חיבור מחשב לרסיבר בHDMI ללא סאונד
יש לי נייד עם יציאת HDMI.
רסיבר עם 3 כניסות ויציאה אחת של HDMI.
וLCD שתי כניסות של HDMI, לפי ההגדרות של היצרן אחת מהן מעבירה רק סאונד אבל חיברתי את שתיהן ושתיהן טובות.
כשאני מחבר את המחשב לLCD ישירות (HDMI) הכול עובד מצויין, המחשב מזהה את המוניטור, ויש בחירה של סאונד HD (יציאה לטלויזיה או סאונד מהמחשב).
ואז בכדי לחבר לסאונד של הרסיבר אני מחבר דרך האוזניות.
בכדי לקצר את הכול , ניסיתי לחבר לרסיבר, אך ללא הצלחה.
המחשב מזהה את הוידיאו, ואכן אני רואה תמונה בLCD דרך הרסיבר. אבל הוא לא מזהה את הסאונד.
בנוסף, אין לי אופציות של הגדרות תצוגה כמו שייש לי בחיבור ישיר.
איך ואם בכלל אני פותר את הבעיה ?
ד"א: חיברתי את המחשב ביציאה של הDSS לא יודע מה זה אומר, אבל הוא היה פנוי.
וLCD שתי כניסות של HDMI, לפי ההגדרות של היצרן אחת מהן מעבירה רק סאונד אבל חיברתי את שתיהן ושתיהן טובות.
כשאני מחבר את המחשב לLCD ישירות (HDMI) הכול עובד מצויין, המחשב מזהה את המוניטור, ויש בחירה של סאונד HD (יציאה לטלויזיה או סאונד מהמחשב).
המחשב מזהה את הוידיאו, ואכן אני רואה תמונה בLCD דרך הרסיבר. אבל הוא לא מזהה את הסאונד.
ד"א: חיברתי את המחשב ביציאה של הDSS לא יודע מה זה אומר, אבל הוא היה פנוי.
- yosihary
- חבר ותיק

- תגובות: 1271
- שם מלא: יוסף הרי
- נתן תודות: 53 פעמים
- קיבל תודות: 119 פעמים
לכל ה...סליחה. איזה רסיבר
כמה בעיות יכולות להיותBlerofon כתב:יש לי נייד עם יציאת HDMI.
ד"א: חיברתי את המחשב ביציאה של הDSS לא יודע מה זה אומר, אבל הוא היה פנוי....
האחת שאני מכיר טוב:
בדרך כלל ישנה בחירה ברסיבר בסאונד של HDMI מגדירים THRU (דרך) ואז הסאונד רק במסך
או שמגדירים את ההגדרה השניה שאז הסאונד רק ברסיבר.
מה ז"א מחבר דרך האוזניות ? לא ברור הענייןBlerofon כתב:יש לי נייד עם יציאת HDMI.
ד"א: חיברתי את המחשב ביציאה של הDSS לא יודע מה זה אומר, אבל הוא היה פנוי....
ואת מה חיברת ליצאת DSS במחשב ? איזה כבל מתחבר ל DSS ?
בצורה האידאלית:
הרסיבר צריך להיות מחובר לטלווזיה ב HDMI
המחשב צריך להיות מחובר לרסיבר ב HDMI
ושהרסיבר והטלווזיה יהיו דלוקים (כדי שהמחשב יזהה את המוניטור)
רסיבר של מרנטז 5160 8.1
זו בדיוק הבעיה, אני מחבר את המחשב לרסיבר ואת הרסיבר לטלויזיה. בכבלים של HDMI. ואין זיהוי של סאונד במחשב קרי הוא לא יכול להוציא סאונד לרסיבר רק תמונה, והיות ואני לא יכול לחבר את הרסיבר בנפרד למחשב (כי זה אומר לשנות את המקור - לAUX ולא DSS - בו מוצגת התמונה) הסאונד מגיע מהמחשב.
אין לי אפילו את האופציה של הבחירה במחשב (בין סאונד לHD או רמקולים פנימיים) פשוט כי הוא לא מזהה את הסאונד.
הבעיה שלי שכאשר הרסיבר מחובר למחשב בHDMI (כשהטלויזיה מחוברת הכול בסדר) יש תמונה דרך הרסיבר אבל אין סאונד.
לכן אני צריך להשתמש ביציאה של האוזניות וAUX של הרסיבר בכדי לשמוע קולנוע ביתי.
זו בדיוק הבעיה, אני מחבר את המחשב לרסיבר ואת הרסיבר לטלויזיה. בכבלים של HDMI. ואין זיהוי של סאונד במחשב קרי הוא לא יכול להוציא סאונד לרסיבר רק תמונה, והיות ואני לא יכול לחבר את הרסיבר בנפרד למחשב (כי זה אומר לשנות את המקור - לAUX ולא DSS - בו מוצגת התמונה) הסאונד מגיע מהמחשב.
אין לי אפילו את האופציה של הבחירה במחשב (בין סאונד לHD או רמקולים פנימיים) פשוט כי הוא לא מזהה את הסאונד.
הבעיה שלי שכאשר הרסיבר מחובר למחשב בHDMI (כשהטלויזיה מחוברת הכול בסדר) יש תמונה דרך הרסיבר אבל אין סאונד.
לכן אני צריך להשתמש ביציאה של האוזניות וAUX של הרסיבר בכדי לשמוע קולנוע ביתי.