צבא גולשים ישראלים ברשת מתכוון להפיל את אתרי החמאס

חדשות ועדכונים של HT Magazine
jpost פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4861
שם מלא: (~)

שליחה

מקימי אתר חדש מבקשים מהגולשים הישראלים להוריד קובץ שיבצע התקפה על אתרי חמאס וינטרל אותם.

קבוצה של ישראלים שלא מזדהה הקימה אתר אינטרנט שמאפשר לכל גולש, גם גולשים שאינם בעלי ידע טכנולוגי, להתקיף אתרים של חמאס. ההתקפה נעשית באמצעות הורדה של קובץ המבצע התקפת מניעת שירות - הקובץ פונה באופן חוזר לשרתים בהם מאוחסנים אתרי חמאס וריבוי הקריאות גורם לעומסים. במצבים שבהם השרת אינו יכול לטפל בכל הקריאות התקפה זכזו גורמת לקריסת אתרים.

http://www.help-israel-win.com/

גם אתם יכולים לתרום למאמץ!

מי אנחנו?
אנחנו קבוצת סטודנטים שנמאס להם לשבת בצד ולראות את תושבי שדרות ועוטף עזה סובלים.
אנחנו לא מוכנים לשבת בחוסר מעש ולהמשיך לראות את הילדים שלנו מפחדים כשמטחי הקסאמים ממשיכים ליפול.
לא עוד!

מה עשינו?
הקמנו פרוייקט שמטרתו לאחד את יכולות המחשוב של משתמשים רבים ככל שניתן.
המטרה היא להשתמש ביכולת זו על מנת לשבש את פעילותו של האויב המבקש להשמיד את ישראל.
ככל שיותר משתמשים יצטרפו לפרוייקט כך האפקטיביות תגדל.

איך מצטרפים?
מורידים ומתקינים את הקובץ מהאתר.
הקובץ אינו מזיק וניתן להסרה בכל רגע. אין צורך להזדהות בשום שלב והפעילות היא אנונימית לחלוטין.
...
כתבה ב TheMarker

http://it.themarker.com/tmit/article/5379

shraga007
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6362

שליחה

(Y)

הורדתי והתקנתי!!!
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78945
שם מלא: עפר לאור

שליחה

במלחמות מהסוג הזה, ישראל רק יכולה להפסיד.

תארו לעצמכם שכל מדינות ערב יחליטו להשקיע מזמנם ומרצם לעשות DDOS לאתרים בישראל...

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק

שליחה

אני בעד מלחמה באמצעות הסברה...
אנחנו גם מצטיירים הרבה יותר טוב ככה.

shraga007
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

oferlaor כתב:במלחמות מהסוג הזה, ישראל רק יכולה להפסיד.

תארו לעצמכם שכל מדינות ערב יחליטו להשקיע מזמנם ומרצם לעשות DDOS לאתרים בישראל...
...
הם כבר עשו זאת........תקפו את YNET באנגלית ועוד כמה אתרים.

Shed
גורו HTPC
גורו HTPC
תגובות: 2832

שליחה

בלי שום קשר לשאלה "למי יש יותר גדול" כל גורם מקצועי יודע שמאחורי DDOS אין כלום מלבד כמה ילדי סקריפטים.

לדעתי, התקפה שכזו על אתרי חמאס (ואתרים עוינים) רק פוגעת ביכולות המבצעיות של ישראל. מודיעין אמיתי יודע לשאוב הרבה מאוד מידע (גלוי וחסוי) מאתרים כאלה. והמבין יבין.

אני לא התקנתי, לא אתקין, וממליץ לא להשתתף במאמץ הזה, שכן הוא לא מוסיף, אלא רק פוגע.
You are never fully dressed without a smile

Shed
גורו HTPC
גורו HTPC

שליחה

shraga007 כתב:
oferlaor כתב:במלחמות מהסוג הזה, ישראל רק יכולה להפסיד.

...
הם כבר עשו זאת........תקפו את YNET באנגלית ועוד כמה אתרים.
...
אז זהו שלא - לא היתה תקיפה על YNET אלא על חברת שירותי DNS. וההתקפה הזו לא היתה בכלל דומה להתקפת DDOS טיפשית.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה

shraga007,

אותה קבוצה (שאגב, לפני כמה שנים פרצה לאתר שלנו) תוקפת אתרים ישראלים בשוטף.

טענתי הקבועה היא שלא האוייב השפל ביותר צריך לקבוע את קוד ההתנהגות שלנו...

shraga007
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

קוד התנהגות אפשר להנחיל מול אנשים שהגיון בראשם.
אבל אנשים פנאטים וחסרי כל הגיון לא מבינים מהו קוד התנהגות.

זה כמו לנסות לביית בהמה פראית, יקח המון זמן אם בכלל להצליח במשימה זאת.

אני לא בא להתנגח, אבל חייבים להבין שמתישהו צריך לנהוג בשיטת "בעל הבית השתגע"

Shed
גורו HTPC
גורו HTPC

שליחה

שרגא,

"בעל הבית השתגע" יביא אותנו למקום אחד: בית משוגעים.
המבצע הנוכחי בעזה הוא פעולה שקולה, מחושבת ומתוכננת (להבדיל אלף הבדלות ממלחמת לבנון השניה, שהיתה אמוציונלית, ללא מטרות, וללא חשיבה).

בלי שום קשר למה שקורה בשטח, אני לא רואה איך התקפה חסרת מעוף על אתרי אינטרנט יכולה לעזור. להיפך - היא פוגעת לנו במקור מודיעיני חשוב.

shraga007
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

Shed כתב:בלי שום קשר למה שקורה בשטח, אני לא רואה איך התקפה חסרת מעוף על אתרי אינטרנט יכולה לעזור. להיפך - היא פוגעת לנו במקור מודיעיני חשוב.
...
את זה אתה אומר מתוך ידיעה או הערכה?

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה

shraga007,

אני אומר משהו אחר. אם אתה מתכוון להילחם בבהמה (לצורך העניין בפר שהדם עלה לא לראש) כדאי שתשתמש בשכל שלך, שהרי זה היתרון שלך עליו.

לא הגיוני שהפר יוריד אותך לרמה שלו, כי אז בסוף כולם יצאו פרות דביליות...

אנחנו תמיד צריכים להיות רמה מעל בכל דבר שאנחנו עושים - אור לגויים זה לא סתם קלישאה, זה צריך להיות השאיפה שלנו.

כך הגויים תופסים אותנו בעולם (אחרת, למה ה-DOUBLE STANDARD שיש כל הזמן - כלומר מצפים מאיתנו להיות המוסריים ביותר למרות שאף מדינה לא היתה עומדת באותם סטנדרטיים שמציבים לנו).

זה לא סתם רעיון או דיבור. מאז קום המדינה (וגם הרבה לפני כן) החזקנו מעצמנו כבעלי מוסר גבוה ביותר (קוד המוסר של צה"ל, טוהר הנשק וכו'), וזה בהחלט לא צריך להיפסק כרגע.

אנחנו תמיד בסכנה קיומית. בעצם אנחנו עדיין נלחמים את מלחמת השחרור מאז 48, כך שהטענה שתחת אש לא מדברים על הדברים הללו לא רלוונטית (תמיד היינו תחת אש).

אם ניתן לדם לעלות לנו לראש ונעבוד לפי נקמנות או מתאוות דם (כולל ברשת), אז אנחנו יורדים לרמה של הקבוצה המרוקנית הזו ומגיע לנו להתנגח ראש בראש עם פר דביל...

אם הם ימשיכו, סביר להניח שכמו שאני כיום חוסם לשרת שלנו את טורקיה ומדינות רבות אחרות (כי תדירות הנסיונות לפריצות לאתר משם הוא גבוה במיוחד) ולבסוף ישראל עלולה לחסום את הכתובות הללו מהרשת הישראלית לחלוטין.

בקיצור, COOL MINDS PREVAIL IN THE END.

shraga007
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

עופר,
אני בהחלט מסכים שיצר הנקמנות יכול להביא לאבדון.
אבל וזה האבל הגדול, יש מצבים בהם צריך להפשיל שרוולים ויש מצבים בהם כמה שאתה רוצה להיות הומני וטהור אתה לא יכול.
שאתה רואה ש-70% מהפלשתינאים בוחרים חמאס ומצהירים שהם רוצים שישראל תושמד אתה מבין שאין מקום לרחמנות.
אני חושב שאין שום מדינה בעולם שהיא יותר הומנית מאיתנו.
ראה מה עשו הרוסים לצ'צ'נים ולגרוזינים, מה עשו האמריקאים בעיראק ובאפגניסטן.
צריך להבין דבר פשוט, לא צריך לרדת לרמה של הפר הפראי אלא לדבר איתו בשפה שהוא מבין, עד שהוא יבין שיש מולו יישות שאיתה הוא לא יכול לנצח.(ע"ע מצריים, ירדן לבנון וסוריה - כולן היו מוחקות אותנו אם יכלו אבל מכירים בעליונות שלנו והבינו שמלחמה היא לא דרך)
אפרורפו האתרים האלה...........לכולם ידוע שאחנו מפסידים בהסברה שלנו מול העולם והרוצחים תאווי הדם האלה מנצלים טוב מאוד את דם ילדיהם כדי למנף את עצמם מול העולם הצבוע.

לכן, מה שאני אומר שאם נפגע קצת באמצעים בהם הם מראים כמה הם מסכנים לעולם אולי זה יעזור לנו.

Shed
גורו HTPC
גורו HTPC

שליחה

shraga007 כתב:
Shed כתב:בלי שום קשר למה שקורה בשטח, אני לא רואה איך התקפה חסרת מעוף על אתרי אינטרנט יכולה לעזור. להיפך - היא פוגעת לנו במקור מודיעיני חשוב.
...
את זה אתה אומר מתוך ידיעה או הערכה?
...
לא כל דבר הוא כמו שהוא נראה.

קח בחשבון את העובדות הבאות:
1. למדינת ישראל יש יכולות טכנולוגיות גבוהות, מהשורה הראשונה בעולם.
2. יש לנו ידע נרחב מאוד בשירותי אינטרנט, אבטחה וכדומה (להזכריך, גיל שוויד, מייסד צ'קפוינט הוא יוצא יחידה כזו).
3. אם תחבר את 1+2 תראה שאם היו רוצים - האתרים האלה היו למטה. ==> המסקנה: יש למדינת ישראל אינטרס שהם ישארו למעלה.

מה עושים עם האתרים האלה - לא אפרט כאן.

mika
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 171

שליחה

אתה לא מגזים קצת SHED ?
שאם היו רוצים - האתרים האלה היו למטה
עם כל הכבוד ליחידות הטכנולוגיות הללו
היה באמת נחמד אם הם היו שולטים בהכל כמו בסרטים מאיזה NOC מרשים במעמקי המערה החשמלית.
היה פשוט יותר לשתק את "צבא הגולשים" וכך לספק לחם ושעשועים לעם ולאסוף מידע.
לדעתי התאוריה מעניינת אבל היא צד אחד של המטבע ובשנים האחרונות ישראל בעולם הסייבר לא ממש מנצחת בגדול.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה

mika,

זה לא מה שהוא אומר. הוא אומר (וקרא זאת שוב בזהירות) שבאינטרס של מדינת ישראל שהאתרים האלה יפעלו במתכונת הזו מסיבות שונות...

Shed
גורו HTPC
גורו HTPC

שליחה

mika כתב:אתה לא מגזים קצת SHED ?
שאם היו רוצים - האתרים האלה היו למטה
עם כל הכבוד ליחידות הטכנולוגיות הללו
היה באמת נחמד אם הם היו שולטים בהכל כמו בסרטים מאיזה NOC מרשים במעמקי המערה החשמלית.
היה פשוט יותר לשתק את "צבא הגולשים" וכך לספק לחם ושעשועים לעם ולאסוף מידע.
לדעתי התאוריה מעניינת אבל היא צד אחד של המטבע ובשנים האחרונות ישראל בעולם הסייבר לא ממש מנצחת בגדול.
...
כנראה לא אצליח לשכנע אותך, אבל אני בהחלט לא מגזים. לא ביכולות, ולא באינטרסים.

אתה חושב שבעולם הסייבר ישראל לא מנצחת בגדול כי היו כמה התקפות deface מצ'וקמקות על כמה אתרים. ובכן, לא כך מנהלים מערכה מודיעינית (והסייבר הוא זירה מודיעינית).

אוסיף רק עוד נקודה אחת:
בעבר היו פרסומים (זרים) שישראל העבירה לידי הרשויות האמריקאיות תכתובות של אל קעידה לפני הפיגוע במגדלי התאומים. מי שממש בקיא בפרטים יכול לזכור שהרשות לאבטחת אישים בשב"כ סירבה לאשר לדמות בכירה נסיעה לניו יורק באותו שבוע (זה המקרה היחידי בערך בו נסיעה בוטלה בגלל שיקולי אבטחה).
עכשיו תחשוב טוב מאיפה הרשויות הישראליות השיגו את המידע הזה (שהיה מוצפן כמובן בתוך תמונות jpg) ותבין למה עדיף לנו שהאויב ישתמש בערוצי תקשורת עליהם יש לנו שליטה מאשר בערוצים שאנחנו לא יודעים עליהם.

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק

שליחה

תגיד - אתה לא חושף פה יותר מידיי דברים?
:)

pshamir1
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2

שליחה

האם קרה משהו לדף ההתקנה? לא מתחבר.
פיני

Shed
גורו HTPC
גורו HTPC

שליחה

lawpower כתב:תגיד - אתה לא חושף פה יותר מידיי דברים?
:)
...
כל מה שאני אומר כאן נאמר לפני במקומות כאלה ואחרים ברשת ו/או בעיתונות.

יחד עם זאת, תמיד יכול להיות שאני סוכן כפול שעובד בשירות החמאס בכלל, אז נא לקחת את דברי בעירבון מוגבל.

חזור אל “חדשות HT”