מסך LCD 42

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
maz פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 136
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

לפני מספר חודשים שאלתי בפורום מספר שאלות במטרה לקנות מסך ובסוף ירדתי מזה מאחר וחשבתי שמה שקיים היום בשוק - למטרות שלי-אינו רלוונטי או יקר מדי. היום ניכר כי המחירים ירדו די משמעותית ואולי טעיתי..אז אני מבקש עזרה...אני מחפש LCD בגודל 42 (מרחק צפייה 3.2 מ').
התכנים בהם אני צופה כיום הם רק סרטים/סדרות שאני מוריד מהרשת.

הסיבה לLCD היא קושי עם המחשבה שאני מותיא סכום כסף לא קטן על מוצר שתהיה לי בעיה לצפות בו באור טבעי. אני פשוט לא אוהב את ההשתקפות על הפלזמות...וחיפשתי הרבה....

בעבר הייתי שוקל HDR בלבד אך כיום, גם משום הורדותהמחירים וגם משום שאני שוקל חיבור לכבלים לשם צפייה בFHD, כמו גם זמינות תכני FHD באינטרנט שרק תגדל - בהחלט יש על מה לדבר וFHD זו הנטייה.

כמו רבים אני הולך לאיבוד מול המגוון.
מה שחשוב לי זו ...איכות צפיה -הן ברמת החדות והיעדר מריחות מקסימלי והן ברמת מעיכת התמונה (דמויות). אחרי שיטוטים לרוב מצאתי שהתמונות המועדפות עליי הן של PHILIPS עם טכנולוגיית הפיקסל פלוס (מחיר אם אני לא טועה באזור ה 7K ברשתות השיווק) וההיטאצ'י שבעיני מפיקה תמונות באיכות הכי טובה רק שהמחירים מאוד גבוהים.
אני פחות אוהב טושיבה. LG - תמונה לא רעה אך אני קיבלתי (גם פה) תגובות לא טובות על איכות המוצר עצמו.

אשמח לקבל הצעות כי המגוון בזאפ פשוט הורג אותי. כמו כן, אשמח להמלצות לחנויות מתמחות באזור השרון

תודה

maz פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 136
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #2 

וכמובן - התקציב....

מאוד מעדיף משהו באזור ה 6-7K, אם כי עבור תמונה מדהימה אשלם גם יותר

maz פותח השרשור
חבר פעיל מאוד