זקוק להמלצה - רמקולים ביפולארים

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
guyII פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 351
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #1 

שלום,
לאחר רכישת סט הרמקולים הקדמי QUAD L22.
נרכש בשישי האחרון סנטר של חברת WARFEDALE מסדרת הEVOLUTION.

כרגע אני מתלבט בין רמקולים אחוריים (שבאופן ודאי יהיו ביפולארים), פשוט לאחר מספר השוואות לרמקולים סראונד בתצורה רגילה (ולא משנה בכלל עלות הרמקול), הביפולארים משמעותית נשמעו לי טובים יותר בסרטים. ממממ... וזה גם השימוש היחיד שלהם ממילא :-).

ההתלבטות בין הרמקולים הבאים: (לכל חברה ישנו דגם אחד כך שאין צורך לפרט לגבי הדגם)
PARADIGM
MISSION
MORDENT SHORT

הQS4 ו8 יקרים משמעותית ולכן ירדו מהפרק.

אשמח לשמוע המלצות גם לדגמים אחרים.

נ.ב אם מישהו מוכר רמקולים ביפולארים אשמח שישלח לי הודעה בEMAIL.
( [email protected] )

תודה

Eyal_W
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 7639
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 17 פעמים

שליחה #2 

המטרה הינה להנות ממוסיקה המערכת הינה רק האמצעי.

: Amarra Dealer

http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים

yarino
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3438
נתן תודות: 125 פעמים
קיבל תודות: 220 פעמים

שליחה #3 

ל Paradigm יש הרבה דגמים, מה התקציב שלך?

DannyZ
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1624
נתן תודות: 41 פעמים

שליחה #4 

guyII כתב:הQS4 ו8 יקרים משמעותית ולכן ירדו מהפרק.
...
...
RTFS - Read The F***ing Shirshur

guyII פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

תקציב

שליחה #5 

מבחינת עלות כולם עולים בערך אותו הדבר בין 1300 ש"ח ל1600 ש"ח פרט לAXIOM שאמורים אמנם להיות מדהימים אך יקרים מאוד.

דווקא מה שגרם לי לתהיות הוא הסקירה של הAXIOM ולכן כרגע אני מחפש רמקול אחורי ביפולארי שגם יכול "לרדת" נמוך יחסית לקבלת אפקטים בצורה משכנעת יותר.

guyII פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

...

הצדק עמך ידידי, מדובר על סדרת הCINEMA ככל הנראה, יצא לך לשמוע את שאר הסדרות?

yarino
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #8 

ה CINEMA הוא רמקול מאוד פשוט ולא נשמע טוב, אני שמעתי את ה ADP 390 והם נשמעו מדהים.

http://www.paradigm.com/en/paradigm/sur ... 1.paradigm

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

Re: תקציב

שליחה #9 

guyII כתב:מבחינת עלות כולם עולים בערך אותו הדבר בין 1300 ש"ח ל1600 ש"ח פרט לAXIOM שאמורים אמנם להיות מדהימים אך יקרים מאוד.

דווקא מה שגרם לי לתהיות הוא הסקירה של הAXIOM ולכן כרגע אני מחפש רמקול אחורי ביפולארי שגם יכול "לרדת" נמוך יחסית לקבלת אפקטים בצורה משכנעת יותר.
...
אתה שמת לב שה AXIOM QS4 עולים 548$? עד לארץ? אמנם בדולר הנוכחי זה בערך 2000 ש"ח - אבל
א. אולי שווה לחכות שהדולר טיפה ירד.
ב. זה לא הפרש משמעותי מהמחירים שציינת (לדעתי) ולאור החוו"ד - כנראה שמומלץ :) - מה גם שזה קואד ולא בי.

yarino
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #10 

lawpower כתב:
guyII כתב:מבחינת עלות כולם עולים בערך אותו הדבר בין 1300 ש"ח ל1600 ש"ח פרט לAXIOM שאמורים אמנם להיות מדהימים אך יקרים מאוד.

...
אתה שמת לב שה AXIOM QS4 עולים 548$? עד לארץ? אמנם בדולר הנוכחי זה בערך 2000 ש"ח - אבל
ב. זה לא הפרש משמעותי מהמחירים שציינת (לדעתי) ולאור החוו"ד - כנראה שמומלץ :) - מה גם שזה קואד ולא בי.
...
המחיר באמת מפתה, אבל תסכים איתי שלרמקולים חייבים להאזין גם אם זה רמקולי סראונד, עם כל הכבוד לכתבה ולחוו"ד אני לא הייתי קונה בלי להאזין להם.

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #11 

מקסימום - אם לא תהיה מרוצה - תוכל לשלוח להם חזרה - וזו תהיה כל העלות שלך (או משהו דומה).
עדיף לדעתי רמקולים שעברו ביקורת אצל מישהו שנקרא לזה בעדינות קצת מנוסה.

DannyZ
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1624
נתן תודות: 41 פעמים

שליחה #12 

lawpower כתב:

...
...
הדגם שהומלץ בחוו"ד הוא QS8 ולא QS4 וכפי שקראתי בהרבה אתרים - ה-QS4 נופל בהרבה מה-QS8 שעולה 691$ עד הארץ.

yarino
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #13 

lawpower כתב:עדיף לדעתי רמקולים שעברו ביקורת אצל מישהו שנקרא לזה בעדינות קצת מנוסה.
...
עדיף לדעתי רמקולים שאני יכול לשמוע ולהשוות בין הדגמים השונים.
רמקולים אתה לא קונה לפי ביקורות, זה רק עניין של טעם אישי ולכן סביר מאוד להניח שלאותו מבקר מנוסה (במקרה זה עופר) טעמו ברמקולים מאוד שונה מטעמי.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78921
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5398 פעמים

שליחה #14 

חברים, לא צריך ללחוץ - לכל אחד מתאים מה שמתאים לו.

כמו ש-yarino אמר, מה שמתאים לי עלול לא להתאים לאחרים.

mbb
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 33
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #15 

yarino כתב:
lawpower כתב:עדיף לדעתי רמקולים שעברו ביקורת אצל מישהו שנקרא לזה בעדינות קצת מנוסה.
...
עדיף לדעתי רמקולים שאני יכול לשמוע ולהשוות בין הדגמים השונים.
רמקולים אתה לא קונה לפי ביקורות, זה רק עניין של טעם אישי ולכן סביר מאוד להניח שלאותו מבקר מנוסה (במקרה זה עופר) טעמו ברמקולים מאוד שונה מטעמי.
...
יש לי אותם כמה ימים נרכשו רק בגלל הביקורת בלי לשמוע אותם לפני כן וכמו שכתבתי בתגובות: עד היום לא היה לי סראונד אמיתי אתה מוזמן לשמוע ( גר בחדרה) מתי שתרצה.
ההשקעה משתלמת מעל ומעבר

9

yarino
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #16 

כוונתי היתה איכות הסאונד ולא הביצועים בסראונד, סתם לדוגמא, אני בטוח שלא שמעת אותם לצד Paradigm Studio נכון?
אני לא ממעיט בערכם של הרמקולים, אני רק טוען שבקניית רמקולים צריך להאזין להם לא מעט ולהשוות לרמקולים אחרים, רק כך ניתן לקבל אינדיקציה לגבי אותו רמקול.

guyII פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #17 

דרך אגב, לגבי המחיר הכל טוב ויפה ונניח ועשיתי פוש קטן וקניתי גם ללא שמיעה, עדיין נשאר לשלם מיסוי ,מע"מ וכו...

וכמו שאמר קודמי הQS4 נחות משמעותית מהQS8 כך שגם ללא שמיעה זה באמת חסר כל רפרנס ולמען האמת אם הQS8 היה" נכנס" בתקציב הייתי קונה אותו בלי לחשוב פעמיים. (עדיין מדובר על סראונד וניתנה ביקורת ע"י אדם ששמע המון וריאציות של רמקולים בחייו )

mbb
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 33
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #18 

guyII כתב:דרך אגב, לגבי המחיר הכל טוב ויפה ונניח ועשיתי פוש קטן וקניתי גם ללא שמיעה, עדיין נשאר לשלם מיסוי ,מע"מ וכו...

וכמו שאמר קודמי הQS4 נחות משמעותית מהQS8 כך שגם ללא שמיעה זה באמת חסר כל רפרנס ולמען האמת אם הQS8 היה" נכנס" בתקציב הייתי קונה אותו בלי לחשוב פעמיים. (עדיין מדובר על סראונד וניתנה ביקורת ע"י אדם ששמע המון וריאציות של רמקולים בחייו )
...
המחיר באתר הוא סופי ואין צורך להוסיף אף אגורה.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”