פנסוניק Pw8
אז בעקבות המילים הטובות שנשפכו כאן, ואחרי שביטלתי זכייה ב lcd של פיליפס, הצלחתי אמש לשים יד במכרז על החדשה של פנסוניק, pw8, וממש ממש זקוק לחיזוק (או להפך מכך).
המחיר הוא מעט למעלה מ- 12 אלף (12,400 למען הדיוק), כולל התקנה ומתקן.
מכל הסיפור, גיליתי שאני לא ממש מבין מה ההבדל בינה לבין ה- 7, אותה ראיתי במספר הזדמנויות (ואהבתי).
אודה מאוד באם תפתרו לי מספר סוגיות:
א. האם במחיר הזה העסקה כדאית?
ב. האם יש מוצר שעלות/תועלת שלו טובה יותר לטעמכם במחיר זה?
ג. האם היא אכן משופרת ביחס ל- 7, ובמה? (את ה- 7, כזכור, אני מכיר טוב).
הרבה הרבה תודה - גם על חיזוקים וגם על ההפך מכך - על מנת שאוכל לקבל ההחלטה המושכלת בדחיפות.
הרבה תודה ויום טוב.
המחיר הוא מעט למעלה מ- 12 אלף (12,400 למען הדיוק), כולל התקנה ומתקן.
מכל הסיפור, גיליתי שאני לא ממש מבין מה ההבדל בינה לבין ה- 7, אותה ראיתי במספר הזדמנויות (ואהבתי).
אודה מאוד באם תפתרו לי מספר סוגיות:
א. האם במחיר הזה העסקה כדאית?
ב. האם יש מוצר שעלות/תועלת שלו טובה יותר לטעמכם במחיר זה?
ג. האם היא אכן משופרת ביחס ל- 7, ובמה? (את ה- 7, כזכור, אני מכיר טוב).
הרבה הרבה תודה - גם על חיזוקים וגם על ההפך מכך - על מנת שאוכל לקבל ההחלטה המושכלת בדחיפות.
הרבה תודה ויום טוב.
ראשית המון תודה על החיזוקים
אין לכם מושג כמה אתם עוזרים.
הייתי רוצה הסבר קצר על התמיכה הנ"ל, ומה משמעותה. הרי המסך הוא edtv, לא?
וכמו כן, וסליחה שאני מציק, בכ"ז - מישהו מכיר אלטרנטיבה טובה יותר בסדר גודל זה של מחירים?
הייתי רוצה הסבר קצר על התמיכה הנ"ל, ומה משמעותה. הרי המסך הוא edtv, לא?
וכמו כן, וסליחה שאני מציק, בכ"ז - מישהו מכיר אלטרנטיבה טובה יותר בסדר גודל זה של מחירים?
מכיוון שמסך הוא EDTV, הוא לא
יוכל להציג תמונה ברזולוציה של HDTV אך הוא יבצע Downscale לתמונה שתגיע בפורמט 1080i/50.
קיבלת את התמורה הטובה ביותר לכסף.
אתה צריך להיות מרוצה מאוד.
קיבלת את התמורה הטובה ביותר לכסף.
אתה צריך להיות מרוצה מאוד.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78913
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
משמעותה היא שכאשר תחבר מקור HDTV בפורמט אירופי למסך הוא יוכל להציג תמונה...
רגע רגע
לא כל מסך edtv יכול לקחת תוכן hd ולעשות לו Downscale?
מה מיוחד ב- 8 לעניין זה? vr5 ו- pw7 גם הם יכולים לקחת תוכן hd ולהציג אותו ברזולוציה המקסימלית של המסך, לא?
ובהנתן שזה מה שאני לא מבין, מה זה בכלל 1080/50?
וממש סליחה על ההצקה - אתם נורא נורא עוזרים
מה מיוחד ב- 8 לעניין זה? vr5 ו- pw7 גם הם יכולים לקחת תוכן hd ולהציג אותו ברזולוציה המקסימלית של המסך, לא?
ובהנתן שזה מה שאני לא מבין, מה זה בכלל 1080/50?
וממש סליחה על ההצקה - אתם נורא נורא עוזרים
אז הוצאת את המסך ב-11700 ש"ח???...
אמרו שזה צריך לעלות בסביבות ה-14500, אם ככה אז אני מבטל עכשיו את הרכישה שלי של ה-37PW7 וקונה את ה-37PW8 ברגע הראשון שיוציאו אותו למכירה.
חבל שיורוקום לא יכולים פשוט להחליף לי את המסך כמו שביקשתי, זה היה חוסך מצידם הרבה כאבי ראש .
תודה רבה לך שהבאת את הידיעה ותתחדש !!!
אה ואגב אל תדאג, המסך שלך הוא EDTV ובמקרה שלך הוא יכול לקלוט שידורי HD ב-50 ו-60 הרץ אך כמובן שהוא לא יוכל להציג לך את הרזולוצייה הגבוהה כי מדובר פה במסך EDTV, המסך יעשה Dwonscall לרזולוצייה שלו 852 על 480 .
אם ה-PW7 נראה אצלי לא רע בכלל בשידורי הוט אז ב-PW8 אולי תקבל שידורים יותר טובים (לפחות זה מה שכמה אנשים שראו את המסך אמרו)
.
1080/50 זה סטנדרט לשידור HDTV (טלוויזיה ברזולוצייה גבוהה) ברזולוצייה של 1920 על 1080 (בפלזמה שלך הרזולוצייה היא 853 על 480).
מסך עם תמיכה שכזאת עולה לפחות עוד איזה 5000-8000 ש"ח, תבדוק הודעות קודמות ותגלה בין השאר ששידורי HD רק יתחילו בארץ אולי בעוד שנה-שנתיים ואולי אפילו יותר..
חבל שיורוקום לא יכולים פשוט להחליף לי את המסך כמו שביקשתי, זה היה חוסך מצידם הרבה כאבי ראש .
תודה רבה לך שהבאת את הידיעה ותתחדש !!!
אה ואגב אל תדאג, המסך שלך הוא EDTV ובמקרה שלך הוא יכול לקלוט שידורי HD ב-50 ו-60 הרץ אך כמובן שהוא לא יוכל להציג לך את הרזולוצייה הגבוהה כי מדובר פה במסך EDTV, המסך יעשה Dwonscall לרזולוצייה שלו 852 על 480 .
אם ה-PW7 נראה אצלי לא רע בכלל בשידורי הוט אז ב-PW8 אולי תקבל שידורים יותר טובים (לפחות זה מה שכמה אנשים שראו את המסך אמרו)
1080/50 זה סטנדרט לשידור HDTV (טלוויזיה ברזולוצייה גבוהה) ברזולוצייה של 1920 על 1080 (בפלזמה שלך הרזולוצייה היא 853 על 480).
מסך עם תמיכה שכזאת עולה לפחות עוד איזה 5000-8000 ש"ח, תבדוק הודעות קודמות ותגלה בין השאר ששידורי HD רק יתחילו בארץ אולי בעוד שנה-שנתיים ואולי אפילו יותר..
ncoder
תודה רבה על החיזוקים. אלו, שלך ושל האחרים, יגרמו לי ככה"נ להשלים העסקה.
זאת למרות שמשום מה אני לא מצליח להבין מה ההבדל בין 7 ל- 8 - אם שניהם יכולים לקחת תוכן hd ולהציג אותו ברזולוציה המקסימלית של המסך.
ולגביך - אתה בטוח ששוה לך לשלם על 37 מסדרה 8 סכום שזהה או דומה לסכום המשולם על 42 מסדרה 7?
קטונתי אבל לאור האמור לעיל, אני לא משוכנע..
וכאן אני חוזר לשאלתי מקודם - מה המשמעות הפרקטית של ההבדל?
זאת למרות שמשום מה אני לא מצליח להבין מה ההבדל בין 7 ל- 8 - אם שניהם יכולים לקחת תוכן hd ולהציג אותו ברזולוציה המקסימלית של המסך.
ולגביך - אתה בטוח ששוה לך לשלם על 37 מסדרה 8 סכום שזהה או דומה לסכום המשולם על 42 מסדרה 7?
קטונתי אבל לאור האמור לעיל, אני לא משוכנע..
וכאן אני חוזר לשאלתי מקודם - מה המשמעות הפרקטית של ההבדל?
- oferlaor
- מנהל

pamir,
לסדרה 7 אין אפשרות להציג 1080 ארופאי דרך כניסת HDMI ללא מכשירי עזר חיצוניים.
לסדרה 7 אין אפשרות להציג 1080 ארופאי דרך כניסת HDMI ללא מכשירי עזר חיצוניים.
Re: במילים פשוטות.
מתי ? בעוד 5 שנים?Nissim כתב:סביר להניח כי 1080i/50 זאת שיטת ה HDTV שתשודר בארץ ה"קודש"....
Pamir ...
תקשיב טוב
, שני המסכים PW7\PW8 יכולים לקלוט אות שהוא HD ברזולוצייה גבוהה אבל לא להציג אותו כמו שהוא, יש המרה מרזולוציית HD לרזולוציית SD (שזה מה שיש לך), בגדול אין לך מה לחשוש בעוד שנתיים שלוש שיפסיקו את השידורים הרגילים ויעברו לשידורים ברזולוצייה גבוהה הטלויזיה שלך עדיין תעבוד
.
יש מסכים שיודעים להציג את הרזולוצייה הגבוהה אבל הם עולים הרבה יותר מהמסך שקנית, אלה מסכים עם רזולוצייה של 1280 על 720 הידועים בתור HDTV 720P ושי מסכים שהם עוד יותר יקרים (לא בטוח שיש כאלה בארץ) שהם HDTV 1080i ברזולוצייה של 1920 על 1080 .
שידורי הטלוויזיה היום עובדים ברזולוציית 786 על 576 שזה הכי מתאים למסך שלך.
האמת היא ש-PW7 יודע לעבוד רק עם HDTV ב-60 הרץ (שזה HDTV NTSC) וה-PW8 יודע לעבוד גם ב-50 (HDTV PAL).
אני מחליף את המסך גם בגלל בעייה קטנה שיש לי בה (לא בפאנל עצמו אלא במסגרת הכסופה) ויורוקום אינם יכולים להחליף לי ל-PW7 כי כבר אין כאלה והם לא יכולים להחליף לי ל-PW8.
ה-PW7 ב-37 אינטש עולה בסביבות ה-9000-10000 ש"ח וה-42 עולה בסביבות ה-12000 - 12500 ש"ח, אם הצלחת להוציא את ה-42PW8 ב-11700 ש"ח אז או ש:
1. יש לך מזל .
2. הדגם החדש מאמץ את המחיר של הדגם הישן היוצא.
אני נוטה להאמין ב-2 ולאור הבעייה הקטנה שיש לי החלטתי שאני מבטל את הרכישה ומחכה אפילו חודשיים אם צריך לרכישה של ה-37PW8, מזל שבדיוק היום זה היום האחרון לביטול (תודה רבה לך).
יש מסכים שיודעים להציג את הרזולוצייה הגבוהה אבל הם עולים הרבה יותר מהמסך שקנית, אלה מסכים עם רזולוצייה של 1280 על 720 הידועים בתור HDTV 720P ושי מסכים שהם עוד יותר יקרים (לא בטוח שיש כאלה בארץ) שהם HDTV 1080i ברזולוצייה של 1920 על 1080 .
שידורי הטלוויזיה היום עובדים ברזולוציית 786 על 576 שזה הכי מתאים למסך שלך.
האמת היא ש-PW7 יודע לעבוד רק עם HDTV ב-60 הרץ (שזה HDTV NTSC) וה-PW8 יודע לעבוד גם ב-50 (HDTV PAL).
אני מחליף את המסך גם בגלל בעייה קטנה שיש לי בה (לא בפאנל עצמו אלא במסגרת הכסופה) ויורוקום אינם יכולים להחליף לי ל-PW7 כי כבר אין כאלה והם לא יכולים להחליף לי ל-PW8.
ה-PW7 ב-37 אינטש עולה בסביבות ה-9000-10000 ש"ח וה-42 עולה בסביבות ה-12000 - 12500 ש"ח, אם הצלחת להוציא את ה-42PW8 ב-11700 ש"ח אז או ש:
1. יש לך מזל .
2. הדגם החדש מאמץ את המחיר של הדגם הישן היוצא.
אני נוטה להאמין ב-2 ולאור הבעייה הקטנה שיש לי החלטתי שאני מבטל את הרכישה ומחכה אפילו חודשיים אם צריך לרכישה של ה-37PW8, מזל שבדיוק היום זה היום האחרון לביטול (תודה רבה לך).
Pamir אתה הקש ששבר את הגב הגמל ...
הייתה לי בעייה קטנה שבגלל שלא היו PW7 במלאי לא יכלו להחליף לי את המסך, השתגעתי איך זה יכול להיות שבגלל שאין את המסך במלאי אז אני נאלץ להישאר עם המסך שיש לי, נתנו לי רק 2 אפשרויות ביטול או הארכת אחריות בחודשיים.
ברגע שרק שמעתי שהצלחת להוציא את הדגם החדש במחיר כזה נמוך ישר התקשרתי ובחרתי בביטול (היום זה היום האחרון לביטול ומחר זהו גמרנו).
אני מודע לסיכון שלקחתי וייתכן שבסופו של דבר ה-37PW8 יעלה יותר ולא יתאים למחיר המקביל מבחינה יחסית למחיר שהוצאת על ה-42, אבל זה סיכון שהסכמתי לקחת לנוכח הנסיבות.
מי יודע אולי הם יפתיעו אותי ויחליפו לי למסך חדש
.
ברגע שרק שמעתי שהצלחת להוציא את הדגם החדש במחיר כזה נמוך ישר התקשרתי ובחרתי בביטול (היום זה היום האחרון לביטול ומחר זהו גמרנו).
אני מודע לסיכון שלקחתי וייתכן שבסופו של דבר ה-37PW8 יעלה יותר ולא יתאים למחיר המקביל מבחינה יחסית למחיר שהוצאת על ה-42, אבל זה סיכון שהסכמתי לקחת לנוכח הנסיבות.
מי יודע אולי הם יפתיעו אותי ויחליפו לי למסך חדש
- oferlaor
- מנהל

yiftahf,
דווקא לא - אפשר היום לרכוש ממיר של הכבלים בשם HOT HD אשר משדר כיום ערוץ אחד ב-HDTV בתקן אירופאי.
הערוץ צפוי בקרוב להתפצל לכמה ערוצים שונים. כמו כן, ערוצי HD נוספים צפויים להתחיל בשידוריהם - אני מניח ש HOT HD ישדרו אותם.
דווקא לא - אפשר היום לרכוש ממיר של הכבלים בשם HOT HD אשר משדר כיום ערוץ אחד ב-HDTV בתקן אירופאי.
הערוץ צפוי בקרוב להתפצל לכמה ערוצים שונים. כמו כן, ערוצי HD נוספים צפויים להתחיל בשידוריהם - אני מניח ש HOT HD ישדרו אותם.
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6052
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
עופר
בנק xr3 אפשר להציג 1080/50?
בנק xr3 אפשר להציג 1080/50?
היום ביררתי אפשרות להתחבר לHOT HD ו....
האנשים האלו במקום שיזהו את הפוטנציאל השיווקי והיתרון היחיד שיש להם כיום על יס
מתחילים להתפתל ימינה ושמאלה ולמעשה מחייבים אותי לקחת את כל חבילת הבסיס +HD+שח'1990 לממיר באופן בלתי הפיך
ובכך פיספסו הזדמנות להעביר-אוליי -לקוח מיס להוט בלי להתאמץ
כל שביקשתי מהם מאחר ואני נעול עוד מס חודשים ביס זה להתחבר לHD בלבד
15 שח לחודש +1990 שח לממיר
והם......לא......מוכנים....מסתתרים מאחרי נהלים
ומפסידים....בגדול
זהו עופר
נשארנו עם התקווה שאתה בגיבוי של כולנו תוכל לקדם משהו
מתחילים להתפתל ימינה ושמאלה ולמעשה מחייבים אותי לקחת את כל חבילת הבסיס +HD+שח'1990 לממיר באופן בלתי הפיך
ובכך פיספסו הזדמנות להעביר-אוליי -לקוח מיס להוט בלי להתאמץ
כל שביקשתי מהם מאחר ואני נעול עוד מס חודשים ביס זה להתחבר לHD בלבד
15 שח לחודש +1990 שח לממיר
והם......לא......מוכנים....מסתתרים מאחרי נהלים
ומפסידים....בגדול
זהו עופר
נשארנו עם התקווה שאתה בגיבוי של כולנו תוכל לקדם משהו
למה לא שווה להם?
הכבל שלהם קיים ומגיע עד למקלט(הייתי לקוח שלהם)
את הממיר אני קונה בלי קשר אליהם
כסף לHD-1 ערוץ אחד בלבד אני אשלם כמו שעון
אז מה לא שווה להם גנאדי?
אתה בטח יודע שלהשיג לקוח חדש עולה פי שלש מאשר לשמור על לקוח קיים
וכאן בא לקוח חדש ורוצה להתחבר
תוך שהוא משלם כמעט את כל העלות ולוקח סיכון לא מבוטל -אם ישנו את שיטת השידור וכו אני יכול להתקע עם ממיר שיהיה משקולת ניירות.
במקום זה הם מבטיחים טלויזיות מתנה ועוד כל מיני שטויות ללקוחות יס שיעברו אליהם וללקוחות חדשים.
היום הנהירה היא הפוכה מכיוון הוט לכיוון יס!
ועד שיש דג ששוחה נגד הזרם הם קושרים לו את הסנפירים.

עם תנינים הדוגמה האחרונה נשמעת יותר טוב
את הממיר אני קונה בלי קשר אליהם
כסף לHD-1 ערוץ אחד בלבד אני אשלם כמו שעון
אז מה לא שווה להם גנאדי?
אתה בטח יודע שלהשיג לקוח חדש עולה פי שלש מאשר לשמור על לקוח קיים
וכאן בא לקוח חדש ורוצה להתחבר
במקום זה הם מבטיחים טלויזיות מתנה ועוד כל מיני שטויות ללקוחות יס שיעברו אליהם וללקוחות חדשים.
היום הנהירה היא הפוכה מכיוון הוט לכיוון יס!
ועד שיש דג ששוחה נגד הזרם הם קושרים לו את הסנפירים.
עם תנינים הדוגמה האחרונה נשמעת יותר טוב
נערך לאחרונה על ידי il62 ב 18/12/2005 16:18, נערך 2 פעמים בסך הכל.