האם המדיך עדין אקטואלי?
2 לגבי האמולציה לDVB-T : יש לי מקלט USB של TT ולא מצאתי תוכנה לאמולציה כמו שיש לכרטיס שבמדריך , האם יש דרך ליפתור זאת?
3 הכוונה שלי לבצע הקלטות מערוץ 10 ן 2 שלפי מיטב ידעתי נימצאים על אותו טרנפונדר , האם אפשר עם כרטיס אחד להקליט את שני הערוצים בו זמנית ברמת אמינות גבוהה?

תןדה לעונים

zovirax
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 15946
שם מלא: zovirax
נתן תודות: 299 פעמים
קיבל תודות: 330 פעמים

שליחה #2 

כבר לא רלוונטי מאחר ו SAGE תומכת ב DVB-S

rafid, יש לך כרטיס DVB?

rafid פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #3 

zovirax כתב:כבר לא רלוונטי מאחר ו SAGE תומכת ב DVB-S

rafid, יש לך כרטיס DVB?
...

כן TT2400

http://www.technotrend.com/2778/TT-connect__S-2400.html

zovirax
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #4 

תתחדש...

אני לא זוכר את כל הפרטים.

מה שצריך לעשות זה להוסיף את עמוס והתדרים של הערוצים הפתוחים לקובץ PredefinedDVBS.frq
ואז אתה הולך ל SAGE ומוסיף את הטיונר, ומחפש את עמוס ברשימה, וסורק....

אולי אורן יוכל לשלוח לך את הקובץ הגדרות PredefinedDVBS.frq

כאן יש את הרשימת תדרים של עמוס:
http://www.lyngsat.com/amos.html

כבר התחלת להוריד EPG?
אם תצטרך עזרה בשביל זה, אני פה .

mpogr
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 582
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #5 

רפי,

לשאלתך לגבי הקלטה בו זמנית של הערוצים, עם התמיכה ה-NATIVE של SAGE אי אפשר לעשות את זה.
כן אפשר לעשות את זה עם התוכנה שלי (DVBE4SAGE) ואפילו בלי קורא כרטיסים חכמים עבור ערוצים 2 ו-10, אבל הבעיה היא שהערוצים האלה יהיו חייבים להיות תחת מספרים אחרים (10 עבור ערוץ 2 ו-20 עבור ערוץ 10).
הסיבה לכך היא שהמיפוי האוטומטי למספרי "השלט" של YES עובד רק כשמקליטים מהטרנספונדרים של YES ולא יכול לעבוד כשמקליטים מטרנספונדרים אחרים ולכן חייבים להשתמש ב-SID של ערוצים. אני מתכוון להוסיף לתוכנה תמיכה במיפוי ידני של ערוצים כאלה כך שאפשר יהיה להגדיר מס' ערוץ שרירותי ל-SID אצל ספק כלשהו ואז אפשר יהיה להשתמש בשיטה הזאת בצורה שקופה.

zovirax
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #6 

mpogr - כרגע, ניתן להקליט עם ה DVBE4SAGE מהטרנספונדר החופשי של ערוצי 2 ו 10?

mpogr
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #7 

zovirax כתב:mpogr - כרגע, ניתן להקליט עם ה DVBE4SAGE מהטרנספונדר החופשי של ערוצי 2 ו 10?
...
כן, אפשר. באופן עצמאי זה פשוט מאוד. בשילוב עם SAGE יש רק בעיה של מספרי ערוצים כמו שכתבתי בהודעה הקודמת. צריך גם להגיד ל-DVBE4SAGE להשתמש ב-SID במקום מס' ערוץ בשלט.

rafid פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #8 

mpogr כתב:רפי,

לשאלתך לגבי הקלטה בו זמנית של הערוצים, עם התמיכה ה-NATIVE של SAGE אי אפשר לעשות את זה.
כן אפשר לעשות את זה עם התוכנה שלי (DVBE4SAGE) ואפילו בלי קורא כרטיסים חכמים עבור ערוצים 2 ו-10, אבל הבעיה היא שהערוצים האלה יהיו חייבים להיות תחת מספרים אחרים (10 עבור ערוץ 2 ו-20 עבור ערוץ 10).
הסיבה לכך היא שהמיפוי האוטומטי למספרי "השלט" של YES עובד רק כשמקליטים מהטרנספונדרים של YES ולא יכול לעבוד כשמקליטים מטרנספונדרים אחרים ולכן חייבים להשתמש ב-SID של ערוצים. אני מתכוון להוסיף לתוכנה תמיכה במיפוי ידני של ערוצים כאלה כך שאפשר יהיה להגדיר מס' ערוץ שרירותי ל-SID אצל ספק כלשהו ואז אפשר יהיה להשתמש בשיטה הזאת בצורה שקופה.
...
מה שאתה אומר לגבי מיספרי הערוצים נכון רק אם אני רוצה להקליט את שני הערוצים שונים עם כרטיס אחד באמצעות התוכנה שלך
במידה ואני מתקין שני כרטיסי DVB-S אין לי את הבעיה הזו- הבנתי נכון?

rafid פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #9 

zovirax כתב: אם תצטרך עזרה בשביל זה, אני פה .
...
תודה על ההצעה
בסוף החודש אני יביא אקסטנדר לSAGE ואז כבר תישמע ממני :)

mpogr
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #10 

rafid כתב:
mpogr כתב:רפי,

...
מה שאתה אומר לגבי מיספרי הערוצים נכון רק אם אני רוצה להקליט את שני הערוצים שונים עם כרטיס אחד באמצעות התוכנה שלך
במידה ואני מתקין שני כרטיסי DVB-S אין לי את הבעיה הזו- הבנתי נכון?
...
אם אתה משתמש בתמיכה NATIVE של SAGE אתה יכול למפות כל ערוץ לאיזה מספר שאתה רוצה. כמובן שאז אתה חייב שני כרטיסי DVB-S כדי להקליט שני ערוצים בו זמנית.
כאמור, אני עובד עכשיו על פתרון בעיית המיפוי בתוך התוכנה שלי ואז לא תהיה המגבלה הזאת.
נראה לי שאם כבר אתה הולך לשים שני כרטיסי DVB-S במחשב אז למה לא לעבור להקלטה של כל הערוצים של YES באמצעותם? יהיה חסר לך רק כרטיס YES מנוקד (אולי כבר יש לך ממילא) וקורא כרטיסים מתאים...

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”