מחפש המלצה לDVD :
אקדים ואומר שביצעתי חיפוש בפורום לפני פירסום ההודעה אך לא קיבלתי תשובה מלאה למבוקשי.
דרישותיי מהמכשיר הן:
HDMI .
DIVX.
USB.
מנגן כתוביות בעברית מבלי שהן נחתכות.
מסוגל לנגן קבצי BDRIP (התומכים בDIVX ) -ראיתי תגובות על נגנים מסויימים שלא מנגנים קבצים כבדים.
איכות שמע גבוהה.
תומך במגוון רחב של פורמטים וניתן לעידכון.
התקציב הוא עד כ-600 שקלים .
תודה רבה.
דרישותיי מהמכשיר הן:
HDMI .
DIVX.
USB.
מנגן כתוביות בעברית מבלי שהן נחתכות.
מסוגל לנגן קבצי BDRIP (התומכים בDIVX ) -ראיתי תגובות על נגנים מסויימים שלא מנגנים קבצים כבדים.
איכות שמע גבוהה.
תומך במגוון רחב של פורמטים וניתן לעידכון.
התקציב הוא עד כ-600 שקלים .
תודה רבה.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
למה אתה רוצה את הנגן אם תוכל להסביר...
אתה מתכנן להביא סרטי DVD מאיפשהו (בלוקבסטר, אוסף אישי) או שזה מה שנראה לך הגיוני?
כי אם את כל התכנים אתה משיג מהרשת... - אז אתה לא בכיוון הנכון פשוט
תקנה מזרימדיה - יותר פשוט.
תכנס פה לדביק ותקרא קצת (רצוי הרבה)
אתה מתכנן להביא סרטי DVD מאיפשהו (בלוקבסטר, אוסף אישי) או שזה מה שנראה לך הגיוני?
כי אם את כל התכנים אתה משיג מהרשת... - אז אתה לא בכיוון הנכון פשוט
תקנה מזרימדיה - יותר פשוט.
תכנס פה לדביק ותקרא קצת (רצוי הרבה)
את רוב התכנים שלי אני אכן משיג מהרשת ולכן מזרימדיה נראה אופציה טובה אך זה חורג הרבה מעבר לתקציב שייעדתי מראש. השאלה היא מהם יתרונותיו מלבד נוחות והיכולת שלו לנגן קבצי וידיאו מתקדמים?(וכן האם האיכות בבלו-ראי או שאר הפורמטים המתקדמים תורגש בצורה ניכרת על מסך הLCD 32" שלי?)
הטלוויזיה שיש לי היא HD Ready , מהם הפורמטים המתקדמים ביותר שהיא תוכל לשדר?
כמו כן,עידכון בתוכנית,הטלוויזיה נמצאת אצלי בחדר וכך גם המחשב. אני יודע שאפשר לחבר את המחשב לטלוויזיה אבל המחשב שלי לא מאוד חדיש, האם יספיק להחליף לו כרטיס מסך שיתמוךבHD או שכדי שהאיכות תהיה גבוהה יש להחליף חלקים נוספים במחשב?
כמו כן,עידכון בתוכנית,הטלוויזיה נמצאת אצלי בחדר וכך גם המחשב. אני יודע שאפשר לחבר את המחשב לטלוויזיה אבל המחשב שלי לא מאוד חדיש, האם יספיק להחליף לו כרטיס מסך שיתמוךבHD או שכדי שהאיכות תהיה גבוהה יש להחליף חלקים נוספים במחשב?
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

א. מה הרזולוציה שלה (אם 1366/768 תוכל לראות 720P)vibe כתב:הטלוויזיה שיש לי היא HD Ready , מהם הפורמטים המתקדמים ביותר שהיא תוכל לשדר?
כמו כן,עידכון בתוכנית,הטלוויזיה נמצאת אצלי בחדר וכך גם המחשב. אני יודע שאפשר לחבר את המחשב לטלוויזיה אבל המחשב שלי לא מאוד חדיש, האם יספיק להחליף לו כרטיס מסך שיתמוךבHD או שכדי שהאיכות תהיה גבוהה יש להחליף חלקים נוספים במחשב?...
ב. תרשום את המפרט שלך בפורום HTPC - הם יעזרו לך יותר בעניין המחשב.
ג. אם אתה רוצה לנסות מצב אופטימלי - תחפש פה את הכתבה על MYTH UBUNTU - תקרא
בעיקרון אפשר להריץ את זה מCD (כלומר בלי להתקין) ולראות מה מצליחים לנגן - יש סיכוי טוב שזו האיכות הכי טובה שתוכל להוציא
אתה יכול גם לעקוב אחרי מדריכים בפורום HTPC - אנשים הריצו על מחשבים מאוד חלשים סרטי HD.
בהצלחה
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

ברגע שאתה מנגן מהמחשב - הוא יוציא הכל ברזולוציה שתגדיר את המחשב (ובתנאי שהטלויזיה תצליח להציג את הרזולוציה) - בכל מקרה - MKV - זה לא קשור לרזולוציה - יכול להיות גם MKV ברזולוציה נמוכה.
מה שאתה מתייחס אליו זה בעיקר 720P ו 1080P - שזה תלוי בעוצמת המחשב.
מה שאתה מתייחס אליו זה בעיקר 720P ו 1080P - שזה תלוי בעוצמת המחשב.