חיבור PS3 למסך המחשב
היי
אני רוצה להביא PS3 מארצות הברית (NTSC) ולחבר אותו אל מסך המחשב שלי מדגם סמסונג 226BW (שנקנה בארץ) ע"י כבל HDMI ל DVI.
השאלות הם:
א. האם זה יעבוד?
ב. האם במסכי מחשב יש הבדל בין PAL או NTSC או איך זה הולך בדיוק?
תודה לעוזרים
אני רוצה להביא PS3 מארצות הברית (NTSC) ולחבר אותו אל מסך המחשב שלי מדגם סמסונג 226BW (שנקנה בארץ) ע"י כבל HDMI ל DVI.
השאלות הם:
א. האם זה יעבוד?
ב. האם במסכי מחשב יש הבדל בין PAL או NTSC או איך זה הולך בדיוק?
תודה לעוזרים
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73355
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
עובד - רק קח בחשבון שאם תרצה לפות בסרטים מכונן ה BD תצטרך שהמסך מחשב יתמוך ב HDCP (ניתן לבדוק זאת בדף המוצר של המסך באתר היצרן). כמו שכבר ציינו את הסאונד תצטרך להוציא מהיציאה האופטית של ה PS3 כי במסכי מחשב אין כניסת סאונד בחיבור ה HDMI לרב.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
איזה כאב - לחבר PS3 למסך 22 אינץ'...
תהנה
תהנה
- Huber
- חבר במועדון HT

הוא מתכוון שבשביל להינות לחלוטין מחווית הגיימינג יש צורך במסך גדול ככל האפשר (בהתחשב בתנאי החדר כמובן). אפילו אני שמשחק ב"רק" 37 אינץ' הבנתי שגם זה גבולי אחרי ששיחקתי במקרן במפגש 
אני לא לגמרי מסכים עם הטענה, המחשב שלי מחובר למסך 19 ולמסך 42 ולמעט משחקי "הגה" (שבהם אני צריך הגה באמצע הסלון) אני מעדיף לשחק מול ה 19. לשבת קרוב על כסא מחשב יותר נח לי. אני לא חושב שזה היה משתנה אם הייתי משחק עם גיימפד (טוב, אולי).
לשבת מול המסך וקרוב אליו מסתדר הרבה יותר טוב עם האקשן במשחקי FPS ודומיהם. אבל אולי זה רק אני
כשאני משחק אצל חברים על PS3 ב COD ומשחקים אחרים אני מוצא את עצמי כל הזמן מנסה להתקרב יותר ויותר אל המסך
דווקא לWII הייתי מסכים לחלוטין שעדיף טלווזיה גדולה וכו' בגלל שהמון משחקים משחקים בעמידה
בכל אופן אני רק אומר שאם כואב הלב על פלייסטיישן שמחובר למסך 22 אז אמור לכאוב הלב כמעט על כל שחקני הPC (ואפילו יותר, אנחנו צריכים לעשות התקנות ודרייבירים ומלא בלגן).
לשבת מול המסך וקרוב אליו מסתדר הרבה יותר טוב עם האקשן במשחקי FPS ודומיהם. אבל אולי זה רק אני
כשאני משחק אצל חברים על PS3 ב COD ומשחקים אחרים אני מוצא את עצמי כל הזמן מנסה להתקרב יותר ויותר אל המסך
דווקא לWII הייתי מסכים לחלוטין שעדיף טלווזיה גדולה וכו' בגלל שהמון משחקים משחקים בעמידה
בכל אופן אני רק אומר שאם כואב הלב על פלייסטיישן שמחובר למסך 22 אז אמור לכאוב הלב כמעט על כל שחקני הPC (ואפילו יותר, אנחנו צריכים לעשות התקנות ודרייבירים ומלא בלגן).
- Huber
- חבר במועדון HT

אבל ל אמדברים פה על PC, לא?
אני לא מכיר יותר מידיי אנשים שיסכימו איתך ויעדיפו מסך 22 "מקרוב" על ישיבה בסלון מול מסך גדול, תעשה סקר קצר ותראה.
אני לא מכיר יותר מידיי אנשים שיסכימו איתך ויעדיפו מסך 22 "מקרוב" על ישיבה בסלון מול מסך גדול, תעשה סקר קצר ותראה.