MegaEPG ושני הערוצים החדשים ב-HOT
מתנצל מראש אם זה לא כל כך קשור לשרשור, פשוט לא רציתי לפתוח נושא חדש.digest כתב:אני צריך להוסיף את זה, תודה על המידע ששלחת. מקווה לשחרר הגירסה החדשה בשבוע הבא...
האם הגרסא עדיין מתוכננת לשבוע הבא או שמא יש עיכובים???
רק היום קיבלתי את ה-DBV-S שהזמנתי מחו"ל. מקווה להספיק עוד היום לבדוק את ה-DVBTEST ולשלוח לך את ה-LOG FILE (איגור).
מקווה שזה יעזור
סתם לידע כללי, איזה כרטיס הזמנת ומאיפה ?zachig כתב:מתנצל מראש אם זה לא כל כך קשור לשרשור, פשוט לא רציתי לפתוח נושא חדש.digest כתב:אני צריך להוסיף את זה, תודה על המידע ששלחת. מקווה לשחרר הגירסה החדשה בשבוע הבא...
רק היום קיבלתי את ה-DBV-S שהזמנתי מחו"ל. מקווה להספיק עוד היום לבדוק את ה-DVBTEST ולשלוח לך את ה-LOG FILE (איגור).
מקווה שזה יעזור(ושאכן ה-DVB-S שהזמנתי נתמך...
).
...
משהו זול? כי אני גם חשבתי אותי לקנות מEBAY או מDX ב40 דולר... פתרון נוח אני חושב
הכרטיס הוא של חברה סינית בשם GeniaTech דגם: DVB-S USB SatBox.roninak כתב:סתם לידע כללי, איזה כרטיס הזמנת ומאיפה ?zachig כתב:מתנצל מראש אם זה לא כל כך קשור לשרשור, פשוט לא רציתי לפתוח נושא חדש.digest כתב:אני צריך להוסיף את זה, תודה על המידע ששלחת. מקווה לשחרר הגירסה החדשה בשבוע הבא...
מקווה שזה יעזור(ושאכן ה-DVB-S שהזמנתי נתמך...
).
...
משהו זול? כי אני גם חשבתי אותי לקנות מEBAY או מDX ב40 דולר... פתרון נוח אני חושב...
אומנם חברה סינית, אבל לפחות יש להם אתר אינטרנט והם טוענים שהמוצר נתמך בויסטה בצורה מלאה ומהמעט פרטים שהצלחתי לדלות עליו באינטרנט הוא אמור להוות פיתרון סביר, לפחות עבור EPG.
קניתי את הכרטיס מ-HDTVONPC דרך EBAY ב-$49 ($60 כולל משלוח לישראל).