harman kardon avr 354
שלום לכולם !
אני תושב חוזר ומתלבט להביא איתי את הרסיבר הנ"ל מארה"ב .
הבנתי שהרסיבר הנ"ל חופף ל 355 avr שיש בארץ אלא שה 354 יותר חזק ב 10W.
שאלתי היא האם צפוייה לי בעייה בשימוש ה upscaling של המכשיר בגלל שיטת השידור של הארץ לארה"ב ?
האם יש למישהו את ה 354 ויכול לאמר לי האם ישנן בעיות כלשהן עם שימוש המכשיר בארץ ?
בתודה מראש .
אני תושב חוזר ומתלבט להביא איתי את הרסיבר הנ"ל מארה"ב .
הבנתי שהרסיבר הנ"ל חופף ל 355 avr שיש בארץ אלא שה 354 יותר חזק ב 10W.
שאלתי היא האם צפוייה לי בעייה בשימוש ה upscaling של המכשיר בגלל שיטת השידור של הארץ לארה"ב ?
האם יש למישהו את ה 354 ויכול לאמר לי האם ישנן בעיות כלשהן עם שימוש המכשיר בארץ ?
בתודה מראש .
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46421
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
אתה לא אמור להיתקל בשום בעיות עם יכולות הוידאו של המכשיר במהלך השימוש בארץ.
אם יש לך אפשרות, בדוק לעומק ייבוא של מכשיר עם חשמל אשר יתאים לארץ ללא Step-Down-Converter.
אם יש לך אפשרות, בדוק לעומק ייבוא של מכשיר עם חשמל אשר יתאים לארץ ללא Step-Down-Converter.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

לא תתקים פגיעה באודיו\וידאו. הדבר נאמר על מנת לחסוך רכישה של רכיב ה Step-Down-Converter.
רכיב Step-Down-Converter מסוג זה הינו גדול למדי ולכן קשה להסתירו, צרכן גדול של חשמל ומקור לחימום. עדיף לרכוש רכיבים אשר אינם זקוקים למתאמים מסוג זה.
רכיב Step-Down-Converter מסוג זה הינו גדול למדי ולכן קשה להסתירו, צרכן גדול של חשמל ומקור לחימום. עדיף לרכוש רכיבים אשר אינם זקוקים למתאמים מסוג זה.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

תחשוב שעל עלות המוצר בעת רכישה בחו"ל, יש להוסיף את עלות ה Step-Down-Converter. בנוסף, אני בטוח שניתן יהיה להתמקח על המחיר בארץ ואז ההפרש יהיה זעום יותר - אל תשכח שאתה מקבל כאן גם אחריות.