האם ניתן לחבר פלזמה לחיבור אנטנה RF
-
the_matrix
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 102
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
האם קיים איזשהו כבל\ממיר מ RF לאחד מהחיבורים של הפלזמה (SCART ,COMPOSITE וכו)
אין חיבור של RF בפלזמה
אין חיבור של RF בפלזמה
- udif
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2082
- נתן תודות: 17 פעמים
- קיבל תודות: 78 פעמים
אםאתה מדבר על פלזמה באופן כללי, אז בהחלט יש לא מעט פלזמותעם חיבור RF.
אם לפלזמה שלךאין RF, הדרך הפשוטה ביותר היא להשיג וידאו ישן ממישהו (אפילו כזה שיכולת ניגון הקלטות שלו דפוקה) ולהשתמש בו בתור טיונר ולהוציא אות composite ואות אודיו
אם לפלזמה שלךאין RF, הדרך הפשוטה ביותר היא להשיג וידאו ישן ממישהו (אפילו כזה שיכולת ניגון הקלטות שלו דפוקה) ולהשתמש בו בתור טיונר ולהוציא אות composite ואות אודיו
ברגע שמחברים דרך וידאו במקום ישירות למסך,זה משפר או גורע מאשר חיבור ישיר ב RF?udif כתב:אםאתה מדבר על פלזמה באופן כללי, אז בהחלט יש לא מעט פלזמותעם חיבור RF.
אם לפלזמה שלךאין RF, הדרך הפשוטה ביותר היא להשיג וידאו ישן ממישהו (אפילו כזה שיכולת ניגון הקלטות שלו דפוקה) ולהשתמש בו בתור טיונר ולהוציא אות composite ואות אודיו...
- udif
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2082
- נתן תודות: 17 פעמים
- קיבל תודות: 78 פעמים
כאשר אתה מתחבר דרך וידאו, אתה משתמש בטיונר אחר מזה של הפלזמה. מה יותר טוב - זה כבר תלוי בציוד שלך.guy11 כתב:ברגע שמחברים דרך וידאו במקום ישירות למסך,זה משפר או גורע מאשר חיבור ישיר ב RF?udif כתב:אםאתה מדבר על פלזמה באופן כללי, אז בהחלט יש לא מעט פלזמותעם חיבור RF.
אם לפלזמה שלךאין RF, הדרך הפשוטה ביותר היא להשיג וידאו ישן ממישהו (אפילו כזה שיכולת ניגון הקלטות שלו דפוקה) ולהשתמש בו בתור טיונר ולהוציא אות composite ואות אודיו......
למיטב ידיעתי המוגבלת, שלבי ההמרה מ-RF כוללים העברה ל-baseband, "קילוף האודיו", ואז מקבלים composite, ולכן עצם השימוש בטיונר חיצוני לא מוסיף שלבים לתהליך.
ספציפית במקרה שלי, הטיונר בפלזמה בכמה רמות מעל הטיונר בוידאו הישן שלי.
הבנתי,תודהudif כתב:כאשר אתה מתחבר דרך וידאו, אתה משתמש בטיונר אחר מזה של הפלזמה. מה יותר טוב - זה כבר תלוי בציוד שלך.guy11 כתב:ברגע שמחברים דרך וידאו במקום ישירות למסך,זה משפר או גורע מאשר חיבור ישיר ב RF?udif כתב:אםאתה מדבר על פלזמה באופן כללי, אז בהחלט יש לא מעט פלזמותעם חיבור RF.
אם לפלזמה שלךאין RF, הדרך הפשוטה ביותר היא להשיג וידאו ישן ממישהו (אפילו כזה שיכולת ניגון הקלטות שלו דפוקה) ולהשתמש בו בתור טיונר ולהוציא אות composite ואות אודיו......
למיטב ידיעתי המוגבלת, שלבי ההמרה מ-RF כוללים העברה ל-baseband, "קילוף האודיו", ואז מקבלים composite, ולכן עצם השימוש בטיונר חיצוני לא מוסיף שלבים לתהליך.
ספציפית במקרה שלי, הטיונר בפלזמה בכמה רמות מעל הטיונר בוידאו הישן שלי....