חווית קניה לא טובה בhi fi

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
goodboy פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 12
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

רק רציתי לשתף מניסיוני עם חנות hi fi בסלמה בת"א.
נכנסתי לפורום די הרבה בזמן האחרון והחלטתי בעקבות ביקורות טובות וגם אחרי שיטוט בחנויות לקנות את המסך samsung la40a450.
ביום שישי האחרון הגעתי לחנות hi fi ונאמר לי שהדגם הנ"ל עולה 4700 ש"ח ע"י המוכר הראשי.
כשחזרתי הביתה בדקתי באתר וראיתי שבאתר רשום שהוא עולה יותר ממה שנאמר לי כ5100 ש"ח עם אחריות של 3 שנים של סמליין בעוד שאחריות לשנה אחת של י. שלום עולה כ4300 ש"ח. ביום ראשון התקשרתי ושאלתי שוב למחיר. ושוב חזרו על אותו מחיר. נאמר לי גם ש37 אינצ' של אותו דגם עולה 4200 כולל 3 שנות אחריות.
למחרת הגעתי לחנות כדי לקנות את המסך. וכשהגעתי למוכר ואמרתי לו את המחיר שהוא נתן לי לפתע המזכירה לידו אמרה שאין מצב שזה המחיר ושהם לא יכולים למכור במחיר הזה. הוא התחיל להראות לי במחשב שהמסך הזה בזאפ נמכר בהרבה יותר והמחיר שלו כ5100 שח. וכשאמרתי לו שחנות אחרת היתה מוכנה למכור לי ב4900 הוא הסכים לרדת ל4850.
התחיל להגיד שלפני חודשיים הייתי משלם עליו איזה 6000 ובחנויות אחרות הוא גם הרבה יותר יקר ושאולי אני משקר לגבי המחיר שהם נתנו לי. בקיצור לא הסכמתי למחיר ובסוף הלכתי בלי לקנות.
אם החנות מוכנה להפסיד קנייה של 4700 שח בגלל הבדל של 150 ש"ח אז בעייה שלהם. לי בכל מקרה לא נראה התרגיל הזה. אפילו אם נגיד וזו היתה טעות תמימה של המוכר ,כשחוזרים על מחיר כמה פעמים ובגלל זה בנאדם מגיע לחנות לקנות צריך לעמוד במילה. לדעתי לפחות.

roeek
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1349
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #2 

מתאים יותר לפורום "מסחר שיווק ושירות".
בכל מקרה אני אתן לך עיצה: אם נותנים לך מחיר שהוא מאוד אטרקטיבי (לאחר סקר שוק), אל תהסס ואל תתלבט. לאחר צאתך מהחנות כאשר אין לך שום הוכחה מוצקה, אתה יכול לבוא בטענות רק לעצמך.
The Black Wax

yuria
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4181
נתן תודות: 103 פעמים
קיבל תודות: 238 פעמים

שליחה #3 

גם לי היתה חוויה לא מרנינה במיוחד לפני שלוש שנים שהתחלתי את דרכי האודיופילית
והוידיאופילית רציתי להאזין לרמקולים מסוג מסוים בלבד באותה חנות HI-FI ,המוכר אמר לי שאני צריך לבוא עם כוונה
לקנות,התנהג בצורה ממש מזלזלת .הלכתי משם ולא חזרתי (כף דרכי לא תדרוך שם לעולם) (W)
הפסד כולו שלהם ,מאז החלפתי מספר פעמים רמקולים ,רסיברים עד שהגעתי לצרוף המושלם מבחינתי.
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.

dragon
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 158
נתן תודות: 174 פעמים
קיבל תודות: 32 פעמים

שליחה #4 

גם לי יצא לפגוש בעבר את אחד המוכרים בחנות זו (לפני כמה שנים, לא יודע אם הוא עדיין שם). איש מכירות ישראלי טיפוסי, כלומר עם מנטליות של בסטונר מהשוק שעושה כמיטב יכולתו לשכנע אותך שאתה מציק לו ומפריע לו. אל תקנו מאנשים כאלה.
והערה לרועי: העצה שלך מאד מפוקפקת. גם אם קיבלתי הצעה אטרקטיבית, אני לא חייב להחליט אימפולסיבית על הקנייה בו במקום. מכיר את המשפט הבא: " 'תה רוצה לקנות עכשיו? אם 'תה קונה עכשיו, אני עושה לך מחיר פצצה". ומה בדיוק יפריע לך למכור לי מחר או בעוד שבוע באותו מחיר? אתה מקבל סטוק חדש שעולה יותר? בבל"ת. המחירים רק יורדים, אז שלא יבלפו.

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 20597
נתן תודות: 199 פעמים
קיבל תודות: 351 פעמים

שליחה #5 

dragon צודק, החיפזון מהשטן.
אף פעם לא לרכוש בלחץ המוכר.
משה

shraga007
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6362
נתן תודות: 102 פעמים
קיבל תודות: 200 פעמים

שליחה #6 

אכן כן,
הלכתי במסגרת סקר שוק לרמקולים ורסיבר............
הרגשתי ממש שאונסים אותי לקנות.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם

roeek
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1349
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #7 

כוונתי היתה, כי לאחר שבוצע סקר שוק, והמחיר ידוע,
ונתקבלה החלטה על דגם ספציפי, ואתה מקבל הצעת מחיר אטרקטיבית ביחס למחירים ממקורות אחרים, אזי כדאי לפעמים לא להסס.
The Black Wax

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה #8 

roeek כתב:כוונתי היתה, כי לאחר שבוצע סקר שוק, והמחיר ידוע,
ונתקבלה החלטה על דגם ספציפי, ואתה מקבל הצעת מחיר אטרקטיבית ביחס למחירים ממקורות אחרים, אזי כדאי לפעמים לא להסס.
...
(Y)
משה

pizi
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 588
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #9 

אני מס פעמים נכנסתי וקיבלתי יחס ממש טוב עיניין של תזמון
כמובן אם תשאל על מוצר מסויים, כל חבר באתר רכש אותו במחיר שונה
תלוי כמה הוא טוב במשא ומתן
רבי עקיבא " ואהבת לרעך כמוך "
http://www.kab.tv/

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78927
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5399 פעמים

שליחה #10 

לגבי הפרשי מחירים מיבואנים שונים - הרי מדובר על יבואן שונה (מקביל) וברור שיהיו הפרשים.

לגבי מחירי זאפ, דעתי בנושא ידועה.

לגבי שינוי במחירים, זה הבעיה כשלא מקבלים הצעת מחיר רשמית. מחירים (במיוחד לאחרונה) משתנים מיום ליום על ידי היבואנים עצמם ולכן המחירים יכולים להשתנות מרגע לרגע.

bixente
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1618
נתן תודות: 51 פעמים
קיבל תודות: 28 פעמים

שליחה #11 

אני מסכים ולא מסכים עם הביקורת על החנות
אני לפני כמעט שנה שחיפשתי רסיבר ורמקולים נכנסתי ל HI FI וביקשתי לשמוע את הרמקולים בפעולה. המוכר התנהג בזלזול וטען שאין טעם לשמוע רמקולים. או שאני קונה או שלא.
השירות היה מכוער וכבר הגעתי לדלת כדי לצאת מהחנות אבל אז בחור (היחיד שם שיודע לתת שירות, אבל שירות מצויין) בשם רענן קרא לי ואמר לי לתת להם הזדמנות. הוא עשה לי הנחה גדולה מכל מה שקיבלתי בכל מקום אחר. הוא נתן לי 2-3 חבילות של כבלים בחינם, נתן לי כבלי HDMI בזול. הרסיבר לא התאים לי , ועשה לי המון בעיות , הוא החליף לי אותו לאותו דגם רק רסיבר אחר, מחשש שיש תקלה ברסיבר עצמו. גם הרסיבר החדש לא עבד טוב ותמורת סכום מאוד נחמד העליתי ל LX70.
הכל הלך חלק. פשוט חלק.
השירות שקיבלתי ב HI-FI - הלוואי עליי בכל חנות בארץ.

מצד אחד השירות שם רע וכל המוכרים מזלזלים ומגעילים
מצד שני השירות שקיבלתי מהבחור הספציפי הזה הוא הכי טוב שנתקלתי בו עד היום.
פשוט נהניתי מהשירות.

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה #12 

אז אני מבין שהם עובדים בשיטת השוטר הרע והשוטר הטוב :lol:
משה

pizi
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 588
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #13 

לא רק רענן נחמד יש עוד בחור בשם כפיר שנותן שרות אישי ומעולה
רבי עקיבא " ואהבת לרעך כמוך "
http://www.kab.tv/

zeev78
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5766
נתן תודות: 121 פעמים
קיבל תודות: 155 פעמים

שליחה #14 

לפי מה שאני מבין הם נותנים שירות למי ואיך שבא להם, חוץ מ2 מוכרים צדיקים בסדום.
השאלה אם בכלל כדאי להיכנס לסדום ולחפש את הצדיקים או ללכת למקום אחר שבו השירות טוב יותר באופן כללי.

yuria
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4181
נתן תודות: 103 פעמים
קיבל תודות: 238 פעמים

שליחה #15 

zeev78 כתב:לפי מה שאני מבין הם נותנים שירות למי ואיך שבא להם, חוץ מ2 מוכרים צדיקים בסדום.
השאלה אם בכלל כדאי להיכנס לסדום ולחפש את הצדיקים או ללכת למקום אחר שבו השירות טוב יותר באופן כללי.
...
התשובה ידועה ,לחפש לקנות בחנויות אחרות ........... :roll:
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.

aviv007
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 541
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #16 

לפותח השירשור,אני מבין אותך לגמרי.גם אני יודע שכף רגלי לא תדרוך במקום הזה יותר!

לפני כשלושה חודשים הרמתי טלפון לחנות לברר מחיר למסך LCD של סמסונג,להוריי. בטלפון נאמר לי המחיר שמופיע בזאפ.כשטענתי שראיתי את הדגם במחירים נמוכים יותר,הובטח לי הנחה של כמה מאות שקלים במידה ואגיע לחנות (שווי המסך מעל ל10,000 ש"ח).
למחרת נסענו אני ואבי לחנות.ברגע שנכנסנו,למרות שבעל החנות ידע שבאנו לראות דגם ספציפי,הוא ניסה קודם כל למכור לנו דגמים אחרים בליין של החנות שכנראה ורווחיים לו יותר. אחרי שהבהרנו לו שאנו מעוניינים בדגם הספציפי שלשמו באנו,הוא התחיל לברר מחיר בטלפון(אתה לא יודע את המחיר,נו באמת...),וכמובן תוך כדי שהוא אומר שיעשה לנו את המחיר הכי טוב,ממש הצגה שלמה לנגד עיננו (תוך כדי גם נוכחנו בשירות ה"מקצועי" של החנות עם לקוח אחר שפישלו איתו).לבסוף אחרי כל השואו ושכבר חשבנו שנקבל הנחה מסויימת לדגם הזה-שוב,מסך שעולה יותר מ 10,000 ש"ח,הוא נתן לנו את המחיר של זאפ כמחיר אחרון.הזכרתי לו שבטלפון הוא אישית הבטיח לי הנחה.כמו כן גם הבהרתי לו שאני יכול לרכוש את המסך במקומות אחרים במחיר נמוך יותר ממה שראיתי אצלם בזאפ,ועד שהגעתי אליו והטרחתי את אבי,אני לא מתכוון לרכוש ממנו את המסך במחיר הזה! בכל מקרה,כבר הבנתי שאין עם מי לעשות שם עסקים! שיקרו לי לגבי ההנחה שהובטחה,ובמידה והייתי צריך את עזרתם לאחר רכישה,כמו הבחור שהיה באותו הזמן בחנות,אפשר היה לדבר ללמפה!
אני לשם,בוודאי לא אחזור ! (n)
! Ride with the wind of change

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208
נתן תודות: 595 פעמים
קיבל תודות: 484 פעמים

שליחה #17 

גם אני ביקרתי ב HI-FI אני לא הגעתי למגע עם המוכרנים שאתם אומרים שלא היתנהגו אלכם יפה.
אני מכיר את החנות הזאת. מנהל החנות רענן הוא פשוט בחור מדהים . היתנהגות מדהימה וסבלנית כלפי כולם.
ישנו בחור בשם כפיר שלפי דעתי מפגין ידע מיקצועי ונרחב בכל התחומים הקשורים לAV .
לאחר סקר שווקים שביצעתי קיבלתי בHI-FI ,את המחיר הטוב ביותר .
מדובר במוצרים של יבואנים מורשים .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

bixente
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1618
נתן תודות: 51 פעמים
קיבל תודות: 28 פעמים

שליחה #18 

pizi צודק - כפיר גם צדיק בסדום.
כפיר מביע ידע נרחב מאוד והוא בהחלט בחור רציני (אם כי בשירות עצמו פחות טוב מרענן) אבל על רענן אני סומך פשוט בעיניים עצומות.
לפני 3 שבועות כשעוד לא ידעתי מאיפה אני הולך לרכוש את ה LA40A650 (טלוויזיה) דיברתי עם רענן והוא אמר לי שהוא יכול לעשות לי מחיר נמוך מספיק כמו שעשה לי עם הרסיבר. הבטיח לי את זה. ובעבר הוא הוכיח לי שיש לו מילה.
אם לא הייתי משיג את המחיר מציאה שהשגתי אין לי ספק שב HI-FI הייתי מקבל את המחיר הטוב ביותר.
אני חושב שכן כדאי לקנות ב HI FI במידה ונותן השירות הוא רענן.

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”