התייעצות לגבי ה YAMAHA RXV863
-
JohnnyBoy33
-
- חבר פעיל

- תגובות: 64
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
אהלן, לפני כמה ימים באתי לרכוש את ה-AVR255, אך הודיעו לי שהוא אזל מהמלאי לחודש ומשהו הקרובים, ובנוסף איכות הבנייה שלו לא משהו לעומת היאמהה, אולם רציתי אותו עקב יכולות ה-Upscalling שלו.
המוכר המליץ לי על הרסיבר הנ"ל במקום, ה-Yamaha RXV863, ואמר לי שהמעבד תמונה שלו הוא הכי טוב בעולם, ועושה Upscalling הכי טוב שהוא מכיר. ובנוסף להיותו רסיבר מעולה עם מלא פיצר'ים.
מישהו מכיר את הרסיבר הנ"ל? איך איכות ה-Upscalling שלו? האם היא באמת כזאת טובה? והאם הוא תומך בכל הפורמטים החדשים של בלו-ריי סאונד?
עצות / הערות?
תודה!
המוכר המליץ לי על הרסיבר הנ"ל במקום, ה-Yamaha RXV863, ואמר לי שהמעבד תמונה שלו הוא הכי טוב בעולם, ועושה Upscalling הכי טוב שהוא מכיר. ובנוסף להיותו רסיבר מעולה עם מלא פיצר'ים.
מישהו מכיר את הרסיבר הנ"ל? איך איכות ה-Upscalling שלו? האם היא באמת כזאת טובה? והאם הוא תומך בכל הפורמטים החדשים של בלו-ריי סאונד?
עצות / הערות?
תודה!
אכן הוא תומך בכל הפורמטים החדשים. ולדעתי הוא ברמה הרבה יותר גבוהה מה-255.JohnnyBoy33 כתב:אהלן, לפני כמה ימים באתי לרכוש את ה-AVR255, אך הודיעו לי שהוא אזל מהמלאי לחודש ומשהו הקרובים, ובנוסף איכות הבנייה שלו לא משהו לעומת היאמהה, אולם רציתי אותו עקב יכולות ה-Upscalling שלו.
עצות / הערות?
תודה!...
אבל הוא יותר יקר. כי דגם המקביל ל-255 זה 663.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46420
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17930
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
איכות הבניה של ה- 255 מעולה וזה פשוט קישקוש של מוכרן, שאזל לו המוצר מהמלאי אבל חייב למכור.JohnnyBoy33 כתב:אהלן, לפני כמה ימים באתי לרכוש את ה-AVR255, אך הודיעו לי שהוא אזל מהמלאי לחודש ומשהו הקרובים, ובנוסף איכות הבנייה שלו לא משהו לעומת היאמהה, אולם רציתי אותו עקב יכולות ה-Upscalling שלו.
עצות / הערות?
תודה!...
לגבי הימאהה אני לא מכיר את המכשיר ספציפית אבל מהתבוננות בנתונים שלו ללא ספק יש לו אי אילו תוספות שלדעתי, הן לא יותר מגימיקים שבתכלס לא תעשה בהן שימוש.
ההרמן כולל כל מה שאתה צריך ויותר ובמחיר שווה לכל נפש עבור רסיבר ברמה שלו.
istarmini היי.
אם ה255 עונה על הציפיות שלך זה אחלה אבל אל תבוא ותאמר כי יש לו רשימה של פיצ'רים לא שימושיים...אולי עבורך.
ולגבי איכות בנייה להרמן מ"ס בעיות ידועות שכן נתקלתי במ"ס רב של תלונות לגבי חלקים מתפרקים כגון פוטנציומטר(ווליום לצורך העניין) וחיפווי ההברגה של הרמקולים .
בשורה התחתונה ה863 עולה על ההרמן בכל פרמטר אם ברמת ההגברה ואם ביכולות האפסקייל.
זה שיש לך אותו זה לא אומר שהוא הכי טוב .
אם שמעת אותו תלוי כמובן גם אם איזה רמקולים אבל בשורה התחתונה הוא לא באותו הLEVEL של ההרמן.
אם ה255 עונה על הציפיות שלך זה אחלה אבל אל תבוא ותאמר כי יש לו רשימה של פיצ'רים לא שימושיים...אולי עבורך.
ולגבי איכות בנייה להרמן מ"ס בעיות ידועות שכן נתקלתי במ"ס רב של תלונות לגבי חלקים מתפרקים כגון פוטנציומטר(ווליום לצורך העניין) וחיפווי ההברגה של הרמקולים .
אם שמעת אותו תלוי כמובן גם אם איזה רמקולים אבל בשורה התחתונה הוא לא באותו הLEVEL של ההרמן.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17930
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
totlip כתב:istarmini היי.
![]()
אם שמעת אותו תלוי כמובן גם אם איזה רמקולים אבל בשורה התחתונה הוא לא באותו הLEVEL של ההרמן....
לא צריך להכניס לי מילים לפה. לא טענתי שהוא הכי טוב.( כולה יש לי מערכת בעלות של 5000 ש"ח ולכן בתכלס עבורי הוא מספיק
חלקים מתפרקים
לא חלקים לא מתפרקים ולא נעליים. הייתה בעיה מסויימת עם 50/60 HZ נפתרה לחלוטין ע"י עדכון תוכנה שהוציאה החברה. הבנייה שלו מעולה, שלא נדבר על הלוק
totlip כתב:istarmini היי.
![]()
אם שמעת אותו תלוי כמובן גם אם איזה רמקולים אבל בשורה התחתונה הוא לא באותו הLEVEL של ההרמן....
- DannyZ
- חבר ותיק

- תגובות: 1624
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
ברמות המחיר של ההרמן ודומיו לא צריך לתת משקל רב מידי ליכולות upsacling....
אתה עשוי לגלות שתלית יותר מידי תקוות ביכולות האילו.
ובנוגע לאיכות הבניה של ההרמן: קישקוש של מוכר שנגמר לו המלאי - לא הייתי מתקרב אליו יותר. נשמח לדעת איפה ניסו למכור לך את הלוקש הזה.
ובנוגע לאיכות הבניה של ההרמן: קישקוש של מוכר שנגמר לו המלאי - לא הייתי מתקרב אליו יותר. נשמח לדעת איפה ניסו למכור לך את הלוקש הזה.
חברה,
ההרמן הינו בעייני רסיבר ברמת כניסה ותו לא!!!
וכמו שחברנו istarmini בכוונה טובה כמובן אמר למערכת ברמת כניסה לעולם הHD הינו לא רע אבל ממש אין מה להשוותו לYAMAHA !!!
לגבי האמינות הנני מדבר מניסיון אומנם לא שלי אלא של חבר שלי שפשוט מקלל את הרגע שרכש אותו!
זה שיש לו ממשק יפה הכל טוב ויפה אבל מבחינת הגברה מאפייני SOND ו DSP הוא 2 רמות תחת ה 863.
ההרמן הינו בעייני רסיבר ברמת כניסה ותו לא!!!
וכמו שחברנו istarmini בכוונה טובה כמובן אמר למערכת ברמת כניסה לעולם הHD הינו לא רע אבל ממש אין מה להשוותו לYAMAHA !!!
לגבי האמינות הנני מדבר מניסיון אומנם לא שלי אלא של חבר שלי שפשוט מקלל את הרגע שרכש אותו!
זה שיש לו ממשק יפה הכל טוב ויפה אבל מבחינת הגברה מאפייני SOND ו DSP הוא 2 רמות תחת ה 863.
-
JohnnyBoy33
-
- חבר פעיל

תנו לי לעשות קצת סדר, כנראה לא הסברתי את עצמי נכון..DannyZ כתב:ברמות המחיר של ההרמן ודומיו לא צריך לתת משקל רב מידי ליכולות upsacling....
ובנוגע לאיכות הבניה של ההרמן: קישקוש של מוכר שנגמר לו המלאי - לא הייתי מתקרב אליו יותר. נשמח לדעת איפה ניסו למכור לך את הלוקש הזה....
דבר ראשון המוכר לא אמר לי שבגלל שהרסיבר אזל מהמלאי ויגיע רק חודש הבא כדאי לי לקנות את ה-863...
התייעצתי איתו לגבי ה-255, והוא סיפר לי על אינספור מקרים בהם איכו הבנייה הפיזית הייתה לקויה, וכמו שנאמר גם פה באשכול כפתור הפוטנציומטר נפל / רכיבים זזו ממקומם ושלל מקרים לא נעימים. לעומת זאת, הבנייה של ימאהה היא מקשה אחת של מתכת חזקה, בניגוד ל-AVR255 שלו יש פאנל דק ושברירי מאלומיניום אם אני לא טועה.
אותו מוכר סיפר לי שכמעט מעולם לא הוחזרו רסיברים של ימאהה, לעומת ה-AVR שהחוזר בכלל לא מעט.
אח"כ סיפרתי לו שבעיקרון רציתי את ה-AVR255 בגלל יכולות ה-Upscalling שלו, ואז הוא אמר שמבחינת איכות התמונה ב-Upscalling ל-863 יש את מעבד התמונה המתקדם ביותר, ובנוסף שאין מה להשוות בכלל את איכות הסאונד והבנייה.
לבסוף עדיין רציתי את ה-AVR255, ולכן הוא התקשר לידי ליבואן הרשמי, והם יכלו להתחייב להביא עוד דגמים ארצה רק בתחילת פברואר. אח"כ הוא נתן לי הצעת מחיר כל כך מפתה על ה-863, שפשוט הייתי חייב להסכים.
ולעניין, יש למישהו נסיון איתו / עצות / הערות?
האם התפעול שלו פשוט?
תודה!
יונתן.
-
JohnnyBoy33
-
- חבר פעיל

עברתי, אבל יותר מדי ביקורות ומידע אין שם.guyezra כתב:עברת על השירשור שזיו שם?...
רציתי בעיקר לדעת 3 דברים בנוגע ל-863:
1. האם התפעול שלו פשוט?
2. אם אני מנגן סרטי בלו-ריי אמיתיים דרך ה-HTPC (או בדיסק בלו-ריי או בקבצים של 20-30GB), האם זה מספיק שה-863 תומך ב-True-HD והפורמטים החדשים של הסאונד כדי לשמוע אותם, או שאני חייב גם כרטיס קול שתומך בפורמטים החדשים? כי לפי מה שהבנתי עושים בכלל Pass-Through לסאונד ישר מהכרטיס קול לרסיבר. אז האם יש בכלל טעם ברסיבר שתומך בזה? אני אהנה מהפורמטים הללו?
3. מבחינת איכות ה-Upscalling ל-1080p, האם עדיף לתת לרסיבר לעשות את ה-Upscale, או לתת לטלוויזיה (דגם LA40A650)? באיזו התוצאה תצא עדיפה?
תודה רבה!
-
JohnnyBoy33
-
- חבר פעיל

לגבי 2, אז רק שאני אבין, אז אם אני מוריד סרט עם סאונד של בלו-ריי (True-HD וכו') ועושה pass-through לרסיבר, אני אהנה מהפורמטים החדשים של הסאונד? אני אצליח לשמוע את ההבדל, ולא יהיה צורך בכרטיס קול מיוחד שגם יפענח את הפורמטים הללו?guyezra כתב:1. לדעתי כן...
2. PASSTHROUGH אומר שהרסיבר מבצע את הפיענוח לא כרטיס הקול/מסך
3. בודקים ורואים...
תודה!