איכות תמונה בHD ספורט יס - קורו
-
kuku1000
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 768
- שם מלא: ארי בן משה
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 34 פעמים
יש לי קורו 50 והבעיה שלי מוזרה
התחברתי בחודש האחרון לערוץ הספורט 505 והתמונה שאני רואה כל כך חדה שזה מזכיר לי פליסטיישן .
מתרגלים לזה או שיש דרך לכוון אותה שנראה פחות טוב....?
התחברתי בחודש האחרון לערוץ הספורט 505 והתמונה שאני רואה כל כך חדה שזה מזכיר לי פליסטיישן .
מתרגלים לזה או שיש דרך לכוון אותה שנראה פחות טוב....?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
גם אני שמתי לב לתופעה הזו ובגלל זה העדפתי לא לרכוש אותה .
התמונה יותר מדיי מלאכותית ומזכירה מחשב או פלייסטיישן . כשאני רואה משחק כדורגל , אני רוצה שהמגרש יראה כמו שרואים באיצטדיון ולא כמו דרך משחק פלייסטיישן .
לדעתי התמונה על מסך LCD מעבירה הרבה יותר טוב את תחושת הטבעיות אבל זה תלוי גם במסך . הביצויים של קורו טובים מאוד באופן כללי .
התמונה יותר מדיי מלאכותית ומזכירה מחשב או פלייסטיישן . כשאני רואה משחק כדורגל , אני רוצה שהמגרש יראה כמו שרואים באיצטדיון ולא כמו דרך משחק פלייסטיישן .
לדעתי התמונה על מסך LCD מעבירה הרבה יותר טוב את תחושת הטבעיות אבל זה תלוי גם במסך . הביצויים של קורו טובים מאוד באופן כללי .
הכי טובים,אין יותר מזה . BE SURE OF YOUER SELFdjeuro כתב:גם אני שמתי לב לתופעה הזו ובגלל זה העדפתי לא לרכוש אותה .
לדעתי התמונה על מסך LCD מעבירה הרבה יותר טוב את תחושת הטבעיות אבל זה תלוי גם במסך . הביצויים של קורו טובים מאוד באופן כללי ....
-
kuku1000
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 768
- שם מלא: ארי בן משה
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 34 פעמים
השבת ישבתי וראיתי את ברצלונה אבל בניגוד לפעמים הקודמות אחרי מחצית אחת כבר לא שמתי לב וזרמתי עם השידור .. יענו מתרגלים
הסיבה לדעתי היא שבפעמים הקודמות שפשוט אחרי זמן קצר עברתי ערוץ.
תודה לכולם
ארי
הסיבה לדעתי היא שבפעמים הקודמות שפשוט אחרי זמן קצר עברתי ערוץ.
תודה לכולם
ארי