guitar hero PS3
שלום רב ,
האם יש מישהו שיצא לו במקרה להזמין באנדל של גיטרה והמשחק GUITAR HERO
מחו"ל ?
ויכול להגיד לי כמה בערך זה יכול לעלות ?
בארץ ראיתי שזה עולה 999 ש"ח ה-WORLD TOUER החדש ואני רוצה להזמין את זה מחו"ל
אולי מ-PLAY ASIA האם זה משתלם ?
תודה
האם יש מישהו שיצא לו במקרה להזמין באנדל של גיטרה והמשחק GUITAR HERO
מחו"ל ?
ויכול להגיד לי כמה בערך זה יכול לעלות ?
בארץ ראיתי שזה עולה 999 ש"ח ה-WORLD TOUER החדש ואני רוצה להזמין את זה מחו"ל
אולי מ-PLAY ASIA האם זה משתלם ?
תודה
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
רגע, זה 1000 ש"ח כולל כל הכלים, או 1000 ש"ח לדיסק עם הגיטרה?
אם זה כולל הכל, תקנה בארץ. אם זאת רק הגיטרה, תקנה בחו"ל - אני הזמנתי את הרוק בנד שלי מחו"ל וזה יצא לי לא הרבה יותר מ 1000 ש"ח - כולל גיטרה נוספת.
ואם אתה כבר מזמין מחו"ל - אני ממליץ בחום לשקול ברצינות את רוק בנד. במיוחד במשחק קבוצתי, הוא הטוב מבין השניים.
אם זה כולל הכל, תקנה בארץ. אם זאת רק הגיטרה, תקנה בחו"ל - אני הזמנתי את הרוק בנד שלי מחו"ל וזה יצא לי לא הרבה יותר מ 1000 ש"ח - כולל גיטרה נוספת.
ואם אתה כבר מזמין מחו"ל - אני ממליץ בחום לשקול ברצינות את רוק בנד. במיוחד במשחק קבוצתי, הוא הטוב מבין השניים.
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

אני הזמנתי מאמזון ואת המשלוח עשיתי בעזרת ushops.co.il
צריך להירשם לאתר שלהם, מקבלים כתובת בארה"ב, עושים לשם את המשלוח, והם מטפלים במשלוח לארץ והמסים.
צריך להירשם לאתר שלהם, מקבלים כתובת בארה"ב, עושים לשם את המשלוח, והם מטפלים במשלוח לארץ והמסים.
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

משלוח בדואר ים (לוקח הרבה זמן אבל זול משמעותית) פלוס מסים יצא 115 דולר. מכיוון שרוק בנד 2 עולה 190 דולר, הייתי מעריך את מחיר השירות בשבילו ב120 דולר.
במקרה שלי חברת השליחויות עשתה פאשלה, אבל לקחה אחריות ונתנה לי את כל הכסף בחזרה, אבל לא הייתי בונה על זה בהזמנות עתידיות
במקרה שלי חברת השליחויות עשתה פאשלה, אבל לקחה אחריות ונתנה לי את כל הכסף בחזרה, אבל לא הייתי בונה על זה בהזמנות עתידיות