יציאת האודיו של ה- PS3
-
nadavck
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3328
- נתן תודות: 223 פעמים
- קיבל תודות: 58 פעמים
קראתי איפשהו שמכשיר ה- PS3 לא מוציא אות Tru-HD ו- DTS-HD אלה הופך אותם לאותות Dolby ו- DTS רגילים.
האם זה נכון?
מכשיר ה- PS3 משמש כנגן בלו ריי אצלי, הוא מחובר למגבר ימאהה שלא מוציא את האותות האלה וחשבתי לשדרג... אבל אם ה- PS3 לא מוציא את האותות אז כמובן שאין סיבה לשדרג כרגע...
האם זה נכון?
מכשיר ה- PS3 משמש כנגן בלו ריי אצלי, הוא מחובר למגבר ימאהה שלא מוציא את האותות האלה וחשבתי לשדרג... אבל אם ה- PS3 לא מוציא את האותות אז כמובן שאין סיבה לשדרג כרגע...
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
לא נכון.
PS3 מוציא LPCM 7.1
אתה צריך קדם מגבר או רסיבר עם HDMI 1.1
PS3 מוציא LPCM 7.1
אתה צריך קדם מגבר או רסיבר עם HDMI 1.1
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
לאחרונה אני לא כ"כ בטוח במה שמיכאל כתב
הבסיס נכון - אין צורך ברסיבר חדיש כי בכל מקרה האות שיוצא מהPS3 לא יגרום לרסיבר החדש להציג DTS-HD וכד'.
עד לאחרונה הייתי בטוח (ואני משער שעוד כמה) שמה שקורה זה שהPS3 מפענח בעצמו את האותו ומוציא אותם מפוענחים כLPCM לרסיבר - ככה שאין איבוד אות.
אני זוכר דיון ישן, שבו אמרו לי כמה וכמה אנשים (בינהם עוסקים בתחום בעלי אינטרס הפוך מן הסתם) לחבר את הPS3 עם חיבור אופטי - כי ככה שומעים יותר טוב.
זה מן הסתם סותר את המשפט הקודם.
ואז עופר חזר על משהו דומה ואמר שיש סיכוי - שמה שעושים ב PS3 - זה למעשה להוציא את הDTS CORE ו DD CORE ולא להוציא את האות עצמו.
אז בכל מקרה אין צורך ברסיבר - אם אתה מחובר ב HDMI.
הבסיס נכון - אין צורך ברסיבר חדיש כי בכל מקרה האות שיוצא מהPS3 לא יגרום לרסיבר החדש להציג DTS-HD וכד'.
עד לאחרונה הייתי בטוח (ואני משער שעוד כמה) שמה שקורה זה שהPS3 מפענח בעצמו את האותו ומוציא אותם מפוענחים כLPCM לרסיבר - ככה שאין איבוד אות.
אני זוכר דיון ישן, שבו אמרו לי כמה וכמה אנשים (בינהם עוסקים בתחום בעלי אינטרס הפוך מן הסתם) לחבר את הPS3 עם חיבור אופטי - כי ככה שומעים יותר טוב.
זה מן הסתם סותר את המשפט הקודם.
ואז עופר חזר על משהו דומה ואמר שיש סיכוי - שמה שעושים ב PS3 - זה למעשה להוציא את הDTS CORE ו DD CORE ולא להוציא את האות עצמו.
אז בכל מקרה אין צורך ברסיבר - אם אתה מחובר ב HDMI.
- michael123
- חבר מכור קשה

שעפר יפרט מה הבסיס לתאוריה שלו לגבי PS3
אני קיבלתי אישור ממנהל מוצר של audiolab, וגם PS3 הייתה הפלטפורמה שלהם היחידה לאורך זמן די ממושך לבדיקות
כן, אני יודע שאנשים מדווחים כי שומעים יותר טוב. קשה להתווקח עם זה.
אבל יש פה גם אחד בפורום שטוען ש-upscale ל-DVD יותר טוב מבלו-ריי
אני קיבלתי אישור ממנהל מוצר של audiolab, וגם PS3 הייתה הפלטפורמה שלהם היחידה לאורך זמן די ממושך לבדיקות
כן, אני יודע שאנשים מדווחים כי שומעים יותר טוב. קשה להתווקח עם זה.
אבל יש פה גם אחד בפורום שטוען ש-upscale ל-DVD יותר טוב מבלו-ריי
-
nadavck
- חבר מביא חבר

אני אסדר שוב את השאלה, כי אני לא שואל על איכות השמע שניתן להוציא, שזה עניין של טעם. אני שואל ספציפית על האות שיוצאת.
כרגע אני מחובר בחיבור אופטי מה- PS3 למגבר (במגבר אין כניסת HDMI).
אז השאלה היא: האם ה PS3, (לא חשוב באיזה יציאה) יכול להוציא אותו של HD או שהוא "מוריד" את האיכות לדולבי ו- DTS רגילים.
אז השאלה היא: האם ה PS3, (לא חשוב באיזה יציאה) יכול להוציא אותו של HD או שהוא "מוריד" את האיכות לדולבי ו- DTS רגילים.
- michael123
- חבר מכור קשה

ברור כי PS3 לא מוריד איכות אם משתמשים ב-HDMI
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

אמור לתמוך - לא ברורnadavck כתב:אז הוא תומך tru-hd ו- dts-hd ?michael123 כתב:ברור כי PS3 לא מוריד איכות אם משתמשים ב-HDMI......
-
nadavck
- חבר מביא חבר

יופי! עכשיו יש לי מטרה בחייםlawpower כתב:אמור לתמוך - לא ברורnadavck כתב:אז הוא תומך tru-hd ו- dts-hd ?michael123 כתב:ברור כי PS3 לא מוריד איכות אם משתמשים ב-HDMI.........
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

תכלס - כל מה שצריך זה לארגן נגן בלו ריי ייעודי
- michael123
- חבר מכור קשה

מה זאת אומרת לא ברור?lawpower כתב:אמור לתמוך - לא ברורnadavck כתב:אז הוא תומך tru-hd ו- dts-hd ?michael123 כתב:ברור כי PS3 לא מוריד איכות אם משתמשים ב-HDMI.........
יש לי כמה דיסקים עם DTS-HD MASTER
מנגן כמו גדול בקצב אודיו של 5 MBIT לשניה
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

התכוונתי לצורך הבדיקה - לא לצורך פתרון הבעייהnadavck כתב:במחירים שלהם היום, אני מעדיף לשדרג מגבר או רמקולים קודםlawpower כתב:תכלס - כל מה שצריך זה לארגן נגן בלו ריי ייעודי......
מיכאל123
איך אתה יודע מה הקצב שזה מוציא? שווה אולי להעלות את זה לדיון בפורום קולנוע ביתי
- michael123
- חבר מכור קשה

יש ב-PS3 אופציה להציג על המסך..
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73367
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
ברור שה PS3 תומך ב Dolby TrueHD וב DTS HD. אם יש איזשהו ספק הנה ההצהרה מפי החמור עצמו:
http://www.ps3fanboy.com/2007/05/09/son ... mitations/
http://www.ps3fanboy.com/2007/05/09/son ... mitations/
- smallville4r
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
אני חושב שיש חשיבות ליציאה.nadavck כתב:אני אסדר שוב את השאלה, כי אני לא שואל על איכות השמע שניתן להוציא, שזה עניין של טעם. אני שואל ספציפית על האות שיוצאת.
אז השאלה היא: האם ה PS3, (לא חשוב באיזה יציאה) יכול להוציא אותו של HD או שהוא "מוריד" את האיכות לדולבי ו- DTS רגילים....
היציאה האופטית יכולה להוציא את כל פורמטי הסאונד, פרט לחדשים (מסיבות של מגבלות רוחב פס) ועד 5.1 ערוצים.
את ה- Dolby TrueHD וה- DTS-HD MA ניתן להוציא רק דרך ה- HDMI, אבל הפענוח עצמו נעשה ע"י ה- PS3 ולא ע"י הרסיבר. בכל מקרה, ניתן למצוא את זה גם ב- Quick Reference של ה- PS3, שכדי להוציא 7.1 ערוצים, גם על הרסיבר לתמוך ב- LPCM 7.1.