שלום רב, חיברתי את ממיר היס שלי לטלוויזיה החדשה שלי
32LG60UR
חיברתי אותה לממיר יס באמצעות כבל RCA רגיל וכאשר ניסיתי לצפות בערוצים שמשדורים ב- 16:9 נתקלתי בבעיה. המסך הציג את התמונה כאילו היה מסך רגיל ולא מסך רחב, כלומר התמונה אמנם מוצכת על כל המסך, איך ניתן לראות בבירור שחלק משולי המסך בצדדים נחתכים (כמו שקורה בטלוויזיות רגילות). יש לי טלוויזיה LCD אחרת בבית וגם היא מחוברת לממיר יס (עם כבל SCART), ושם רואים כמו שצריך.
חשוב לציין שבהגדרות הטלוויזיה מוגדר לי מצב תמונה 16:9
מה יכולה להיות הבעיה?
תודה מראש,
עומרי.
בעיה בחיבור סקארלט לממיר YES
- smallville4r
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
וודא בהגדרות הממיר שהממיר מוגדר על מסך רחב:
הגדרות -> אתחול מתקדם -> קוד (ברירת מחדל: 0000) -> מקלט טלוויזיה -> מסך רחב (16:9)
הגדרות -> אתחול מתקדם -> קוד (ברירת מחדל: 0000) -> מקלט טלוויזיה -> מסך רחב (16:9)
תודה רבה עזרת לי מאוד!smallville4r כתב:וודא בהגדרות הממיר שהממיר מוגדר על מסך רחב:
הגדרות -> אתחול מתקדם -> קוד (ברירת מחדל: 0000) -> מקלט טלוויזיה -> מסך רחב (16:9)...
עוד משהו קטן, כשאני מחבר כונן נייד לטלוויזיה ומנבה לצפות בסרטי DIVX נתקלתי בבעיה קטנה.
אני לא מצליח לשנות את גודל הסרט, כלומר סרטים מסומים מוצגים בתוך מלבן קטן בתוך המסך הגדול בלי אפשרות לזום או משהו כזה.. האם יש אפשרות לזום בדרך כלשהי או שמה זה אבוד ותלוי אך ורק בקובץ הסרט עצמו?
שוב תודה מראש,
עומרי.
- smallville4r
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
אכן, הבעיה היא הרזולוציה הטבעית של הקובץ שהיא בדר"כ 384 שורות או משהו כזה (מחצית מה- 768 שורות שיש לטלוויזיה שלך שאני מניח שהיא HD-Ready).
ניתן לצרוב את הקובץ על דיסק DVD והתוכנה הצורבת בדר"כ ממירה אותו לקובץ MPEG-2 לרזולוציה PAL או NTSC ולנגן אותו בעזרת DVD. כך שזה יוכל להיות מוצג על כל המסך (כמובן, איכות התמונה צפויה להיות מזוויעה).
ניתן לצרוב את הקובץ על דיסק DVD והתוכנה הצורבת בדר"כ ממירה אותו לקובץ MPEG-2 לרזולוציה PAL או NTSC ולנגן אותו בעזרת DVD. כך שזה יוכל להיות מוצג על כל המסך (כמובן, איכות התמונה צפויה להיות מזוויעה).