ניתן להתקין את MyHome ואת MovieJukeBox גם על ה KAIBOER K100?
-
amit145
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 793
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
הבנתי שאפליקציות אלו דורשות נגן בעל אפשרות להתקנת כונן פנימי וכאמור אין אפשרות לכונן פינמי ב K100.אני מעוניין להשתמש ביתרונות של תוכנת MovieJukeBox,האם תהיה לי אפשרות להתקין אותה גם עם שימוש ב K100?
הבחירה הבאה אחריו הוא ה HDX100...
הבחירה הבאה אחריו הוא ה HDX100...
אין צורך בכונן קשיח עבור אפליקציות אלו והן יפעלו גם על K100.
בביקרורות מצוין אלו אפלקציות מצריכות דיסק קשיח פנימי.
בביקרורות מצוין אלו אפלקציות מצריכות דיסק קשיח פנימי.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46417
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
יש להפריד בין אפליקציות ה NMT (שרת NFS, שרת SMB וכו"...) - אשר דורשות המצאות כונן קשיח פנימי לבין ה MovieJukeBox אשר איננו מצריך כונן כזה.
ה MovieJukeBox הינו גם אפליקצית NMT, אבל ניתן גם למצוא התקנה חיצונית שלו אשר הרבה יותר גמישה להתקנה ושימוש.
ה MovieJukeBox הינו גם אפליקצית NMT, אבל ניתן גם למצוא התקנה חיצונית שלו אשר הרבה יותר גמישה להתקנה ושימוש.
-
amit145
-
- חבר פעיל במיוחד

זיו תן לי להבין אם אני מבין..ziv_r כתב:יש להפריד בין אפליקציות ה NMT (שרת NFS, שרת SMB וכו"...) - אשר דורשות המצאות כונן קשיח פנימי לבין ה MovieJukeBox אשר איננו מצריך כונן כזה.
ה MovieJukeBox הינו גם אפליקצית NMT, אבל ניתן גם למצוא התקנה חיצונית שלו אשר הרבה יותר גמישה להתקנה ושימוש....
אתה אומר שבשביל שרת NFS או SMB יש צורך בכונן פנימי,אם כך,האם אוכל להשתמש ב K100 דרך שרת NFS או SMB וכבל רשת אשר מחובר למחשב מרוחק,שעליו נמצאים התכנים?
במילים אחרות,האם כדי להעביר תכנים ממחש מרוחק (ע"יי רשת חוטית) אני יכול להשתמש בK100 למרות שאינו יכול לתמוך ב NFS (כי הרי בשביל שרת זה אני צריך כונן פנימי וכאמור ה K100 לא מאפשר חיבור לכונן פנימי..)
בקיצור,אני מעט מובלבל
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

ל K100 יש חיבור SATA אשר מאפשר לכונן קשיח אשר מחובר בדרך זו, להתנהג כמו כונן פנימי ולכן ניתן יהיה להתקין עליו את אפליקציות ה NMT.
תגיד משהו, למה לא לנגן הכל ב Streaming? ההעברה לכונן הקשיח של ה K100 דרך רשת קוית מעט מיותרת ולא תורמת מאומה. אם כבר, עדיף להתקין את הכונן בצד של השרת וכך גם לרכז את התכנים.
תגיד משהו, למה לא לנגן הכל ב Streaming? ההעברה לכונן הקשיח של ה K100 דרך רשת קוית מעט מיותרת ולא תורמת מאומה. אם כבר, עדיף להתקין את הכונן בצד של השרת וכך גם לרכז את התכנים.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
זיו - נראה לי שזה בדיוק מה שהוא שאל בהודעה האחרונהziv_r כתב:ל K100 יש חיבור SATA אשר מאפשר לכונן קשיח אשר מחובר בדרך זו, להתנהג כמו כונן פנימי ולכן ניתן יהיה להתקין עליו את אפליקציות ה NMT.
תגיד משהו, למה לא לנגן הכל ב Streaming? ההעברה לכונן הקשיח של ה K100 דרך רשת קוית מעט מיותרת ולא תורמת מאומה. אם כבר, עדיף להתקין את הכונן בצד של השרת וכך גם לרכז את התכנים....
אם אני מבין נכון - הHDD הפנימי משמש בשביל להפוך את הK100 לשרת NFS.
בקיצור ובלי בבל"ת - אם יש לך רשת חוטית - חבר ל K100 - ותוכל להזרים אליו סרטים (אין צורך בHDD פנימי)
-
amit145
-
- חבר פעיל במיוחד

לא חושב שהבנתי בדיוק למה אתה מתכוון,נראה לי שאתה מציע להתקין את ה K100 בחדר של המחשב יחד עם התכנים שנמצאים עליו אבל איך בדיוק אני מעביר את התוכן המשודר לפלזמה בסלון (כבל HDMI באוך 15 מטרים?? ) או משתמש בשלט שלו מהסלון..ziv_r כתב:תגיד משהו, למה לא לנגן הכל ב Streaming? ההעברה לכונן הקשיח של ה K100 דרך רשת קוית מעט מיותרת ולא תורמת מאומה. אם כבר, עדיף להתקין את הכונן בצד של השרת וכך גם לרכז את התכנים....
ההתלבטות שלי מאד פשוטה והיא בין שני נגנים, (כבר פעמיים כמעט לחצתי על "אשר העברה" באתר של KAIBOER כדי לרכוש אונליין את הנגן אבל משום מה משהו אמר לי שאולי עדיף להשקיע עוד 30 דולר ולקחת את ה HDX1000 -הפופולרי יותר..)
מלבד זאת למרות שהשוני הוא כאמור רק באריזה ובחיבורים עדיין יש לי תחושה שה HDX יתן תמורה טובה יותר - האמת שהוא היה הבחירה הראשונה שלי אבל זמן ההמתנה באתר הרשמי עומד על 1-4 שבועות !! לעומת משלוח באותו היום ל K100 דרך HDPLEX.
בגדול - אני שומר את התכנים במחשב בחדר,על הארד דיסק SATA פנימי בן 500 ג'יגה ופשוט מעוניין להעביר כבל רשת דרך תקרת המזגן באורך 15 מטרים (אגב עדיף CAT6 או ש CAT5E יספיק לי?) אל המזרים שיותקן בסלון ומשם ב HDMI אל הפלזמה.
amit145
מה שרשמת זה בדיוק מה שהמזרימדיה עושה. אתה מחבר לו כבל רשת ומזרים את התכנים מהמחשב. בשביל זה אין צורך בכונן קשיח פנימי.
מה שרשמת זה בדיוק מה שהמזרימדיה עושה. אתה מחבר לו כבל רשת ומזרים את התכנים מהמחשב. בשביל זה אין צורך בכונן קשיח פנימי.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

לא הבנת את כוונתי.
לפי השימוש שתיארת, מתח כבל רשת בין שרת התוכן למזרימדיה ואת ה K100 (או כל מזרימדיה אחר) מקם בסלון. המזרימדיה ימשוך את התכנים שלו מהרשת המקומית (כבל הרשת שמתחת בין המזרימדיה לשרת) וכך חסכת פעולות העתקה מיותרות לכונן קשיח במזרימדיה.
לפי השימוש שתיארת, מתח כבל רשת בין שרת התוכן למזרימדיה ואת ה K100 (או כל מזרימדיה אחר) מקם בסלון. המזרימדיה ימשוך את התכנים שלו מהרשת המקומית (כבל הרשת שמתחת בין המזרימדיה לשרת) וכך חסכת פעולות העתקה מיותרות לכונן קשיח במזרימדיה.
-
amit145
-
- חבר פעיל במיוחד

זה בדיוקמה שהתכוונתי,לא היתה לי כוונה להשתמש בכונן חיצוני..ziv_r כתב:לא הבנת את כוונתי.
לפי השימוש שתיארת, מתח כבל רשת בין שרת התוכן למזרימדיה ואת ה K100 (או כל מזרימדיה אחר) מקם בסלון. המזרימדיה ימשוך את התכנים שלו מהרשת המקומית (כבל הרשת שמתחת בין המזרימדיה לשרת) וכך חסכת פעולות העתקה מיותרות לכונן קשיח במזרימדיה....
בנוגע לסוג הכבל,אם תוכל להתייחס לשאלתי - האם עדיף להשתמש ב CAT6 או CAT5E?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

-
amit145
-
- חבר פעיל במיוחד

ביצעתי כבר את הבדיקה הזאת ברשת והאמת שלא הצלחתי למצוא תשובה חד משמעית,
בסוף קניתי CAT6 באורך 15 מטרים,במחיר של 59 שקלים - בהרבה מקרים זול יותר מ CAT5E באותו האורך..
http://www.daganm.co.il/rec/82-כבל-רשת- ... רך-15-מטר/
בסוף קניתי CAT6 באורך 15 מטרים,במחיר של 59 שקלים - בהרבה מקרים זול יותר מ CAT5E באותו האורך..
http://www.daganm.co.il/rec/82-כבל-רשת- ... רך-15-מטר/
- MrHicUp
- חבר ותיק

- תגובות: 1571
- נתן תודות: 112 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
זה פחות או יותר מה שחשבתי: http://www.cat-5-cable-company.com/faq- ... cat5e.html
לכן אצלי השחלתי כבל CAT5 ולחצתי לבד בארבעת הגידים 1,2,3 ו 6 . זה מעל ומעבר!
לפי המאמר הנ"ל אין צורך לרוץ ולקנות כבל CAT6 כי לרובינו לפחות אחד ממרכיבי הרשת בבית הינו 100MPS ולא 1GBIT כך שהביצועים יהיו בהתאם לנמוך מבין המרכיבים ברשת....
לכן אצלי השחלתי כבל CAT5 ולחצתי לבד בארבעת הגידים 1,2,3 ו 6 . זה מעל ומעבר!
לפי המאמר הנ"ל אין צורך לרוץ ולקנות כבל CAT6 כי לרובינו לפחות אחד ממרכיבי הרשת בבית הינו 100MPS ולא 1GBIT כך שהביצועים יהיו בהתאם לנמוך מבין המרכיבים ברשת....