PDP-5080XA pioneer כמה שאלות.

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
uknowmy פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2402

שליחה

אני מעוניין לקנות את ה PDP-5080XA pioneer בשבוע הקרוב ורציתי לדעת אם כדאי לי לחכות שירדו המחירים של הדגמים היותר טובים של פיוניר? כמה זמן בערך יקח להם לרדת? האם הם הרבה יותר טובים מה 5080XA? וכמה הם צריכים לעלות שהם ירדו? ועוד שאלה אחת אחרונה, איפה הכי כדאי לקנות את מסכי פלזמה או במיוחד מסך של פיוניר?

shurvitz
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 755

שליחה

לגבי מחירים :מבולבל:
לגבי דגמים? אתה מתכוון ל-LX5080? ל-5090? ל-KRP-500?
קודם כל כולם 1080P לעומת ה-5080XA שהוא 768, שזה כבר הבדל משמעותי, בפרט במרחקי צפייה מספיק קרובים.
חוץ מזה, ה-5090 וה-KRP-500 הם עוד קפיצת מדרגה ברמת השחורים שלהם לעומת ה-5080. קראת את הסקירות של עופר בנושא?
האם ההבדלים משמעותיים? תלוי בך. לך לארמגדון (ר"ג או רמת החייל) ותשווה בעצמך. אני ממליץ בחום עליהם (קניתי אצל זוהר 5080XA...)
בהצלחה :)

uknowmy פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

אני מבין שה5090 והKRP-500 יותר טובים אבל המחירים שלהם הרבה יותר גבוהים והבנתי שצריכה להיות ירידת מחירים במסכים האלה אז רציתי לדעת מתי היא תיהיה שאני ידע אם כדאי לי לחכות להם?
ואני רואה שההמלצה הכי טובה זה פשוט ללכת לארמגדון, אני מבין שהם מומחים בתחום אבל מבחינת מחירים?

saar156
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 966

שליחה

המחירים כל הזמן יורדים, תלוי כמה זמן אתה מוכן לחכות.
לדוגמה כאשר ה-5090 התחילה להימכר בארץ (אם אני לא טועה לפני חצי שנה)מחירה היה 29000 ש"ח , והיום מחירה 24500 ש"ח (יבואן רשמי).

לא ציינת מה סוג התכנים שאתה צופה ומה מרחק הצפייה שלך, אולי יותר מתאים לך לפי נתוני הצפייה מסך HDR ולא מסך FHD .

uknowmy פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

לפי הנתוני צפיה ברור שעדיף RHD כי כל הצפיה היא רק ב"יס". אבל הטלויזיה תיהיה ללפחות 5 שנים (אם לא יגנבו לנו גם אותה מהבית :wink: ),
אבל עוד מעט יהיו יותר שידורים בHD ואז יהיה עדיף את FHD למרות שתאמת ההורים שלי לא ישימו לב בין RHD לFHD.
אז אחרי שעזרתם לי פה והתווכחתי עם עצמי הגעתי למסכנה שאני יקנה את הפיוניר5080, תודה לכל מי שעזר.

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”