בעייה עם PV80 וממיר הוט -לסיכום.
-
idoa
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 109
אתמול נכנסה הביתה בשעה טובה התמונה החדשה.
היום קניתי כבל SCART ל-SVIDEO וחיברתי לממיר מג'יק.
אבל הבעייה שאני לא מצליח לראות כלום. כשאני מעביר לSVHS אני רואה שחור לבן וצבעים מאוד מאוד חדים ז"א צהוב רק צהוב או כחול רק כחול וכו'..
מישהו מכיר את הבעייה ופתרון לה?
עריכה:
לסיכום: נגד 75 אוהם (במקרה שלי עם 0.9% סטייה) שמחובר בין רגל 2 לרגל 4 של ה-S-VIDEO או לחילופין בין רגל 15 לרגל 13 ב-SCART- מרגל צבע לאדמה שלה. פתר את הבעייה.
שפתחתי את החיבור SCART נדהמתי לגלות שנקרע לי הרגל של הלומינס אבל מלחם יקר פתר לי את הבעייה.
לצערי אין תמונות כי הכבל כבר סגור ולא נסגר עד הסוף בגלל הנגדים (מצאתי 36+39).
אתם מוזמנים לסלוח לי על החוסר בתמונה.
ההבדל אכן ניכר באיכות הצבע ובחדות, מה שכן, אני שונא את איכות השידור של הערוצים בארץ אבל פה אף נגד לא יעזור.
אבל הבעייה שאני לא מצליח לראות כלום. כשאני מעביר לSVHS אני רואה שחור לבן וצבעים מאוד מאוד חדים ז"א צהוב רק צהוב או כחול רק כחול וכו'..
מישהו מכיר את הבעייה ופתרון לה?
עריכה:
לסיכום: נגד 75 אוהם (במקרה שלי עם 0.9% סטייה) שמחובר בין רגל 2 לרגל 4 של ה-S-VIDEO או לחילופין בין רגל 15 לרגל 13 ב-SCART- מרגל צבע לאדמה שלה. פתר את הבעייה.
שפתחתי את החיבור SCART נדהמתי לגלות שנקרע לי הרגל של הלומינס אבל מלחם יקר פתר לי את הבעייה.
לצערי אין תמונות כי הכבל כבר סגור ולא נסגר עד הסוף בגלל הנגדים (מצאתי 36+39).
אתם מוזמנים לסלוח לי על החוסר בתמונה.
ההבדל אכן ניכר באיכות הצבע ובחדות, מה שכן, אני שונא את איכות השידור של הערוצים בארץ אבל פה אף נגד לא יעזור.
נערך לאחרונה על ידי idoa ב 05/01/2009 17:59, נערך פעם 1 בסך הכל.
- yuria
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4181
כנראה תקלה בממיר (יכול להיות שלא תומך ביציאת S-VIDEO למרות שרשום אופציה כזו- לי יש ממיר כזה)
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
- fadi
-
- עובד כבלים/לויין

- תגובות: 49
תכנס להגדרות של הממיר ותשנה למצב s-vedio
- asaf23
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7942
הוא אמר שהוא עשה את זה כבר
- זורו44
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
Re: בעייה עם PV80 וממיר הוט
הכבל שרכשת לא מתאים.idoa כתב:אתמול נכנסה הביתה בשעה טובה התמונה החדשה.
מישהו מכיר את הבעייה ופתרון לה?...
הוט מספקת כבל עבה 75 אוהם לפתרון.
- embedded
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2030
Re: בעייה עם PV80 וממיר הוט
מאיפה משיגים כזה כבל?זורו44 כתב:הכבל שרכשת לא מתאים.idoa כתב:אתמול נכנסה הביתה בשעה טובה התמונה החדשה.
מישהו מכיר את הבעייה ופתרון לה?...
הוט מספקת כבל עבה 75 אוהם לפתרון....
- זורו44
-
- חבר מכור קשה

-
idoa
-
- חבר פעיל מאוד

קראתי באחד הפוסטים בפורום (שעלה דווקא מחיפוש בגוגל) שהבעייה נפתרת ע"י מתאם SCART ואז כבל SVIDEO בשני הצדדים.
מישהו יכול לאמת?
מישהו יכול לאמת?
- דאוס
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 417
קראתם לי אז באתיidoa כתב:קראתי באחד הפוסטים בפורום (שעלה דווקא מחיפוש בגוגל) שהבעייה נפתרת ע"י מתאם SCART ואז כבל SVIDEO בשני הצדדים.
מישהו יכול לאמת?...
אני ניסיתי לפחות 3 מתאמים שונים ואף אחד מהם לא עשה את העבודה, אתה בפירוש חייב לדעת שהמתאם הוא בעל נגד של 75 אוהם (וזה ממש לא סטנדרט).
כמו שזורו אמר תפנה להוט הם מודעים לכזאת תקלה אבל!!! צריך לקחת נשימה עמוקה לבוא עם שיעורי בית מוכנים מראש ולתת את כל המידע שיש לך לנציגת השירות, אח"כ גם לטכנאי.
אשמח לענות על כל שאלה בנושא הזה.
-
idoa
-
- חבר פעיל מאוד

התכוותי להודעה בפוסט הבא:: תגובה אחרונה בעמוד 1דאוס כתב:קראתם לי אז באתיidoa כתב:קראתי באחד הפוסטים בפורום (שעלה דווקא מחיפוש בגוגל) שהבעייה נפתרת ע"י מתאם SCART ואז כבל SVIDEO בשני הצדדים.
מישהו יכול לאמת?...![]()
אני ניסיתי לפחות 3 מתאמים שונים ואף אחד מהם לא עשה את העבודה, אתה בפירוש חייב לדעת שהמתאם הוא בעל נגד של 75 אוהם (וזה ממש לא סטנדרט).
כמו שזורו אמר תפנה להוט הם מודעים לכזאת תקלה אבל!!! צריך לקחת נשימה עמוקה לבוא עם שיעורי בית מוכנים מראש ולתת את כל המידע שיש לך לנציגת השירות, אח"כ גם לטכנאי.
אשמח לענות על כל שאלה בנושא הזה....
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... highlight=
האם כך עשית? ועדיין לא עבד?
במקביל שאלתי את הבחור עוד פרטים על שעשה.
תודה לכולם
- דאוס
-
- חבר פעיל מאוד

בזמנו ניסיתי גם את זה ולא עבד...idoa כתב:התכוותי להודעה בפוסט הבא:: תגובה אחרונה בעמוד 1דאוס כתב:קראתם לי אז באתיidoa כתב:קראתי באחד הפוסטים בפורום (שעלה דווקא מחיפוש בגוגל) שהבעייה נפתרת ע"י מתאם SCART ואז כבל SVIDEO בשני הצדדים.
מישהו יכול לאמת?...![]()
אשמח לענות על כל שאלה בנושא הזה....
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... highlight=
האם כך עשית? ועדיין לא עבד?
במקביל שאלתי את הבחור עוד פרטים על שעשה.
תודה לכולם...
למה ללכת לקנות במיוחד כשHOT יודעים איך לטפל בבעיה ונותנים לך כבל אשר מיועד לבעיה הזאת ללא תשלום נוסף ?
- nir
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 101
ההורים שלי קנו את ה pv80 שמחוברת כרגע ב component בגלל שראו שחור-לבן עם הפרעות דרך s-video עם הוט מג'יק.
אחרי שיחות רבות עם הוט במהלך חמשת השבועות האחרונים פעמים תאמו טכנאי שלא הגיע (ההורים פנסיונרים אז זה לא כזה משנה) ופעמים כן הגיע טכנאי שלא ידע על מה מדובר.
לאחר שיחה עם מנהל ההתקנות האזורי שמכיר את הבעיה, השבוע סוף סוף הגיע טכנאי עם הכבל (scart to s-video 75 ohm) אבל עדיין אותה תוצאה,
גם לאחר הגדר svideo בממיר.
מישהו יכול להגיד אם זה אכן הכבל עם 75 ohm ?
הוא אמור להראות שונה מכבל רגיל ?
אחרי שיחות רבות עם הוט במהלך חמשת השבועות האחרונים פעמים תאמו טכנאי שלא הגיע (ההורים פנסיונרים אז זה לא כזה משנה) ופעמים כן הגיע טכנאי שלא ידע על מה מדובר.
לאחר שיחה עם מנהל ההתקנות האזורי שמכיר את הבעיה, השבוע סוף סוף הגיע טכנאי עם הכבל (scart to s-video 75 ohm) אבל עדיין אותה תוצאה,
הוא אמור להראות שונה מכבל רגיל ?
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
-
idoa
-
- חבר פעיל מאוד

אי אפשר לדעת, עושה רושם שדחפו לך כבל כדאי שתשתוק.nir כתב:ההורים שלי קנו את ה pv80 שמחוברת כרגע ב component בגלל שראו שחור-לבן עם הפרעות דרך s-video עם הוט מג'יק.
הוא אמור להראות שונה מכבל רגיל ?...
אם מישהו מכיר טוב הוא אולי יוכל להגיד איפה אפשר למדוד עם אוהם-מטר (דאוס?
למעשה, אם מישהו מכיר, הפתרון הכי טוב יהיה זה לבנות מתאם כזה לבד. נגד מדוייק לא יעלה יותר מכמה שקלים בודדים.
דאוס, אם בא לך לעשות לנו מחקר קטן כשיש ברשותך את הכבל, אם יש לך אוהמטר שחק טיפה עם הכבל.
אולי נבנה מתאמים ונמכור אותם לחברי הפורום בסכום עלות במקום להתכנן לכבלים שיבואו לפתור את הבעייה.
- דאוס
-
- חבר פעיל מאוד

לפי מה שקראתי כאן, היו כמה אנשים שמבינים בהלחמות וכבלים ולא הצליחו לעשות את זה בעצמם (לא יודע מה הסיבה).idoa כתב:אי אפשר לדעת, עושה רושם שדחפו לך כבל כדאי שתשתוק.nir כתב:ההורים שלי קנו את ה pv80 שמחוברת כרגע ב component בגלל שראו שחור-לבן עם הפרעות דרך s-video עם הוט מג'יק.
הוא אמור להראות שונה מכבל רגיל ?...
אם מישהו מכיר טוב הוא אולי יוכל להגיד איפה אפשר למדוד עם אוהם-מטר (דאוס?)
למעשה, אם מישהו מכיר, הפתרון הכי טוב יהיה זה לבנות מתאם כזה לבד. נגד מדוייק לא יעלה יותר מכמה שקלים בודדים.
דאוס, אם בא לך לעשות לנו מחקר קטן כשיש ברשותך את הכבל, אם יש לך אוהמטר שחק טיפה עם הכבל.
אולי נבנה מתאמים ונמכור אותם לחברי הפורום בסכום עלות במקום להתכנן לכבלים שיבואו לפתור את הבעייה....
אני לא חושב שאורך הכבל זה מה שמשנה ובעצם אין שום סממן חיצוני ל 75 אוהם (אלא אם כן HOT מסמנים אותם בצורה מסוימת שידועה רק להם). לי יש כבל שחור, פשוט מאוד שעל ה SCART יש מדבקה סתמית בצבע כתום, בצד השני ב SVIDEO יש מעין תגית מחוברת שאומרת SVHS.
ניר, תבדוק שוב! גם לי היתה אותה תופעה אחרי שהם טענו שהם הביאו את הכבל הנכון ובסוף זאת היתה בעיה של מגעים וחיבור רופף (הטכנאי הגאון אלא מה). חבר את הכבל לממיר ומשם לטלוויזיה תבדוק את ההגדרות בממיר שהם אכן על SVHS ונסה לשחק עם ה SCART , איפה שהממיר מאחורה (טיפה לחזק לתוך החיבור ולהעלות או להוריד), תוך כדי תסתכל על התמונה אם יש שינוי.
- זורו44
-
- חבר מכור קשה

למתאם של יס נגד מובנה 75 אוהם .
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- דאוס
-
- חבר פעיל מאוד

כן זורו, הבעיה היא שמדובר רק לאלה שיש להם YES ודבר שני מדובר על מתאמים מיוחדים שהוזמנו במיוחד ע"י YES-אין אפשרות להשיג אותם סתם כך בשוק.
-
idoa
-
- חבר פעיל מאוד

מספיק אחד כזה, לנתח אותו, ולראות מה הולך שםדאוס כתב:כן זורו, הבעיה היא שמדובר רק לאלה שיש להם YES ודבר שני מדובר על מתאמים מיוחדים שהוזמנו במיוחד ע"י YES-אין אפשרות להשיג אותם סתם כך בשוק....
ידע באלק' לא חסר אם זאת הבעייה.
- embedded
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2030
איזה ממיר של הוט לבקש?
שמעתי שיש ממיר מומלץ.
תודה
שמעתי שיש ממיר מומלץ.
תודה
- dudu1234
-
- חבר פעיל

- תגובות: 69
מתאם מיס
אני רכשתי פלזמה pv8 שאמורה להגיע אלי בשבוע הקרוב, ויש לי יס מקס.
שאלתי היא:
האם המתאם הוא חובה (על מנת שאזמין אותו מראש)?
האם יס יודעים במה מדובר?
האם ישנם איזשהם הדגשים שאני צריך לשם אליהם בחיבור (מעבר לאיכות הכבלים)?
תודה מראש
שאלתי היא:
האם המתאם הוא חובה (על מנת שאזמין אותו מראש)?
האם יס יודעים במה מדובר?
האם ישנם איזשהם הדגשים שאני צריך לשם אליהם בחיבור (מעבר לאיכות הכבלים)?
תודה מראש
- nir
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 101
עשיתי את כל הדברים האלה.דאוס כתב: ניר, תבדוק שוב! גם לי היתה אותה תופעה אחרי שהם טענו שהם הביאו את הכבל הנכון ובסוף זאת היתה בעיה של מגעים וחיבור רופף (הטכנאי הגאון אלא מה). חבר את הכבל לממיר ומשם לטלוויזיה תבדוק את ההגדרות בממיר שהם אכן על SVHS ונסה לשחק עם ה SCART , איפה שהממיר מאחורה (טיפה לחזק לתוך החיבור ולהעלות או להוריד), תוך כדי תסתכל על התמונה אם יש שינוי....
מה שכן, במג'יק יש שתי יציאות של scart . אחת מהם מחוברת לטלויזיה עם כבל scart to composite וליציאה השניה חיברתי את הכבל הנ"ל ושיניתי הגדרות בממיר ל svideo.
לאחר השינוי ל svideo בממיר דרך שתי היציאות ראו בשחור לבן.
יש מצב שהבעיה קוראת מכיוון שהכבל הראשון היה עדיין מחובר?