שלום,
יש לי רסיבר ישן אך טוב (Pioneer VSX-D912) ולצערי במעבר הדירה אבד השלט שלו (שגם הוא אוניברסלי אבל הרבה יותר פשוט).דיברית עם פיוניר ישראל ושלט חדש יעלה לי 250 ש"ח. בלי קשר יש לי טלוויזית סמסונג (שהשלט של פיוניר כנראה יצליח לשלוט עליה) ו-HTPC שאליו אני רוצה לחבר מקלט IR כלשהו.
התחלתי להציץ בשלטים חכמים ואהבתי את ההרמוני 525, הוא יעלה לי רק 100 ש"ח יותר וקיבל ביקורות מעולות. לפי האתר של פיוניר ה-525 תומך ברסיבר שלי, אבל השאלה היא עד כמה. אין לי ספק שההרמוני ישלוט בווליום ובבחירת כניסות, אבל מה לגבי שינוי מצבי השמע, קינפוג ראשוני של הרסיבר (כל זה נעשה דרך השלט) ועוד?
בגלל שאין לי את השלט המקורי אני לא יכול "ללמד" את ה-525 את הכפתורים של הרסיבר - וכאן באה השאלה שלי אלכם: לכל מי שיש לו הרמוני 525, האם הוא נותן תמיכה בכל הכפתורים של שלטים שהוא תומך בהם, או רק בחלק מהכפתורים?
תודה.
Harmony 525 כתחליף ולא כתוספת
- eg99
- חבר ותיק

- תגובות: 2999
- נתן תודות: 114 פעמים
- קיבל תודות: 58 פעמים
בעקרון כן.
אם יש כפתורים "לא סטנדרטיים" - ההרמוני יתמוך דרך התפריטים (כפתורים בצידי המסך שמשנים יעוד לפי הצורך, ואפשר לדפדף בין הרבה מסכים).
אם יש כפתורים שלא הוגדרו "כמו שצריך" בדאטהבייס, תצטרך ללמד את השלט.
זה קרה לי בהוט HD וב TVIX.
אם יש כפתורים "לא סטנדרטיים" - ההרמוני יתמוך דרך התפריטים (כפתורים בצידי המסך שמשנים יעוד לפי הצורך, ואפשר לדפדף בין הרבה מסכים).
אם יש כפתורים שלא הוגדרו "כמו שצריך" בדאטהבייס, תצטרך ללמד את השלט.
זה קרה לי בהוט HD וב TVIX.
ערן