התלבטות - LG 42LG60FR VS Samsung LA40A650
-
orenussbaum
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 20
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
שלום לכולם,
אני נמצא לפני רכישה של LCD וכרגע אני מתלבט בין שני דגמים :
LG 42LG60FR
Samsung LA40A650
ראיתי את שניהם בפעולה ולא הצלחתי להחליט מה עדיף.
השימושים העיקריים כרגע הם צפייה ב-Hot באמצעות ממיר HOT HD.
אני אשמח לשמוע את דעתכם איזו טלוויזיה עדיפה. כמו כן איפה כדאי לרכוש (ראיתי הבדלים גדולים במחיר בהתאם למשך האחריות ולמי שנותן אותה).
תודה לעוזרים.
אני נמצא לפני רכישה של LCD וכרגע אני מתלבט בין שני דגמים :
LG 42LG60FR
Samsung LA40A650
ראיתי את שניהם בפעולה ולא הצלחתי להחליט מה עדיף.
השימושים העיקריים כרגע הם צפייה ב-Hot באמצעות ממיר HOT HD.
אני אשמח לשמוע את דעתכם איזו טלוויזיה עדיפה. כמו כן איפה כדאי לרכוש (ראיתי הבדלים גדולים במחיר בהתאם למשך האחריות ולמי שנותן אותה).
תודה לעוזרים.
- israeli1948
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 517
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
- israeli1948
-
- חבר פעיל במיוחד

מעצבן שהרבה אנשים מכירים רק את שני הדגמים האלה בארץ!
חלק מהחברות בארץ ממש קמצניות מלפרסם את עצמם למה אנשים לא קונים שארפ לדוגמא?
איך הפכנו מעם הספר לעם המכיר שני דגמים בlcd !!
ועוד איזה קפיצה בניהם....
עצה שלי, לפני שאתה קונה קרא כמה ביקורת ומאמרים מהעולם ואפילו מהאתר פה על מסכי hd וחפש משהו באמצע...בין הסקארלט ל650 הקפיצה הגדולה שציינת מחייבת עוד חיפושים .
יש הרבה דגמים של חברות אחרות ברמה מאוד גבוה, שבגלל חוסר בפירוסם לא שמעת עליהם, אני חושב שהם יוכלו לתת לך מענה גם מבחינת מחיר טוב, וגם מבחינת איכות תמונה.
שלא נדבר על זה שבגודל הזה אולי אתה צריך פלזמה בכלל...
איפה כדאי לקנות? אם אתה קונה עם אחריות יבואן, תקנה מרשת גדולה-א.ל.מ שקם אלקטריק בסט ביי טרקלין. ותתמכח איתם קצת עד שיורידו לך הכי נמוך שתימצא.
אם אתה קונה בלי אחריות יבואן, תקנה מהאינטרנט, או ישירות מחו''ל.
עצה שלי, לפני שאתה קונה קרא כמה ביקורת ומאמרים מהעולם ואפילו מהאתר פה על מסכי hd וחפש משהו באמצע...בין הסקארלט ל650 הקפיצה הגדולה שציינת מחייבת עוד חיפושים .
יש הרבה דגמים של חברות אחרות ברמה מאוד גבוה, שבגלל חוסר בפירוסם לא שמעת עליהם, אני חושב שהם יוכלו לתת לך מענה גם מבחינת מחיר טוב, וגם מבחינת איכות תמונה.
איפה כדאי לקנות? אם אתה קונה עם אחריות יבואן, תקנה מרשת גדולה-א.ל.מ שקם אלקטריק בסט ביי טרקלין. ותתמכח איתם קצת עד שיורידו לך הכי נמוך שתימצא.
אם אתה קונה בלי אחריות יבואן, תקנה מהאינטרנט, או ישירות מחו''ל.
-
orenussbaum
-
- חבר שרק התחיל

הסמסונג נכנסת בתקציב (בסביבות 10 אלף), פשוט נראה לי ה-LG עם אחריות ל-3 שנים של היבואן גם מתקרבת לסכום הזה.
לגבי סוג התכנים : ערוץ 2, 10, ערוצי הספורט וגם קצת DVD. יש לי חבילת HD שכרגע אין לי אפשרות להשתמש בה כי אין לי טלוויזיה מתאימה.
המרחק צפייה הוא בסביבות 3.5 מטר.
תודה על העזרה.
לגבי סוג התכנים : ערוץ 2, 10, ערוצי הספורט וגם קצת DVD. יש לי חבילת HD שכרגע אין לי אפשרות להשתמש בה כי אין לי טלוויזיה מתאימה.
המרחק צפייה הוא בסביבות 3.5 מטר.
תודה על העזרה.
-
orenussbaum
-
- חבר שרק התחיל

Re: מעצבן שהרבה אנשים מכירים רק את שני הדגמים האלה בארץ!
תודה על התגובה.israeli1948 כתב:חלק מהחברות בארץ ממש קמצניות מלפרסם את עצמם למה אנשים לא קונים שארפ לדוגמא?
אם אתה קונה בלי אחריות יבואן, תקנה מהאינטרנט, או ישירות מחו''ל....
אין ספק שאני מושפע ממה שנכתב ומסוקר פה באתר או בכלל באתרים ישראלים, אבל זה די טבעי למשתמש ממוצע שלא מבין יותר מידי. מה הסיכוי שאני אמצא איזה דגם של שארפ שהוא מצוין אבל כמעט ולא מדברים עליו?
למה בעצם בגודל הזה עדיף פאלזמה?
- yosihary
- חבר ותיק

- תגובות: 1271
- שם מלא: יוסף הרי
- נתן תודות: 53 פעמים
- קיבל תודות: 119 פעמים
אני משוחד, יש לי סמסונג
עליך קודם להחליט שאתה מעדיף LCD , באיזה גודל והאם אתה תראה בקרוב חומר של HD.
הסמסונג יקרה בצורה משמעותית לעוצמת LG כמו שציינו קודמי.
אינך יכול להסתמך על מה שראית בחנות. הסמסונג טלויזיה מאוד "חכמה" (וגם יפה) ואפשר לשנות את התמונה באופן קיצוני.
לא תהיה בעיה לחנות לכוון אותה כך שתראה כמו LG או אפילו יותר גרוע.
ברור שאפילו על הנייר רואים כמה יתרונות לסמסונג
העיקרי הוא 4 כניסות HDMI לעומת 2 ב- LG.
כאשר אין רסיבר חדיש ביותר, (לי יש "רק" חדיש) שתומך בגרסא HDMI 1.3 האחרונה,
תוכל לחבר לסמסונג ללא קושי 4 מקורות HDMI.
עכשיו אתה עדיין לא צריך, בעוד שנה תצטער.
סמסונג מייצרת את חומר הגלם, הפאנל של ה- LCD עם התאורה. LG קרוב לודאי קונה מסמסונג.
אבל צריך לשלם על התענוג.
הסמסונג יקרה בצורה משמעותית לעוצמת LG כמו שציינו קודמי.
אינך יכול להסתמך על מה שראית בחנות. הסמסונג טלויזיה מאוד "חכמה" (וגם יפה) ואפשר לשנות את התמונה באופן קיצוני.
לא תהיה בעיה לחנות לכוון אותה כך שתראה כמו LG או אפילו יותר גרוע.
ברור שאפילו על הנייר רואים כמה יתרונות לסמסונג
העיקרי הוא 4 כניסות HDMI לעומת 2 ב- LG.
כאשר אין רסיבר חדיש ביותר, (לי יש "רק" חדיש) שתומך בגרסא HDMI 1.3 האחרונה,
תוכל לחבר לסמסונג ללא קושי 4 מקורות HDMI.
עכשיו אתה עדיין לא צריך, בעוד שנה תצטער.
סמסונג מייצרת את חומר הגלם, הפאנל של ה- LCD עם התאורה. LG קרוב לודאי קונה מסמסונג.
אבל צריך לשלם על התענוג.
גם אני משוחד ...עם סמסונג A650 .
אין שום ספק שסמסונג עדיפה אבל לדעתי 40 אינץ קצת קטנה עבור מרחק צפיה של 3.5 מטר כשאתה צופה בתכני HD .
אני עם אותו מרחק צפיה קניתי 46 אינץ ובצפיה בתכני HD אין לי שום ספק שממרחק כזה עדיפה טלויזיה של 55 אינץ ומעלה . הבעיה עם תכני SD וזו בעיה גדולה ...
תכני SD תראה טוב יותר על 40 אינץ מאשר על 46 אינץ ממרחק של 3.5 מטר אבל חושב שבצפיה בתכני HD תגריש שאולי 40 אינץ קטנה למרחק של 3.5 מטר . אני היתי מתאמץ קצת וקונה 46 אינץ בגלל תכני ה-HD . לשיקולך .
אין שום ספק שסמסונג עדיפה אבל לדעתי 40 אינץ קצת קטנה עבור מרחק צפיה של 3.5 מטר כשאתה צופה בתכני HD .
אני עם אותו מרחק צפיה קניתי 46 אינץ ובצפיה בתכני HD אין לי שום ספק שממרחק כזה עדיפה טלויזיה של 55 אינץ ומעלה . הבעיה עם תכני SD וזו בעיה גדולה ...
תכני SD תראה טוב יותר על 40 אינץ מאשר על 46 אינץ ממרחק של 3.5 מטר אבל חושב שבצפיה בתכני HD תגריש שאולי 40 אינץ קטנה למרחק של 3.5 מטר . אני היתי מתאמץ קצת וקונה 46 אינץ בגלל תכני ה-HD . לשיקולך .
- israeli1948
-
- חבר פעיל במיוחד

טוב אם התחלתם לדבר על דגמים אז....
שני דגמים נוספים שאני ממליץ לך ליראות בטווח מחירים הזה:
זה השארפ סידרה x
4 מ''ש 1:40.000
ועזוב נתונים טכנים המסך הזה חד ברמה מטורפת יש לו במעבד חיזוק נוסף לשלושת צבעי היסוד בתמונה, והפרופרציות מאוד נכונות.
מסך נוסף הוא הפיליפס 7403 שמבחינת מפרט טכני יש לו את המפרט הגבוה ביותר שנמכר ברשתות בארץ , שזה 3 מ''ש 100 hz, וגולת הכותרת 14 ביט(4 מיליארד צבעים) מעבד תמונה,
לעומת ה10 ביט (280 מיליון) של הסמסונג...
אני חייב להגיד לך שבכל זאת הרבה אנשים יותר אוהבים את התמונה של הסמסונג, וברמת השחורים יש לה יתרון, אם זאת התחרות מאוד קשה ויש לא מעט דברים שלפיליפס והשארפ יהיו יתרונות עליה.
כמו משחקי כדורגל, ההתאמת צבעים שלהם לדעתי יותר מדויקת, לסמסונג יש קצת בעיה בירוק.
לגבי הפיליפס המחיר הוא באיזור 8800-9600 והשארפ באיזור 9500-1100.
הרי לך שני מסכים ברמה מאוד גבוה שבגלל שהם לא מוכרים בארץ, נמכרים בזול למרות הנתונים המאוד גבוהים שלהם.
*יש פה כמה סקירות עליהם גם ממני אישית רק צריך לעשות חיפוש בפורם.
זה השארפ סידרה x
4 מ''ש 1:40.000
ועזוב נתונים טכנים המסך הזה חד ברמה מטורפת יש לו במעבד חיזוק נוסף לשלושת צבעי היסוד בתמונה, והפרופרציות מאוד נכונות.
מסך נוסף הוא הפיליפס 7403 שמבחינת מפרט טכני יש לו את המפרט הגבוה ביותר שנמכר ברשתות בארץ , שזה 3 מ''ש 100 hz, וגולת הכותרת 14 ביט(4 מיליארד צבעים) מעבד תמונה,
לעומת ה10 ביט (280 מיליון) של הסמסונג...
אני חייב להגיד לך שבכל זאת הרבה אנשים יותר אוהבים את התמונה של הסמסונג, וברמת השחורים יש לה יתרון, אם זאת התחרות מאוד קשה ויש לא מעט דברים שלפיליפס והשארפ יהיו יתרונות עליה.
כמו משחקי כדורגל, ההתאמת צבעים שלהם לדעתי יותר מדויקת, לסמסונג יש קצת בעיה בירוק.
לגבי הפיליפס המחיר הוא באיזור 8800-9600 והשארפ באיזור 9500-1100.
הרי לך שני מסכים ברמה מאוד גבוה שבגלל שהם לא מוכרים בארץ, נמכרים בזול למרות הנתונים המאוד גבוהים שלהם.
*יש פה כמה סקירות עליהם גם ממני אישית רק צריך לעשות חיפוש בפורם.