לא מצליח למצוא "LCD 37 שבטוח תהיה טובה.
שלום לכולם, תודה מראש על העזרה והתגובות (שאני מקווה שיהיו).
כבר חודש שאני מחפש LCD בטווח מחירים של עד 4000 ש"ח, שתהיה מספקת ושאוכל לצפות בה גם בתכני HD וגם בתכני טלוויזיה סטנדרטיים, כמו כן גם אצטרך לחבר אותה למחשב.
מרחק הצפיה שלי הוא 3 מטר, ולדעתי 37" אמורה להיות מספקת.
הדגם העיקרי שראיתי היה ה37av500 של טושיבה, והLG SCARLET באותו גודל, כשבאותה תקופה שראיתי אותה היא הייתה במחיר 3700 ש"ח, המחיר שבו היום ניתן למצוא את הטושיבה (בזאפ).
בתודה מראש על העזרה, מי שמכיר דגמים שיכולים להיות טובים לדרישות הנ"ל מוזמן להציע.
כבר חודש שאני מחפש LCD בטווח מחירים של עד 4000 ש"ח, שתהיה מספקת ושאוכל לצפות בה גם בתכני HD וגם בתכני טלוויזיה סטנדרטיים, כמו כן גם אצטרך לחבר אותה למחשב.
מרחק הצפיה שלי הוא 3 מטר, ולדעתי 37" אמורה להיות מספקת.
הדגם העיקרי שראיתי היה ה37av500 של טושיבה, והLG SCARLET באותו גודל, כשבאותה תקופה שראיתי אותה היא הייתה במחיר 3700 ש"ח, המחיר שבו היום ניתן למצוא את הטושיבה (בזאפ).
בתודה מראש על העזרה, מי שמכיר דגמים שיכולים להיות טובים לדרישות הנ"ל מוזמן להציע.
צור קשר עם ארמגדון לגבי ה LX80, היא נופלת בתקציב שלך.IDO10 כתב:האמת שהמחירים בזאפ מתעדכנים יום-יום, ובחנויות המחירים גבוהים בעשרות אחוזים.
בנתיים אף חנות לא הסכימה למכור את הLG בפחות מ4200., ובזאפ לפני חודש וחצי ראיתי אותה ב3800, עכשיו המחיר עלה....
המחירים בזאפ הם מחירים גם מחנויות.IDO10 כתב:האמת שהמחירים בזאפ מתעדכנים יום-יום, ובחנויות המחירים גבוהים בעשרות אחוזים.
בנתיים אף חנות לא הסכימה למכור את הLG בפחות מ4200., ובזאפ לפני חודש וחצי ראיתי אותה ב3800, עכשיו המחיר עלה....
סתם דוגמא למסך שהמחיר שלו כבר שבועיים כ 5K בחלק מהחנויות ובזאפ הוא יקר יותר:
http://a.zap.co.il/model.aspx?modelid=712915
אני לא מאמין שזה מתעדכן על בסיס יום-יומי.
אני אלך מחר לחנויות ואבדוק, ולגבי זאפ- לצערי אני יכול להגיד שאני נמצא כל כך הרבה באתר שאני יכול להגיד בוודאות שהמחירים משתנים באופן יומיומי.....
בכל מקרה, אני אצטרך כמה דגמים לשאול עליהם, אז, איזה דגמים יכולים להיות טובים בטווח מחירים הנ"ל?
בכל מקרה, אני אצטרך כמה דגמים לשאול עליהם, אז, איזה דגמים יכולים להיות טובים בטווח מחירים הנ"ל?
לעניות דעתי פה הטעות שלך, עזוב את שקם ושות'. לך לחנות מתמחה, אחת , שתיים, שלוש. כמה שתרגיש צורך. רק שם תקבל תשומת לב מספקת ויעוץ מקצועי באמת שיענה לצרכים שלך, ועל הדרך, גם בד"כ מחיר טוב יותר. חיפוש קצר בפורום יעלה לך מספר המלצות על חנויות מצוינות באזור מגוריך.IDO10 כתב:האמת כששאלתי חנויות בחוץ (שקם אלקטריק, מחסני חשמל) עם המחירים שראיתי בזאפ, אמרו לי "אין סיכוי", "לך תקנה" ושאר פנינים.
אבל מחר אני הולך לבדוק בחנויות....