מישהו קנה סטרימר מחו"ל ושלח לארץ?
היי
אז בשעה טובה הזמנתי את ה Panasonic PV8.
וכעת אני מחפש סטרימר.
רציתי לברר האם מישהו התנסה בקניית סטרימר מחו"ל (EBAY וכו), אם כן אשמח לדעת האם זה משתלם?
בנוסף רציתי לברר האם קיים פתרון אחר לצפייה רק בקבצי AVI מלבד DVD?
פשוט עד אשר אקנה סטרימר אני מחפש פתרון פשוט ונוח לצפייה בסרטי DIVX מבלי לצרוב בכל פעם את הסרט.
תודה.
וכעת אני מחפש סטרימר.
רציתי לברר האם מישהו התנסה בקניית סטרימר מחו"ל (EBAY וכו), אם כן אשמח לדעת האם זה משתלם?
בנוסף רציתי לברר האם קיים פתרון אחר לצפייה רק בקבצי AVI מלבד DVD?
פשוט עד אשר אקנה סטרימר אני מחפש פתרון פשוט ונוח לצפייה בסרטי DIVX מבלי לצרוב בכל פעם את הסרט.
תודה.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46404
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5081 פעמים
בשרשור הבא תמצא כמעט 30 עמודים על אנשים אשר ביצעו רכישה כזאת:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... ic&t=52165
קיימים שרשורים דומים על רוב המזרימי מדיה שנבדקו באתר.
איזה מכשיר חשבת לרכוש?
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... ic&t=52165
קיימים שרשורים דומים על רוב המזרימי מדיה שנבדקו באתר.
איזה מכשיר חשבת לרכוש?
- jaksirak
- חבר ותיק

- תגובות: 1397
- שם מלא: קובי כהן
- נתן תודות: 139 פעמים
- קיבל תודות: 68 פעמים
אז קודם כל תתחדש!embedded כתב:
וכעת אני מחפש סטרימר....
כן. ברור. כמעט כל אחד פה בעצם עשה ייבוא אישי. בין אם זה פופקורן או HDX או אחר. תקרא בדביקים ותעשה חיפוש בשביל עוד info.רציתי לברר האם מישהו התנסה בקניית סטרימר מחו"ל (EBAY וכו), אם כן אשמח לדעת האם
זה משתלם?...
נ.ב -- לא ההיתי ממליץ לך על אי ביי. לך ותייבא את זה אישית מ"חנות המפעל"
הסטרימר שאותו תיקנה ייתן לך פתרון לזה. תוכל לראות סרטי divx וכמובן סרטי HD.בנוסף רציתי לברר האם קיים פתרון אחר לצפייה רק בקבצי AVI מלבד DVD?
תודה....
good luck
תודה על התשובות המהירות.
אני אקרא בסופ"ש את השרשור המדובר.
אני עדיין לא יודע איזה סטרימר אקנה, אשמח לקבל המלצות.
אני מחפש משהו שיתן תמורה לכסף.
במשפט אחד, האם זה משתלם לייבא ישירות מהיבואן מחו"ל?
כמה עולה לייבא את הHDX1000 או הפופקורן?
שוב תודה.
אני אקרא בסופ"ש את השרשור המדובר.
אני עדיין לא יודע איזה סטרימר אקנה, אשמח לקבל המלצות.
אני מחפש משהו שיתן תמורה לכסף.
במשפט אחד, האם זה משתלם לייבא ישירות מהיבואן מחו"ל?
כמה עולה לייבא את הHDX1000 או הפופקורן?
שוב תודה.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46404
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5081 פעמים
יש לב כי ל HD X 1000 קיים יבואן (לינק בביקורת) אשר מתמחר מצויין את המזרימדיה ומטיל בספק את הכדאיות של ייבוא אישי.
את ה-HDX אפשר להביא מהיצרן www.hdx1080.com (משום מה האתר שלהם למטה כרגע, אולי איזה עדכוני סוף שנה...) ואז העלות הכוללת היא סביב 1200 ש"ח כולל מסים ומשלוח. יכול להיות שאפשר לקנות מאתרים אחרים גם יותר בזול. תעשה חישוב אם ההפרש של 400 ש"ח משמעותי לך ושווה את ענין האחריות המקומית.
שוב תודה על העזרה.shurvitz כתב:את ה-HDX אפשר להביא מהיצרן www.hdx1080.com (משום מה האתר שלהם למטה כרגע, אולי איזה עדכוני סוף שנה...) ואז העלות הכוללת היא סביב 1200 ש"ח כולל מסים ומשלוח. יכול להיות שאפשר לקנות מאתרים אחרים גם יותר בזול. תעשה חישוב אם ההפרש של 400 ש"ח משמעותי לך ושווה את ענין האחריות המקומית....
קבלת אחריות על המוצר?
יש אחריות של היצרן כמובן אבל זה אומר לשלוח אותו לסין אם יש תקלה...embedded כתב:שוב תודה על העזרה.shurvitz כתב:את ה-HDX אפשר להביא מהיצרן www.hdx1080.com (משום מה האתר שלהם למטה כרגע, אולי איזה עדכוני סוף שנה...) ואז העלות הכוללת היא סביב 1200 ש"ח כולל מסים ומשלוח. יכול להיות שאפשר לקנות מאתרים אחרים גם יותר בזול. תעשה חישוב אם ההפרש של 400 ש"ח משמעותי לך ושווה את ענין האחריות המקומית....
קבלת אחריות על המוצר?...