pv80 /pv8
ערב טוב למבינים, אני מתלבט בין הpv80 ל pv8 המוכר טוען שיש הבדל משמעותי בין הדגמים וממליץ על ה pv80 , אני אישית לא ראיתי הבדל משמעותי, אולם הפרשי המחיר עומדים על 1700 ש"ח ובעצם מתקרבים למחר של ה pionner 428. אשמח לקבל חוות דעת האם מוצדק ההפרש? מה עדיף ה 80 או 428.
לגבי התכנים רובם yes כרגע, בעתיד אולי hot השאר
40% סרטים וplaystation2 . אשמח לשמוע. בברכה דורון
לגבי התכנים רובם yes כרגע, בעתיד אולי hot השאר
40% סרטים וplaystation2 . אשמח לשמוע. בברכה דורון
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
לפיוניר 428 קונטרסט ושחורים יותר טובים מאשר ל- PV80 .
ל- PV80 פנל עמיד יותר בפני צריבות.
ל- PV80 יש 5 שנים אחריות (ע"י היבואן הרשמי) לעומת 3 שנים לפיוניר (ע"י היבואן הרשמי).
מה יותר חשוב לך : איכות תמונה (שחורים) או עמידות יותר טובה לצריבה או אחריות.
תנסה לראות את שני המסכים אחד מול השני .
ל- PV80 פנל עמיד יותר בפני צריבות.
ל- PV80 יש 5 שנים אחריות (ע"י היבואן הרשמי) לעומת 3 שנים לפיוניר (ע"י היבואן הרשמי).
מה יותר חשוב לך : איכות תמונה (שחורים) או עמידות יותר טובה לצריבה או אחריות.
תנסה לראות את שני המסכים אחד מול השני .
1. שים לב לפנסוניק אין 5 שנות אחריות אלא שנה 1 אחריות מלאה + 4 שנים על המסך בלבד ( רק על הפנל ). היות ולפנל אורך חיים גבוה ( 100000 שעות ב-PV80 ) אין כמעט מצב שיתקלקל, אבל כל תקלה אחרת תהיה בתשלום. לפיוניר 3 שנים מלאה.
לדעתי אנחנו הצרכנים צריכים למחות על השיטה הנלוזה הזאת שהיא בעצם הטיית הלקוח - יבואן רציני יתן למותג רציני שנתיים מינימום או שלוש שנים אחריות מלאה בבית הלקוח !
היום אפילו מותגים סיניים כמו MAG , PROVIEW , BENQ ואחרים נותנים שלוש שנים אחריות מלאה.
2. ל-PV80 ביחס ל-PV8 חוץ מעוד חיבור HDMI ו-USB יש מספר יכולות עיבוד תמונה נוספים שאין ב-PV8. ניתן להשוות במדוייק באתרי פנסוניק מהמזרח הרחוק.
3. לפני שבוע היה פירסום של ה-PV80 במחסני חשמל ב-5990.
לדעתי אנחנו הצרכנים צריכים למחות על השיטה הנלוזה הזאת שהיא בעצם הטיית הלקוח - יבואן רציני יתן למותג רציני שנתיים מינימום או שלוש שנים אחריות מלאה בבית הלקוח !
היום אפילו מותגים סיניים כמו MAG , PROVIEW , BENQ ואחרים נותנים שלוש שנים אחריות מלאה.
2. ל-PV80 ביחס ל-PV8 חוץ מעוד חיבור HDMI ו-USB יש מספר יכולות עיבוד תמונה נוספים שאין ב-PV8. ניתן להשוות במדוייק באתרי פנסוניק מהמזרח הרחוק.
3. לפני שבוע היה פירסום של ה-PV80 במחסני חשמל ב-5990.
ראשית תודה לכולם. אני אבדוק את ההפרש בעוד מקום וגם במחסני חשמל. לגבי אחריות הם נותנים אחריות יבואן מלאה 5 שנים על שני הדגמים. אני נוטה ללכת על ה8 ולא 80 לא ראיתי הבדלים בשום פורמט לא בשידור רגיל וגם לא ב סרט HD שראיתי למרות שככל שצופים זמן רב יותר המיומנות גדלה ומגלים קצת יותר הבדלים, לטעמי לא משמעותיים. ואפילו כשחיברו פלסמה של פנאסוניק HDF לא ראיתי כמעט שום הבדל משמעותי למרות מאמצי הרבים ולמרות מחאותיו של המדגים והוא אכן דיבר על הצבע השחור. לי נראה שרק חלק קטן מהאוכלוסיה יכול להרגיש את ההבדלים באופן משמעותי(בעיקר מוכרים) שפיתחו את זה עם הזמן.