כבלים יקרים באמת מצדיקים את התמורה, או שבכלל אין הבדל..?!
שלום לכולם,
אתמול נכנסתי למספר חנויות של מוצרי חשמל בשביל לקנות כבלים לטלויזיה, ובכל החנויות המחירים היו ממש גבוהים ביחס לתמורה הייתי אומר, ז"א.. האם באמת יש הבדל כ"כ משמעותי בין כבל שעולה 100 ש"ח לבין כבל שעולה 200+..?!
הכבל שהתעניינתי לגביו היה scart to s vidoe, ובכל החנויות המוכרים הציעו את הכבל האיכותי והיקר ביותר כדי לקבל חווית צפיה איכותית ביותר לפי דבריהם.
האם הכבלים הכ"כ יקרים באמת יציגו תמונה טובה יותר?
ואם כן, אז באיזה מחיר (סביר) כדאי לקנות כבל scart to s vidoe על מנת לקבל איכות טובה?
אני שואל את זה כי אחי הגדול והתמים אני חייב לציין, קנה השבוע טלויזיה והמוכר דחף לו כבל של scart to s vidoe ב-480 ש"ח!
תודה רבה,
שבוע נעים ושקט.
אתמול נכנסתי למספר חנויות של מוצרי חשמל בשביל לקנות כבלים לטלויזיה, ובכל החנויות המחירים היו ממש גבוהים ביחס לתמורה הייתי אומר, ז"א.. האם באמת יש הבדל כ"כ משמעותי בין כבל שעולה 100 ש"ח לבין כבל שעולה 200+..?!
הכבל שהתעניינתי לגביו היה scart to s vidoe, ובכל החנויות המוכרים הציעו את הכבל האיכותי והיקר ביותר כדי לקבל חווית צפיה איכותית ביותר לפי דבריהם.
האם הכבלים הכ"כ יקרים באמת יציגו תמונה טובה יותר?
ואם כן, אז באיזה מחיר (סביר) כדאי לקנות כבל scart to s vidoe על מנת לקבל איכות טובה?
אני שואל את זה כי אחי הגדול והתמים אני חייב לציין, קנה השבוע טלויזיה והמוכר דחף לו כבל של scart to s vidoe ב-480 ש"ח!
תודה רבה,
שבוע נעים ושקט.
בקישור שהבאת מתייחסים רק לכבלי HDMI (חיבור דיגיטלי, לכן אין כמעט הבדל).wsr כתב:בכבל עד אורך 2 מטר אין כל הבדל
http://gizmodo.com/gadgets/hdmi-cable-b ... 268788.php...
בכבלים כמו סקארט יש הבדל גדול בין הוזלים והיקרים.
אין כמעט הבדל. מציע לך לקחת את הקבל שאח שלך קנה ואת הכבל הזול ביותר שאתה יכול לקנות. תחבר את שניהם לאותו המקור ולאותו הצג. כך תוכל לראות אם יש הבדל או לא. אני אומר שקבל טוב ב-50-60 ש"ח יהיה בסדר גמור, אבל רק אתה יכול לשפוט את התוצאה הסופית בעיניים שלך.
אני אקנה כבל במחיר סביר מאיביי, ד"א.. האורך של הכבל באמת משפיע על האכות?
יש משהו שאני לא מבין, בדר"כ הטלויזיה והממיר ממש קרובים אחד לשני, אז למה יש כבלים באורך גרנדיוזי..?! אני אסתפק בכבל אפילו של חצי מטר :\
אני רוצה גם לרכוש כבל HDMI כדי לחבר אותו מהמחשב לטלויזיה, הכבל הזה יעשה את העבודה..?!
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?Vi ... 3DWatching
המון תודה לכם, עזרתם לי מאוד!
יש משהו שאני לא מבין, בדר"כ הטלויזיה והממיר ממש קרובים אחד לשני, אז למה יש כבלים באורך גרנדיוזי..?! אני אסתפק בכבל אפילו של חצי מטר :\
אני רוצה גם לרכוש כבל HDMI כדי לחבר אותו מהמחשב לטלויזיה, הכבל הזה יעשה את העבודה..?!
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?Vi ... 3DWatching
המון תודה לכם, עזרתם לי מאוד!
כמה שאלות:
1. בטלויזיה שלי אין יציאת scart, ורציתי לדעת איזה כבל הכי איכותי יתן לי את התמונה הכי טובה, קומפוננט או ה- scart to S video?
2. קומפוננט מוציא רק תמונה ולא סאונד, אז איזה כבל צריך לרכוש כדי שיהיה סאונד, והאם בכבל scart to S video יש סאונד?
3. אני רוצה לחבר את המחשב וה-PS3 לטלויזיה, אני צריך בשביל זה שני כבלים של HDMI?
אני יודע שבמחשב שלי יש שתי יצאות DVI, וקיבלתי גם עם הכ.מסך (HD4850) מתאם DVI ל-HDMI.
הרבה שאלות, אני מקווה שתענו לי עליהן =]
המון תודה לכם!
1. בטלויזיה שלי אין יציאת scart, ורציתי לדעת איזה כבל הכי איכותי יתן לי את התמונה הכי טובה, קומפוננט או ה- scart to S video?
2. קומפוננט מוציא רק תמונה ולא סאונד, אז איזה כבל צריך לרכוש כדי שיהיה סאונד, והאם בכבל scart to S video יש סאונד?
3. אני רוצה לחבר את המחשב וה-PS3 לטלויזיה, אני צריך בשביל זה שני כבלים של HDMI?
אני יודע שבמחשב שלי יש שתי יצאות DVI, וקיבלתי גם עם הכ.מסך (HD4850) מתאם DVI ל-HDMI.
הרבה שאלות, אני מקווה שתענו לי עליהן =]
המון תודה לכם!