שאלה בנוגע לכרטיסי טלויזיה של Hauppaug
- doron_amedey
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3149
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
http://www.digitize.co.il/hauppaugeprods.html
לגבי מחירים בדוק בדף הראשי יש מבצע שהם עכשיו 500 ש"ח אם אני לא טועה.
לגבי מחירים בדוק בדף הראשי יש מבצע שהם עכשיו 500 ש"ח אם אני לא טועה.
אף פעם אל תחשוב שמשהו מצחיק, הוא עלול לקרות גם לך
-
orenfe
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 680
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
האתר של digitize (אותו אני מכיר) לא עוזר לי במתן תשובה לשאלה. אם תשים לב, כרטיס ה 250 כלל לא מופיע באתר (יש שם שני דגמי 150 ואת ה 350).
נכנסתי גם לאתר של hauppauge אבל גם שם לא ניתן להבין מה ההבדל בין שני הכרטיסים (לפחות אני לא מצליח להבדיל בשוני ביכולות הכרטיסים על פי המפרט שלהם באתר.
תודה.
נכנסתי גם לאתר של hauppauge אבל גם שם לא ניתן להבין מה ההבדל בין שני הכרטיסים (לפחות אני לא מצליח להבדיל בשוני ביכולות הכרטיסים על פי המפרט שלהם באתר.
תודה.
There are 10 types of people, those who understand binary code and those who don't
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78926
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
אם אני זוכר נכון, היבואן הרשמי הוא להסקאלה (גם שם יש מבצעים), הכי טוב לברר את הפרטים הקטנים אצלם.
-
orenfe
- חבר פעיל במיוחד

תודה אודי, זה מה שהיה חסר לי.
אם אני מבין נכון פרט לכך שה 150 כולל גם IR blaster אין שום הבדל בינו לבין ה 250 וכל זאת במחיר נמוך יותר מן ה 250. ממש מציאה.
תודה.
אם אני מבין נכון פרט לכך שה 150 כולל גם IR blaster אין שום הבדל בינו לבין ה 250 וכל זאת במחיר נמוך יותר מן ה 250. ממש מציאה.
תודה.
There are 10 types of people, those who understand binary code and those who don't
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78926
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
-
orenfe
- חבר פעיל במיוחד

אם כבר, אז מרטין עיברת את החתימה שלי. אני משתמש בחתימה הזו כבר שנים בפורום השכן ואפילו מרטין הגיב לי פעם אחת ואמר לי שהחתימה שלי מוצאת חן בעיניו (סיפור אמיתי).