קניית טלוויזית LCD 42'
שלום לכולם
אני מעוניין לקנות טלוויזית LCD 42'(הסיבה העיקרית שבחרתי LCD היא השתקפות תאורה וכו'.)
אני צריך המלצה לטלוויזיה טובה , אני מעוניין בHD READY ולא בFULL HD מהסיבה שהבנתי שבFULL HD שידורי טלוויזיה כמו ערוץ 1 ו 2 לא יוצגו טוב. אני צודק?
שימושי הTV כרגע הם לחיבור DVD ואולי גם וידאו , צפיה בערוצים 1 ו 2. יכול להיות שבעתיד ארצה להתחבר לצלחת לווין-זה משנה?
זמן תגובה נמוך-שלא יהיו מריחות ,יחס ניגודיות גבוהה , זוויות צפיה טובות , ורזולוציה גבוהה שלא תפגע בשידורי TV , הבנתי ש1366x768 תהיה טובה?
תקציב 5000 -/+
אני לא כל כך מבין בנושא ואשמח לקבל עזרה.
תודה ושבוע טוב
אני מעוניין לקנות טלוויזית LCD 42'(הסיבה העיקרית שבחרתי LCD היא השתקפות תאורה וכו'.)
אני צריך המלצה לטלוויזיה טובה , אני מעוניין בHD READY ולא בFULL HD מהסיבה שהבנתי שבFULL HD שידורי טלוויזיה כמו ערוץ 1 ו 2 לא יוצגו טוב. אני צודק?
שימושי הTV כרגע הם לחיבור DVD ואולי גם וידאו , צפיה בערוצים 1 ו 2. יכול להיות שבעתיד ארצה להתחבר לצלחת לווין-זה משנה?
זמן תגובה נמוך-שלא יהיו מריחות ,יחס ניגודיות גבוהה , זוויות צפיה טובות , ורזולוציה גבוהה שלא תפגע בשידורי TV , הבנתי ש1366x768 תהיה טובה?
תקציב 5000 -/+
אני לא כל כך מבין בנושא ואשמח לקבל עזרה.
תודה ושבוע טוב
למרות ההשתקפויות ובמיוחד אם רוב הצפיה היא בשעות הערב אז עדיף לך פלזמה ששם תמיד יהיו לך פחות מריחות,ניגודיות גבוהה יותר וזוויתיות הרבה יותר טובה.ב 5K יש לך מסכים טובים כמו פנסוניק PV8 וסמסונג A450.לא משנה שאתה רוצה לחבר צלחת לווין.
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4217
- נתן תודות: 1659 פעמים
- קיבל תודות: 558 פעמים
פול לא נותן כלום בשידורים רגילים אז חבל לשלם יותר סתם
במקומך לא הייתי רוכש LCD אם אין לך ממיר למרות שאין לי מושג
איך ייראו שידורי טלויזיה על מסך כזה דרך כניסת אנטנה.
אם יהיה לך ממיר,לך על מסך LCD אבל זה לא רלוונטי מבחינתך כרגע.
אם יהיה לך ממיר,לך על מסך LCD אבל זה לא רלוונטי מבחינתך כרגע.
ואם אני מביא ממיר אז איזה חיבור צריך שיהיה בטלוויזיה כדי שהוא יתאים לממיר והאיכות תהיה טובה(מצטער על חוסר הידע)?
ובקשר לשאלה בראש האשכול דיברתי על תקציב של 5000 -/+ אם אני מעלה את התקציב למשהו כמו 7000-8000 אני יכול להשיג מסך שעונה לדרישות שלי מההודעה הראשונה?
ציטוט לדרישות:
זמן תגובה נמוך-שלא יהיו מריחות ,יחס ניגודיות גבוהה , זוויות צפיה טובות , ורזולוציה גבוהה(FULL HD ) שלא תפגע בשידורי TV
אני מעוניין ב42 אינצ'(LCD).
יש כאן כאלה שאמרו לי ש FULL HD לא יתן לי כלום בשידורים רגילים...אם בעתיד אני מרכיב לעצמי ממיר פרטי עם צלחתי בלי קשר לחברות הכבלים כדי לקלוט כל מיני ערוצים שונים , FULL HD משתלם לי?
*סתם עוד שאלה איך הדגם scarlet 42LG80FR? אם אפשר לקבל המלצה של כמה דגמים אשמח.
תודה רבה!
ובקשר לשאלה בראש האשכול דיברתי על תקציב של 5000 -/+ אם אני מעלה את התקציב למשהו כמו 7000-8000 אני יכול להשיג מסך שעונה לדרישות שלי מההודעה הראשונה?
ציטוט לדרישות:
זמן תגובה נמוך-שלא יהיו מריחות ,יחס ניגודיות גבוהה , זוויות צפיה טובות , ורזולוציה גבוהה(FULL HD ) שלא תפגע בשידורי TV
אני מעוניין ב42 אינצ'(LCD).
יש כאן כאלה שאמרו לי ש FULL HD לא יתן לי כלום בשידורים רגילים...אם בעתיד אני מרכיב לעצמי ממיר פרטי עם צלחתי בלי קשר לחברות הכבלים כדי לקלוט כל מיני ערוצים שונים , FULL HD משתלם לי?
*סתם עוד שאלה איך הדגם scarlet 42LG80FR? אם אפשר לקבל המלצה של כמה דגמים אשמח.
תודה רבה!
חיבור סקארט 21 פינים הכי טוב לממיר. אחרי זה אס-וידאו.
בתקציב הזה אתה יכול להביא את ה-LCD הכי טובה שיש - סוני 4000 40 אינץ'. וגם דגמים אחרים נכנסים בתקציב.
אם תחבר ממיר היי דפינישן FULL HD ישתלם לך. זה גם תלוי במרחק ממנו אתה צופה, יש פה אנשים שמבינים יותר ממני מתי מבחינים ומתי לא.
את הסקארלט אני לא מכיר.
בתקציב הזה אתה יכול להביא את ה-LCD הכי טובה שיש - סוני 4000 40 אינץ'. וגם דגמים אחרים נכנסים בתקציב.
אם תחבר ממיר היי דפינישן FULL HD ישתלם לך. זה גם תלוי במרחק ממנו אתה צופה, יש פה אנשים שמבינים יותר ממני מתי מבחינים ומתי לא.
את הסקארלט אני לא מכיר.
אם אני מחבר ממיר פרטי כמו שאמרתי בלי קשר לחברות הכבלים יש דבר כזה ממיר של FULL HD? כמה עולה דבר כזה סתם ככה?
אתה מתכוון לKDL40L4000? עם כן כמה הוא זמן התגובה שלה? ובהירות?
או שהתכוונת לV4000E?
יש עוד דגמים של 42 טובים לתקציבים האלו?
אשמח עם עוד אנשים יענו על השאלות. תודה רבה
אתה מתכוון לKDL40L4000? עם כן כמה הוא זמן התגובה שלה? ובהירות?
או שהתכוונת לV4000E?
יש עוד דגמים של 42 טובים לתקציבים האלו?
אשמח עם עוד אנשים יענו על השאלות. תודה רבה
עוד כמה שאלות:
בצפיה מ4 מטרים אפשר להבחין בין FULL HD ל HD READY או שההבדל לא מורגש?
בקשר לטושיבה XV500 42' זמן התגובה שלה הוא 8ms נכון? זה לא גבוהה יחסית לשאר שהם 5ms? לא יהיו מריחות לדוגמא במשחקי כדורגל או בעיות בדברים אחרים?
בדגם KDL40V4000E מה הוא זמן התגובה ורמת הבהירות?
תודה
בצפיה מ4 מטרים אפשר להבחין בין FULL HD ל HD READY או שההבדל לא מורגש?
בקשר לטושיבה XV500 42' זמן התגובה שלה הוא 8ms נכון? זה לא גבוהה יחסית לשאר שהם 5ms? לא יהיו מריחות לדוגמא במשחקי כדורגל או בעיות בדברים אחרים?
בדגם KDL40V4000E מה הוא זמן התגובה ורמת הבהירות?
תודה
מצטער להגיד לכם ואני מצטער אם אני מעליב אבל בשבילך הכי יתאים פלזמה 50 אינצ.
בגלל המרחק צפיה צריך מינימום 50 אינצ ובגלל הצרכים עדיף פלזמה,
ועוד משהו לצרכים שלך נכון לעכשיו אתה צריל פלזמה בלי HD בכלל אבל בגלל שהטכנולוגיה מתקדמת זה לא משתלם לקנות פלזמה בלי HD בכלל כי אני מאמין שאוטוטו אתה תחבר ממיר HD.
עוד עצה לי אליך פותח הנושא: תקרא יותר תאמין לי שזה יעזור לך, אי אפשר להתחיל ללמד אותך מ0 מושגים ודברים שאתה לא מבין אם אתה לא עוזר לעצמך וקורא קצת. הפורום הזה מצויין ויש פה חומר שיוכל לעור לך מאד.
בגלל המרחק צפיה צריך מינימום 50 אינצ ובגלל הצרכים עדיף פלזמה,
ועוד משהו לצרכים שלך נכון לעכשיו אתה צריל פלזמה בלי HD בכלל אבל בגלל שהטכנולוגיה מתקדמת זה לא משתלם לקנות פלזמה בלי HD בכלל כי אני מאמין שאוטוטו אתה תחבר ממיר HD.
עוד עצה לי אליך פותח הנושא: תקרא יותר תאמין לי שזה יעזור לך, אי אפשר להתחיל ללמד אותך מ0 מושגים ודברים שאתה לא מבין אם אתה לא עוזר לעצמך וקורא קצת. הפורום הזה מצויין ויש פה חומר שיוכל לעור לך מאד.
קראתי לפני שהגעתי לפה.
הסיבה שאני לא רוצה פלזמה היא בגלל ההשתקפות של האור.
אפשר לחזור לשאלות האחרות?
ציטוט:
"בצפיה מ4 מטרים אפשר להבחין בין FULL HD ל HD READY או שההבדל לא מורגש?
בדגם KDL40V4000E מה הוא זמן התגובה ורמת הבהירות? "
הסיבה שאני לא רוצה פלזמה היא בגלל ההשתקפות של האור.
אפשר לחזור לשאלות האחרות?
ציטוט:
"בצפיה מ4 מטרים אפשר להבחין בין FULL HD ל HD READY או שההבדל לא מורגש?
בדגם KDL40V4000E מה הוא זמן התגובה ורמת הבהירות? "
קודם כל אתה צריך ללכת לעולם הדיגיטלי ברמת גן כדי שיבהירו לך שמה כמה דברים לגבי פלזמות, שתלמד קצת.
דבר שני כל חברה מודדת שמני תגובה תאורה וניגודיות בצורה אחרת אז אי אפשר לקבוע ככה לפי מפרטים אלה ללכת לראות אם זה מוצא חן בענייך.
לדוגמא:
חיפשתי LCD חדשה לחדר והמליצו לי על SHARP וSAMSUNG כולם בפורום כולל כל בעלי החנויות שהלכתי אליהם אמרו לי שהשארפ יותר טובה אבל בכל זאת אהבתי את התמונה של הSAMSUNG אז תעשה לעצמך טובה תלך לבדוק בעניים שלך.
לגבי הבדל בין FHD לHDR ממרחק 4 מטר לא יודע אם תראה הבדל אבל בוא נגיד שבגדלים 50" ומעלה אתה אולי תשים לב, רק מומחים ואנשים שחיים את הדברים האלה יכולים להשים לב בקלות.
עוד משהו לגבי השתקפות בפלזמה, LCD מורחת את האור ופלזמה בולעת אותו, היום יש מסכי פלזמות כל כך טובים שבקושי אפשר להשים לב להשתקפות ואם שמים לב זה רק שמסך כבוי והאור מגיע בדיוק מאחורי המסך ולא מהצד.
לגבי הדגם של סוני שמליצו לך עליו שמעתי עליו הרבה והבנתי שהוא מצויין, ממליץ לך לבדוק.
ולגבי המריחות במשחקי כדורגל, בפלזמה לא תיהיה לך בעיה של מריחות.
דבר שני כל חברה מודדת שמני תגובה תאורה וניגודיות בצורה אחרת אז אי אפשר לקבוע ככה לפי מפרטים אלה ללכת לראות אם זה מוצא חן בענייך.
לדוגמא:
חיפשתי LCD חדשה לחדר והמליצו לי על SHARP וSAMSUNG כולם בפורום כולל כל בעלי החנויות שהלכתי אליהם אמרו לי שהשארפ יותר טובה אבל בכל זאת אהבתי את התמונה של הSAMSUNG אז תעשה לעצמך טובה תלך לבדוק בעניים שלך.
לגבי הבדל בין FHD לHDR ממרחק 4 מטר לא יודע אם תראה הבדל אבל בוא נגיד שבגדלים 50" ומעלה אתה אולי תשים לב, רק מומחים ואנשים שחיים את הדברים האלה יכולים להשים לב בקלות.
עוד משהו לגבי השתקפות בפלזמה, LCD מורחת את האור ופלזמה בולעת אותו, היום יש מסכי פלזמות כל כך טובים שבקושי אפשר להשים לב להשתקפות ואם שמים לב זה רק שמסך כבוי והאור מגיע בדיוק מאחורי המסך ולא מהצד.
לגבי הדגם של סוני שמליצו לך עליו שמעתי עליו הרבה והבנתי שהוא מצויין, ממליץ לך לבדוק.
ולגבי המריחות במשחקי כדורגל, בפלזמה לא תיהיה לך בעיה של מריחות.