האם YES או HOT באמת משדרים 24BIT צבע
ראיתי את שידורי HDYES ואני חייב לומר שהצבע ניראה כמו DVD
12BIT .
בדקתי בסרטי HD אצלי בבית ואיכות הצבע היתה הרבה יותר יפה וצבעונית
ונדלקה לי נורה אדומה כאשר אשת מכירות של YES קראה לי את הכיתוב על
איכות השידור של HDYES שבוא נאמר שהם משדרים ב- MPEG2 או 4
ועד כמה שאני יודע MPEG2 לא משדר 24 BIT
למשהו יש מיידע נוסף או הסבר על איכות הצבע ?
12BIT .
בדקתי בסרטי HD אצלי בבית ואיכות הצבע היתה הרבה יותר יפה וצבעונית
ונדלקה לי נורה אדומה כאשר אשת מכירות של YES קראה לי את הכיתוב על
איכות השידור של HDYES שבוא נאמר שהם משדרים ב- MPEG2 או 4
ועד כמה שאני יודע MPEG2 לא משדר 24 BIT
למשהו יש מיידע נוסף או הסבר על איכות הצבע ?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78921
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
הפורמט שמשודר הוא H264
(לא MPEG4, יש הרבה שמתבלבלים בהם בגלל הדמיון, שהרי MPEG4 הוא SUBSET של H264 כיום).
השידור נעשה ב-24 ביט אבל ב-YUV (לא RGB!) כפי שנהוג בכל העולם.
קצב הנתונים המוצהר של יס עומד על בערך 10Mbps אבל זה ממוצע סטטיסטי של הקצב ברוטו.
בפועל, הקצבים הם בערך 8-9Mbps, שזה דומה מאוד למה שמשודר כיום בארה"ב (לא בערוצי פרמיום). באנגליה ובאיזורים אחרים בעולם הקצבים גבוהים בהרבה.
בסופו של יום, מכיוון שה-HD עדיין לא מיזם רווחי עבור יס, קשה לי להאשים אותם בקצבים הנמוכים. עם זאת, למי שזוכר מתקופות השידור הראשונות של יס ב-SDTV, הקצבים שם היו מדהימים בכל קנה מידה וירדו למה שהם היום (3Mbps בד"כ) רק בהדרגה.
(לא MPEG4, יש הרבה שמתבלבלים בהם בגלל הדמיון, שהרי MPEG4 הוא SUBSET של H264 כיום).
קצב הנתונים המוצהר של יס עומד על בערך 10Mbps אבל זה ממוצע סטטיסטי של הקצב ברוטו.
בפועל, הקצבים הם בערך 8-9Mbps, שזה דומה מאוד למה שמשודר כיום בארה"ב (לא בערוצי פרמיום). באנגליה ובאיזורים אחרים בעולם הקצבים גבוהים בהרבה.
בסופו של יום, מכיוון שה-HD עדיין לא מיזם רווחי עבור יס, קשה לי להאשים אותם בקצבים הנמוכים. עם זאת, למי שזוכר מתקופות השידור הראשונות של יס ב-SDTV, הקצבים שם היו מדהימים בכל קנה מידה וירדו למה שהם היום (3Mbps בד"כ) רק בהדרגה.
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
עפר,oferlaor כתב: בסופו של יום, מכיוון שה-HD עדיין לא מיזם רווחי עבור יס, קשה לי להאשים אותם בקצבים הנמוכים. עם זאת, למי שזוכר מתקופות השידור הראשונות של יס ב-SDTV, הקצבים שם היו מדהימים בכל קנה מידה וירדו למה שהם היום (3Mbps בד"כ) רק בהדרגה....
האם אתה רומז שהמצב ב-HD ילך ויעשה גרוע יותר?
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
לא מובן איך אנשי מכירות מצהירים שהם משדרים MPEG4oferlaor כתב:הפורמט שמשודר הוא H264
בסופו של יום, מכיוון שה-HD עדיין לא מיזם רווחי עבור יס, קשה לי להאשים אותם בקצבים הנמוכים. עם זאת, למי שזוכר מתקופות השידור הראשונות של יס ב-SDTV, הקצבים שם היו מדהימים בכל קנה מידה וירדו למה שהם היום (3Mbps בד"כ) רק בהדרגה....
אחרי שראיתי אצל חבר ערוץ הסרטים HD ובחנות
חייב לומר נראה כמו 12BIT צבע
יותר גרוע ממה שזה כיום לא ניתן , איכות הרזולציה והפרטים המשדרים נמוכהעפר,
האם אתה רומז שהמצב ב-HD ילך ויעשה גרוע יותר?...
ב- DVDR יש קצב של 6 MB אז לאן לרדת ?
איפה 6 ערוצים של סאונד 384 KBPS ?
זה גוזל הרבה רוחב פס
באירופה 20 או 25 MBPS
בארה"ב יש ערוצים שמשדרים גם 1080P