הבזיון של יס
-
yan
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 798
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
בחודש נובמבר נגמרה לי התחייבות עם יס + תשתית בזק.
דיברתי מספר פעמים עם יס ולאחר שלא הגענו להסכם ביקשנו להתנתק. לאחר יומיים התקשר מנהל איזור לאבי, וסגר איתו 274 שקלים לשנה (יס 225 שקלים, בזק תשתית 49), שהיא זהה לחבילה הקודמת שהיינו בה שהסתיימה.
היום אבי בדק חיוביים בכרטיס אשראי וראה שחייבו אותו ביס ב 254 שקלים (במקום ה 225 שסגרנו), ואינטרנט נשאר כמו שסגרנו.
התקשרנו ליס לברר על מה ולמה חייבו אותו בכזה סכום.
הוא דיבר עם בחורה בשם מרינה והיא אמרה לו שזה מה שהם סגרו וזה מה שהוא ישלם.
ביקשנו שיבדקו בהקלטות שלהם והיא אמרה שהם הושמדו (על מה ולמה?!).
לאחר כל הטררם טררם אבי ביקש להתנתק ואמרה שיחייבו אותו ב 800 שקלים על התנתקות מיס ובזק.
לבסוף הוא ביקש שישלחו לו את הקלטות של השיחה שהוא דיבר כרגע (עם מרינה, ומפני שכבר אי אפשר להאמין למה שאתה סוגר בטלפון כנראה) והיא סירבה.
חשוב לי לציין שהם לא שלחו לחבילה שהתחברנו אישור חתימה או אסמכתא כלשהיא, והכל היה בטלפון.
מה אפשר לעשות? אבא שלי כבר אמר שהוא יתנתק ואם יחייבו אותו ב 800 שקלים נלך לבית משפט, כבר נשבר לו מהם...
דיברתי מספר פעמים עם יס ולאחר שלא הגענו להסכם ביקשנו להתנתק. לאחר יומיים התקשר מנהל איזור לאבי, וסגר איתו 274 שקלים לשנה (יס 225 שקלים, בזק תשתית 49), שהיא זהה לחבילה הקודמת שהיינו בה שהסתיימה.
היום אבי בדק חיוביים בכרטיס אשראי וראה שחייבו אותו ביס ב 254 שקלים (במקום ה 225 שסגרנו), ואינטרנט נשאר כמו שסגרנו.
לאחר כל הטררם טררם אבי ביקש להתנתק ואמרה שיחייבו אותו ב 800 שקלים על התנתקות מיס ובזק.
לבסוף הוא ביקש שישלחו לו את הקלטות של השיחה שהוא דיבר כרגע (עם מרינה, ומפני שכבר אי אפשר להאמין למה שאתה סוגר בטלפון כנראה) והיא סירבה.
חשוב לי לציין שהם לא שלחו לחבילה שהתחברנו אישור חתימה או אסמכתא כלשהיא, והכל היה בטלפון.
מה אפשר לעשות? אבא שלי כבר אמר שהוא יתנתק ואם יחייבו אותו ב 800 שקלים נלך לבית משפט, כבר נשבר לו מהם...
- בולט
-
- עובד כבלים/לויין

- תגובות: 144
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
yan
ראשית, אני חושב שאין זה נכון או יאה לפרסם פה שמות של בני אדם כאלה או אחרים בכל הקשר שלא יהיה.
אנא שמור על כבודך ועל כבוד אותה נציגה ואל תשתמש בשמות. בטח לא שאין היא יכולה להגיב פה להגנתה ולתת את גירסתא.
שנית, אני מציע שוב לבדוק מול מחלקת שירות הלקוחות על פרטי המבצע שנסגרו. אולי חלה טעות מסויימת ואולי אותה נציגה לא קראה את הנתונים המוצגים כראוי. טעויות יכולות לקרות. לכל אחד ובכל מצב. שווה בדיקה נוספת.
בנוסף הייתי מציע לבדוק עם אביך שוב מה בדיוק הוא סגר ובאילו תנאים. חלילה לי מלרמוז שאולי אין הוא דובר אמת - אבל שפה היא עניין נזיל שעלול להתפרש בדרכים מספר ולא תמיד הצדדים מבינים לגמרי את אשר ניסגר.
ואם כל זה לא הלך, אתה יכול בהחלט לפנות אלי בפרטי ואני אשמח לעמוד לרשותך ולתקן את המעוות - אם אכן ארע.
בולט
ראשית, אני חושב שאין זה נכון או יאה לפרסם פה שמות של בני אדם כאלה או אחרים בכל הקשר שלא יהיה.
אנא שמור על כבודך ועל כבוד אותה נציגה ואל תשתמש בשמות. בטח לא שאין היא יכולה להגיב פה להגנתה ולתת את גירסתא.
שנית, אני מציע שוב לבדוק מול מחלקת שירות הלקוחות על פרטי המבצע שנסגרו. אולי חלה טעות מסויימת ואולי אותה נציגה לא קראה את הנתונים המוצגים כראוי. טעויות יכולות לקרות. לכל אחד ובכל מצב. שווה בדיקה נוספת.
בנוסף הייתי מציע לבדוק עם אביך שוב מה בדיוק הוא סגר ובאילו תנאים. חלילה לי מלרמוז שאולי אין הוא דובר אמת - אבל שפה היא עניין נזיל שעלול להתפרש בדרכים מספר ולא תמיד הצדדים מבינים לגמרי את אשר ניסגר.
ואם כל זה לא הלך, אתה יכול בהחלט לפנות אלי בפרטי ואני אשמח לעמוד לרשותך ולתקן את המעוות - אם אכן ארע.
בולט
עובד חברת YES
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
yan כתב:בחודש נובמבר נגמרה לי התחייבות עם יס + תשתית בזק.
האם אביך ביקש במעמד השיחה הטלפונית,את המחיר מצויין בכתב,בדואר רשום ובפקס?
אם לא, לך תוכיח לשופט שאימא שלו לא ***ה,אם איין לך קייס חבל על הזמן,עדיף להגיע
לפשרה עם הלווין.כנ"ל לעיסקאות טלפוניות עתידיות עם כל החברות.לכולם שמיעה סלקטיבית.
מה אפשר לעשות? אבא שלי כבר אמר שהוא יתנתק ואם יחייבו אותו ב 800 שקלים נלך לבית משפט, כבר נשבר לו מהם......
-
yan
-
- חבר פעיל במיוחד

בלי להעליב, אני חושב שאם הייתי כותב את אותה הודעה רק מנגד על hot, לא היית יוצא להגנתם ועל כבודה של הנציגה.
כמו כן, כבודנו שמור כי סיפרתי אך ורק עובדות ולא מעבר. אם ובמידה ואתה מכיר אותה אתה יכול לשאול אותה בעצמך.
המחדל הוא שהנציגה "המנהלת" בכלל סירבה לתת הקלטה של השיחה (ככה שיהיה קל להגיד מה שרוצים לאחר מכן כנראה), או שיש סיבה אחרת שאנחנו לא מודעים לה?
חשוב לי לציין שוב שאני לא מנסה לפגוע באף אחד, ואם זה מה שקרה אני מצטער, אין זו הכוונה.
אתה רומז לא רומז שאבי משקר.
אתה בעצמך יכול לראות את מספר הנושאים שפתחתי פה לגבי המחירים, ואחרי הסקר שוק שעשינו רצינו לעבור ל hot בגלל המחירים שלכם. לא הסכמנו לשלם אגורה מעבר למה ששילמנו עד תחילת "המבצע החדש". כמו שכתבתי, רק לאחר מספר רב של שיחות, מנהל האיזור התקשר וסגרנו איתו על אותו מחיר שהיה.
ובינינו? למה נראה לך שאנחנו נשלם 254 לכל החבילות בזמן שהמצבע "הרגיל" של יס הוא לשלם 245 שקלים לכל החבילות + יס מקס למצטרפים חדשים?
כמו כן, כבודנו שמור כי סיפרתי אך ורק עובדות ולא מעבר. אם ובמידה ואתה מכיר אותה אתה יכול לשאול אותה בעצמך.
המחדל הוא שהנציגה "המנהלת" בכלל סירבה לתת הקלטה של השיחה (ככה שיהיה קל להגיד מה שרוצים לאחר מכן כנראה), או שיש סיבה אחרת שאנחנו לא מודעים לה?
חשוב לי לציין שוב שאני לא מנסה לפגוע באף אחד, ואם זה מה שקרה אני מצטער, אין זו הכוונה.
אתה רומז לא רומז שאבי משקר.
אתה בעצמך יכול לראות את מספר הנושאים שפתחתי פה לגבי המחירים, ואחרי הסקר שוק שעשינו רצינו לעבור ל hot בגלל המחירים שלכם. לא הסכמנו לשלם אגורה מעבר למה ששילמנו עד תחילת "המבצע החדש". כמו שכתבתי, רק לאחר מספר רב של שיחות, מנהל האיזור התקשר וסגרנו איתו על אותו מחיר שהיה.
ובינינו? למה נראה לך שאנחנו נשלם 254 לכל החבילות בזמן שהמצבע "הרגיל" של יס הוא לשלם 245 שקלים לכל החבילות + יס מקס למצטרפים חדשים?
-
yan
-
- חבר פעיל במיוחד

לא נראה לי שזה היה עוזר בגלל העובדה שהם משמידים שיחות מוקלטות לאחר זמן קצר..זורו44 כתב:yan כתב:האם אביך ביקש במעמד השיחה הטלפונית,את המחיר מצויין בכתב,בדואר רשום ובפקס?
אם לא, לך תוכיח לשופט שאימא שלו לא ***ה,אם איין לך קייס חבל על הזמן,עדיף להגיע
לפשרה עם הלווין.כנ"ל לעיסקאות טלפוניות עתידיות עם כל החברות.לכולם שמיעה סלקטיבית.......
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
השיחות המוקלטות בכל החברות במשק,מיועדות לבקרה פנימית בלבד.
אם תגיש תלונה לנציב תלונות הצבור של החברה אמור להערך תחקיר פנימי
בו הלקוח יקבל את כל המידע.
בפסקי דין בבתי משפט לתביעות קטנות,ברך כלל הלקוח זוכה ,בפסק הדין.
בלי הוכחות כתובות ,אין מצב לזכות בסכום המלא.
תעיין בפסק הדין המלא של השופטת:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3623591,00.html
אם תגיש תלונה לנציב תלונות הצבור של החברה אמור להערך תחקיר פנימי
בו הלקוח יקבל את כל המידע.
בפסקי דין בבתי משפט לתביעות קטנות,ברך כלל הלקוח זוכה ,בפסק הדין.
בלי הוכחות כתובות ,אין מצב לזכות בסכום המלא.
תעיין בפסק הדין המלא של השופטת:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3623591,00.html
הסיבה שהיא לא רצתה להעביר לך את ההקלטה של השיחה, היא מכיוון שזה נועד לבקרה פנימית, בידיוק כמו שזורו כתב. החברה לא הולכת לשחרר ראיות כאלה ללא צו בית משפט.
אתה לא מרוצה מהטיפול של המנהלת? תמשיך הלאה. מעל למנהלת יש עוד מנהל, ומעליו יש עוד אחד. אתה אפילו יכול להגיע עד ללישכת מנכ"ל. היו לקוחות שעשו את זה. אל תוותר. אם אני הייתי מרגיש שנעשה לי עוול אני לא הייתי מוותר.
מכאן, יש שתי מסקנות:
1. בכל התנהלות מול נותן שירות או חברה דרך הטלפון, יש צורך להקליט את כל השיחות. החברה מקליטה את השיחות לכיסוי התחת שלה, נכון? למה שהתחת שלך לא יהיה מכוסה?
2. תמיד, תמיד, תמיד לבדוק במשך 14 יום הראשונים האם הפרטים נכונים והאם הכל בוצע כראוי ואין שום שינוי מול מה שסוכם איתכם, ולבקש לשלוח לכם העתק של החוזה בדואר.
ותאמין לי, זה יכול לקרות בכל חברה. בדרך כלל אפילו לא מרוע לב. וזאת הבעיה של החברות הללו. חברה עם חצי מיליון לקוחות - מסמכים אובדים, סיכומים נשכחים. אתה יודע מה סוכם? תלך עם זה הלאה!
בהצלחה.
אתה לא מרוצה מהטיפול של המנהלת? תמשיך הלאה. מעל למנהלת יש עוד מנהל, ומעליו יש עוד אחד. אתה אפילו יכול להגיע עד ללישכת מנכ"ל. היו לקוחות שעשו את זה. אל תוותר. אם אני הייתי מרגיש שנעשה לי עוול אני לא הייתי מוותר.
מכאן, יש שתי מסקנות:
1. בכל התנהלות מול נותן שירות או חברה דרך הטלפון, יש צורך להקליט את כל השיחות. החברה מקליטה את השיחות לכיסוי התחת שלה, נכון? למה שהתחת שלך לא יהיה מכוסה?
2. תמיד, תמיד, תמיד לבדוק במשך 14 יום הראשונים האם הפרטים נכונים והאם הכל בוצע כראוי ואין שום שינוי מול מה שסוכם איתכם, ולבקש לשלוח לכם העתק של החוזה בדואר.
ותאמין לי, זה יכול לקרות בכל חברה. בדרך כלל אפילו לא מרוע לב. וזאת הבעיה של החברות הללו. חברה עם חצי מיליון לקוחות - מסמכים אובדים, סיכומים נשכחים. אתה יודע מה סוכם? תלך עם זה הלאה!
בהצלחה.
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 342 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
היה לי את את אותו הדבר מול HOT:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... E4&start=0
ראשית, צור קשר עם YES ותעביר להם את המסר חד משמעית:
אם אין לכם אסמכתא על התנאים שנסגרו, בטלו את החיוב מיידית.
אחרת, אתה מייד פונה לחברת האשראי ו"מכחיש" את העסקה.
על כל פניה שלך, שלח העתק למועצה לצרכנות, לעיתונות היומית ועוד.
חברת האשראי אוטומטית תזכה אותך, ותפתח בנוהל מול YES.
תמתין יומיים, ואם לא קבלת תשובה מספקת, אכן תפנה ותכחיש את העסקה.
בדיוק כך!!
אני נלחמתי עם HOT על העובדה שהם חייבים לספק לי אסמכתא, ועד אז אין מצב שאני מקבל את החיוב שלהם.
סיפרו לי סיפורים,
"הטכנאי החתים אותך והטפסים אצלך",
"הוחתמת על חוזה כללי.."
שום דבר, אתה דורש הקלטה או טפסים חתומים.
יכול להיות אפילו שתקבל מכתב ממרש עורכי הדין שלהם.
אני ממליץ לא לפחד,
אבל הכל עניין של עד כמה אתה מוכן ללכת עם זה.
אני לא נכנעתי, וזה השתלם, תוכל לעקוב בשרשור בלינק מעלה.
מקווה שגם במקרה שלך זה ייפתר לטובתך.
אם תצטרך עזרה, פנה אלי ואשמח לעזור.
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... E4&start=0
ראשית, צור קשר עם YES ותעביר להם את המסר חד משמעית:
אם אין לכם אסמכתא על התנאים שנסגרו, בטלו את החיוב מיידית.
אחרת, אתה מייד פונה לחברת האשראי ו"מכחיש" את העסקה.
על כל פניה שלך, שלח העתק למועצה לצרכנות, לעיתונות היומית ועוד.
חברת האשראי אוטומטית תזכה אותך, ותפתח בנוהל מול YES.
תמתין יומיים, ואם לא קבלת תשובה מספקת, אכן תפנה ותכחיש את העסקה.
בדיוק כך!!
אני נלחמתי עם HOT על העובדה שהם חייבים לספק לי אסמכתא, ועד אז אין מצב שאני מקבל את החיוב שלהם.
סיפרו לי סיפורים,
"הטכנאי החתים אותך והטפסים אצלך",
"הוחתמת על חוזה כללי.."
שום דבר, אתה דורש הקלטה או טפסים חתומים.
יכול להיות אפילו שתקבל מכתב ממרש עורכי הדין שלהם.
אני ממליץ לא לפחד,
אבל הכל עניין של עד כמה אתה מוכן ללכת עם זה.
אני לא נכנעתי, וזה השתלם, תוכל לעקוב בשרשור בלינק מעלה.
מקווה שגם במקרה שלך זה ייפתר לטובתך.
אם תצטרך עזרה, פנה אלי ואשמח לעזור.