מהיכן מגיעים קבצי סרטים בפורמט TS ?
כינויי מקורות של סרטים
כינויי מקורות של סרטים לפי סדר האיכות:
Cam - מביאים מצלמת וידאו לקולנוע ומצלמים את הסרט. סאונד גרוע, וידאו גרוע ולפעמים אפילו רואים ראשים של אנשים. עדיף לא להוריד בכלל.
TS או TeleSync - אותו דבר רק שמשתמשים בחצובה למצלמה, האודיו בא מ-Line In ודואגים שחדר הקולנוע יהיה ריק.
TC או TeleCine - מכונה מיוחדת שלוקחת את הסליל סרט של הקולנוע, סורקת כל פריים וממירה לסרט. כשזה נעשה טוב, האיכות לא רעה בכלל.
Screener - די וי די שמשוחרר לכותבי ביקורות וכ"ו לפני יציאת הסרט, האיכות היא DVD לכל דבר, אבל יש חלקים בסרט עם אזהרות, קטעים בשחור לבן ושאר מציקים.
DVD RIP - האיכות הכי טובה.
Cam - מביאים מצלמת וידאו לקולנוע ומצלמים את הסרט. סאונד גרוע, וידאו גרוע ולפעמים אפילו רואים ראשים של אנשים. עדיף לא להוריד בכלל.
TS או TeleSync - אותו דבר רק שמשתמשים בחצובה למצלמה, האודיו בא מ-Line In ודואגים שחדר הקולנוע יהיה ריק.
TC או TeleCine - מכונה מיוחדת שלוקחת את הסליל סרט של הקולנוע, סורקת כל פריים וממירה לסרט. כשזה נעשה טוב, האיכות לא רעה בכלל.
Screener - די וי די שמשוחרר לכותבי ביקורות וכ"ו לפני יציאת הסרט, האיכות היא DVD לכל דבר, אבל יש חלקים בסרט עם אזהרות, קטעים בשחור לבן ושאר מציקים.
DVD RIP - האיכות הכי טובה.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78926
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
joecamel,
לא הבנתי את הקשר לשרשור - מדובר כאן על TS, הם כולם מגיעים מהקלטות OTA או לויין כיום.
לא הבנתי את הקשר לשרשור - מדובר כאן על TS, הם כולם מגיעים מהקלטות OTA או לויין כיום.
- sickboy666
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 612
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
גם אני חשבתי כמו joecamel. מזל שהוא הקדים אותי.

Re: אז מה זה TS?
TS=transport stream, פורמט "אריזה" ל-streams של וידאו (כמו mpeg2) ואודיו (כמו AC3) שמשמש בין השאר לשידורי טלוויזיה דיגיטליים.nirtaz כתב:למה מתכוון המשורר?לאיזה TS ומה זה?...
A good plagiarized idea is better than a lousy original one
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78926
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
orenfe,
על מה אתה מדבר, זה סתם אמונה טפשית.
קבצי TS נוצרים במרכז הכרוב (יש לנו אנשים שאוספים קבצים כאלה ומוציאים אותם מהכרובים)
על מה אתה מדבר, זה סתם אמונה טפשית.
קבצי TS נוצרים במרכז הכרוב (יש לנו אנשים שאוספים קבצים כאלה ומוציאים אותם מהכרובים)
תודה על הכל אבל
לא ממש קיבלתי תשובה , אני מתכוון לסרטי קולנוע HD שניתנים להורדה ב newsgroups בפורמט TS , אני יודע שסדרות טלוויזיה כאמור יש מי שמקליט אותן אבל אני לא מבין מהיכן סרטי הקולנוע שבפורמט הזה ? האם מישהו עושה המרה כלשהיא ? האם האולפנים מוציאים סרט ברזולוציה גבוהה לאיזה גורם שמוציא אותו לחופשי ברשתות הללו ?