ירידה באיכות השידור של הוט ?
שלום לכולם,
יש ברשותי פלאזמה טושיבה מדגם 42WP56 כבר יותר משלוש שנים והיא עושה את עבודתה נאמנה, מכשיר נפלא במיוחד בצפיה בשידורי SD עם טכניקת ה SUPERLIVE שלו המותחת את התמונה בצורה שכמעט לא מורגשת.
בימים האחרונים, אני רואה באופן ברור שהשידורים של HOT ירדו בשתי רמות מבחינת האיכות.
אני מבחין ב JAGGINES הרבה יותר חמור, בארטיפקטים של INTERLACED ואפילו תמונה שקופצת בזמן שיש OVERLAY של טקסט (במקור השידור) לדוגמא בשידורי החדשות.
בדקתי את המסך באמצעות DVD ושם אין שינוי באיכות, לכן אני מסיק שמדובר בהוט, השאלה רק אם זה הממיר שלי או ככה הוט משדרת את הערוצים.
האם עוד מישהו שם לב לזה ?
אני מחובר להוט באמצעות ממיר DOCSIS החדש, בודק באמצעות ערוץ 10 ו 2, ערוצי החדשות הבינלאומיים ועוד..
יש ברשותי פלאזמה טושיבה מדגם 42WP56 כבר יותר משלוש שנים והיא עושה את עבודתה נאמנה, מכשיר נפלא במיוחד בצפיה בשידורי SD עם טכניקת ה SUPERLIVE שלו המותחת את התמונה בצורה שכמעט לא מורגשת.
בימים האחרונים, אני רואה באופן ברור שהשידורים של HOT ירדו בשתי רמות מבחינת האיכות.
אני מבחין ב JAGGINES הרבה יותר חמור, בארטיפקטים של INTERLACED ואפילו תמונה שקופצת בזמן שיש OVERLAY של טקסט (במקור השידור) לדוגמא בשידורי החדשות.
בדקתי את המסך באמצעות DVD ושם אין שינוי באיכות, לכן אני מסיק שמדובר בהוט, השאלה רק אם זה הממיר שלי או ככה הוט משדרת את הערוצים.
האם עוד מישהו שם לב לזה ?
אני מחובר להוט באמצעות ממיר DOCSIS החדש, בודק באמצעות ערוץ 10 ו 2, ערוצי החדשות הבינלאומיים ועוד..
החלפתי את הממיר בממיר שני שיש לי בבית מאותו סוג
התמונה אמנם קצת יותר טובה אך עדיין לא כמו שהייתה אתמול שלשום.
התמונה פשוט נראית מלאה בארטיפקטים, כאילו שדחסו אותה יותר חזק עם פחות רוחב סרט.
השאלה אם יש עוד מישהו ששם לב לזה.
אני משווה בעזרת ערוץ 10 שתמיד היה נראה לי משודר באיכות גבוהה יחסית.
התמונה אמנם קצת יותר טובה אך עדיין לא כמו שהייתה אתמול שלשום.
התמונה פשוט נראית מלאה בארטיפקטים, כאילו שדחסו אותה יותר חזק עם פחות רוחב סרט.
השאלה אם יש עוד מישהו ששם לב לזה.
אני משווה בעזרת ערוץ 10 שתמיד היה נראה לי משודר באיכות גבוהה יחסית.
טוב קודם כל זה לא ממיר HD , זה ממיר הדוקסיס
דבר שני הוא מחובר ביציאת SCART למפצל עם כבל SVIDEO ושני RCA לאודיו.
מחובר לפלאזמה לכניסת SVIDEO
הממיר מוגדר 16:9, SVHS, מסך רחב
השידור היה מאוד איכותי, לא ברמה של HD אבל משביע את העין לשידורי טלוויזיה
לא ברור לי מה השתנה ומעניין שאף אחד אחר לא שם לב לזה..
דבר שני הוא מחובר ביציאת SCART למפצל עם כבל SVIDEO ושני RCA לאודיו.
מחובר לפלאזמה לכניסת SVIDEO
הממיר מוגדר 16:9, SVHS, מסך רחב
השידור היה מאוד איכותי, לא ברמה של HD אבל משביע את העין לשידורי טלוויזיה
לא ברור לי מה השתנה ומעניין שאף אחד אחר לא שם לב לזה..
הזמנתי טכנאי, הוא הגיע, בדק עוצמות, בדק חיבורים, בדק הכל
אמר הכל תקין...
הראתי לו את ערוץ ביפ שהוא הבולט בחומרת הבעיה והוא אמר שזה נראה לו כמו בעיה בממיר SCART TO SVHS שלי... שזה שטויות כי הבעיות הן ארטיפקטים דיגיטלים של דחיסה.
אמר הכל תקין...
הראתי לו את ערוץ ביפ שהוא הבולט בחומרת הבעיה והוא אמר שזה נראה לו כמו בעיה בממיר SCART TO SVHS שלי... שזה שטויות כי הבעיות הן ארטיפקטים דיגיטלים של דחיסה.