מהי מערכת Quasi 100Hz בפלזמות פנסוניק? ...
על פי כל אתרי הקניות ונראה לי שאפילו באתר הרשמי של פנסוניק אומרים שלדגמי PW7 וככל הנראה גם PW8 יש מערכת בשם Quasi 100Hz - קוואזי 100 הרץ.
מצוטט מאתרי הקניות (בכולם כתוב אותו דבר):
"מערכת Quasi 100Hz - המערכת מבחינה בהימצאותו של אות PAL ואז מכפילה את מספר השדות המוצגים. דבר זה מקטין בצורה דרמטית את ההבהוב הקיים כאשר מציגים אות PAL."
בפלזמה שלי מסוג PW7 ניסיתי שני חיבורים שונים:
1. ממיר הוט מחובר בתצורת RGB (חיבור מ-Scart בממיר ל-RGBS בפלזמה).
2. ממיר הוט מחובר בתצורת קומפוזיט (חיבור SCART בממיר עם הגדרת PAL אל חיבור הקומפוזיט בפלזמה).
הכל הוגדר כמו שצריך בממיר ובפלזמה בשני המקרים, הממיר כידוע עובד רק ב-PAL והשידורים בארצינו עובדים רק ב-PAL אז למה הפלזמה לא מבצעת את הכפלת השדות כמו שהיא אמורה לעשות? ראיתי שיש עדיין הבהוב (ניתן להבחנה טובה יותר בתמונה סטטית) ובהגדרות הפלזמה גם אפשר לראות שהיא מזהה תדר V ב-15.6 הרץ ותדר H ב-50 הרץ, למה זה לא מוכפל?
אולי עשיתי משהו לא טוב? אולי זה לא מתאים ל-PAL שלנו?
מצוטט מאתרי הקניות (בכולם כתוב אותו דבר):
"מערכת Quasi 100Hz - המערכת מבחינה בהימצאותו של אות PAL ואז מכפילה את מספר השדות המוצגים. דבר זה מקטין בצורה דרמטית את ההבהוב הקיים כאשר מציגים אות PAL."
בפלזמה שלי מסוג PW7 ניסיתי שני חיבורים שונים:
1. ממיר הוט מחובר בתצורת RGB (חיבור מ-Scart בממיר ל-RGBS בפלזמה).
2. ממיר הוט מחובר בתצורת קומפוזיט (חיבור SCART בממיר עם הגדרת PAL אל חיבור הקומפוזיט בפלזמה).
הכל הוגדר כמו שצריך בממיר ובפלזמה בשני המקרים, הממיר כידוע עובד רק ב-PAL והשידורים בארצינו עובדים רק ב-PAL אז למה הפלזמה לא מבצעת את הכפלת השדות כמו שהיא אמורה לעשות? ראיתי שיש עדיין הבהוב (ניתן להבחנה טובה יותר בתמונה סטטית) ובהגדרות הפלזמה גם אפשר לראות שהיא מזהה תדר V ב-15.6 הרץ ותדר H ב-50 הרץ, למה זה לא מוכפל?
אולי עשיתי משהו לא טוב? אולי זה לא מתאים ל-PAL שלנו?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78870
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5394 פעמים
NCoder,
מדובר ב-DOUBLER פשוט שגם מזהה FILM MODE, זה הדרך של אנשי השיווק של פנסוניק להפוך את זה ליותר "חשוב".
מדובר ב-DOUBLER פשוט שגם מזהה FILM MODE, זה הדרך של אנשי השיווק של פנסוניק להפוך את זה ליותר "חשוב".
אין לי בעייה עם DOUBLER ...
בטלוויזייה הקודמת שלי היה לי 100 הרץ רגיל ופה אני מצפה ל-100 הרץ פרוגרסיבי (על החסרון שלו אני כבר מודע מהמאמר שלך), הבעייה היא שזה פשוט לא עובד.. לא מבין למה?..
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78870
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5394 פעמים
איך אתה יודע שזה לא עובד?
המכשיר צריך תמיד לדווח לך על מה יש בכניסה למסך - כך שהוא לא אמור לתת לך באינפורמציה מידע כפול.
המכשיר צריך תמיד לדווח לך על מה יש בכניסה למסך - כך שהוא לא אמור לתת לך באינפורמציה מידע כפול.
הבנתי אותך ...
הרגשתי שהמסך מהבהב בתפריט של הוט.. אם זה היה על 100 הרץ זה לא היה אמור להבהב בכלל.. אבל אולי אני טועה וזה היה משהו פסיכולוגי כי באמת אני לא רואה אף אחד שמתלונן על הבהוב בפלזמה..
חשבתי שהמסך מראה בהגדרות את התדר שבו הוא משתמש בפועל ולא ידעתי שזה מתייחס רק לתדר הכניסה, אולי זה עוד משהו שגרם לי לחשוב שהמסך מהבהב
.
חשבתי שהמסך מראה בהגדרות את התדר שבו הוא משתמש בפועל ולא ידעתי שזה מתייחס רק לתדר הכניסה, אולי זה עוד משהו שגרם לי לחשוב שהמסך מהבהב