HDI DUNE BD PRIME
היי ZIV
אין ברשותי את הנגן ,אבל כפי שזה נראה כרגע אני מתכוון להזמינו מחו"ל.
אני לא כ"כ בקיא בנושא שרתים שציינת (NFS וכו') מהיכן אני יכול לקבל מידע על הנושא?
בהנחה שארכוש את הנגן ,מהי הדרך הפשוטה ביותר והזולה לבצע stream מהמחשב שלי שנמצא בממ"ד למערכת הקולנוע הביתית שלי הנמאת בסלון במפלס התחתון?
אין ברשותי את הנגן ,אבל כפי שזה נראה כרגע אני מתכוון להזמינו מחו"ל.
אני לא כ"כ בקיא בנושא שרתים שציינת (NFS וכו') מהיכן אני יכול לקבל מידע על הנושא?
בהנחה שארכוש את הנגן ,מהי הדרך הפשוטה ביותר והזולה לבצע stream מהמחשב שלי שנמצא בממ"ד למערכת הקולנוע הביתית שלי הנמאת בסלון במפלס התחתון?
!!! SARAS JASIKEVICIUS
THE ALL TIME GREATEST
THE ALL TIME GREATEST
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46448
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5088 פעמים
לא צריך לקרוא יותר מידי מידע על הנושא, זוהי פשוט אפליקציה שצריך להתקין כשורה ולעבוד איתה, זהו.
הוראות התקנה ל Windows Services for UNIX ניתן לקרוא בשרשור הבא:
http://www.networkedmediatank.com/showt ... p?tid=1434
אין צורך להזמין מחו"ל, ניתן לרכוש דרך משרדי החברה בת"א.
אין צורך להזמין מחו"ל, ניתן לרכוש דרך משרדי החברה בת"א.
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78934
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
אז כל התשובות:
1. עדכנתי את ה-FIRMWARE והתווסף לו תוסף חדש - דפדפן אינטרנט מלא (חוץ מפלאש) שעובד מצויין, כולל עברית!
הבעיה היחידה שלו היא שפשוט קשה להכניס את הכתובות אליו, אני מניח שכשהם יכניסו לו FAVORITES (עדיף שאפשר יהיה לייבא מאיפה שהוא, או שרת WEB ממוזער שאפשר להכניס את ערוצי ה- IPTV + IP-RADIO + FAVORITES) זה יפשט את העניינים. משהו אחד מצחיק הוא שבשביל לסגור את ה-WEB צריך ללחוץ על כפתור ה-ON/OFF, דבר שלקח לי איזה 5 דקות להבין...
2. אחרי עדכון ה-FIRMWARE, ה-PATCH ככל הנראה עבד כי TITLES מ-ZONE1 שלא עבדו לי קודם עובדים כעת כראוי.
יש לי עדיין כמה דיסקי DVD שהמכשיר לא מצליח לקרוא (לא בעיה של ZONES). בכל מקרה, בעיית ה-ZONES נראית פתורה.
3. אני משתמש בשרת NFS. יש לי שלושה. הראשון הוא ALLEGRO שעולה כסף. השני הוא NETSHARE של DVICO שגם עובד ואינו עולה כסף (המגבלה שלו היא שהשמות של ה-SHARES קבועים והוא גם לא יודע לעשות את כל הדברים שהמכשיר יודע לבצע עם מקורות NFS).
רוב הזמן אני משתמש ב-NAS שיש לו שרת NFS מובנה. המהירות מדהימה, והמכשיר יודע להעתיק, למחוק, להעביר ספריות וקבצים לפי הצורך. כך למשל אני מוחק עכשיו ספריות עם סרטים אחרי שאני מסיים לראות אותם.
העדכון לא נראה שהוא הזיק לכלום, שמתי לב שיש יכולות חדשות פה ושם (למשל חיצים עכשיו עובדים בתוך DVD RIPS כך שאפשר לקפוץ קדימה מהר יותר) אך עדיין אני צריך עוד זמן לבדוק את השינויים שנעשו בצד הבלוריי.
3. לגבי הפורמטים החדשים בקבצי M2TS. כאן דווקא זה לא נפתר. הדבר היחיד שעבד זה קובץ M2TS שהיה לו PCM ועבד כראוי. בכל שאר המקרים שניסיתי (XMEN3, SPEED RACER) הוא מראה רשימה של ערוצי אודיו והפורמטים החדשים לא מופיעים כאופציה.
1. עדכנתי את ה-FIRMWARE והתווסף לו תוסף חדש - דפדפן אינטרנט מלא (חוץ מפלאש) שעובד מצויין, כולל עברית!
הבעיה היחידה שלו היא שפשוט קשה להכניס את הכתובות אליו, אני מניח שכשהם יכניסו לו FAVORITES (עדיף שאפשר יהיה לייבא מאיפה שהוא, או שרת WEB ממוזער שאפשר להכניס את ערוצי ה- IPTV + IP-RADIO + FAVORITES) זה יפשט את העניינים. משהו אחד מצחיק הוא שבשביל לסגור את ה-WEB צריך ללחוץ על כפתור ה-ON/OFF, דבר שלקח לי איזה 5 דקות להבין...
2. אחרי עדכון ה-FIRMWARE, ה-PATCH ככל הנראה עבד כי TITLES מ-ZONE1 שלא עבדו לי קודם עובדים כעת כראוי.
יש לי עדיין כמה דיסקי DVD שהמכשיר לא מצליח לקרוא (לא בעיה של ZONES). בכל מקרה, בעיית ה-ZONES נראית פתורה.
3. אני משתמש בשרת NFS. יש לי שלושה. הראשון הוא ALLEGRO שעולה כסף. השני הוא NETSHARE של DVICO שגם עובד ואינו עולה כסף (המגבלה שלו היא שהשמות של ה-SHARES קבועים והוא גם לא יודע לעשות את כל הדברים שהמכשיר יודע לבצע עם מקורות NFS).
רוב הזמן אני משתמש ב-NAS שיש לו שרת NFS מובנה. המהירות מדהימה, והמכשיר יודע להעתיק, למחוק, להעביר ספריות וקבצים לפי הצורך. כך למשל אני מוחק עכשיו ספריות עם סרטים אחרי שאני מסיים לראות אותם.
העדכון לא נראה שהוא הזיק לכלום, שמתי לב שיש יכולות חדשות פה ושם (למשל חיצים עכשיו עובדים בתוך DVD RIPS כך שאפשר לקפוץ קדימה מהר יותר) אך עדיין אני צריך עוד זמן לבדוק את השינויים שנעשו בצד הבלוריי.
3. לגבי הפורמטים החדשים בקבצי M2TS. כאן דווקא זה לא נפתר. הדבר היחיד שעבד זה קובץ M2TS שהיה לו PCM ועבד כראוי. בכל שאר המקרים שניסיתי (XMEN3, SPEED RACER) הוא מראה רשימה של ערוצי אודיו והפורמטים החדשים לא מופיעים כאופציה.
לא בויסטהziv_r כתב:לא צריך לקרוא יותר מידי מידע על הנושא, זוהי פשוט אפליקציה שצריך להתקין כשורה ולעבוד איתה, זהו.
....
אלא גם יש לך גרסת אולטימייט
לי למשל יש גרסת HOME פרימיום, אז אני צריך להסתפק בSMB
נערך לאחרונה על ידי Newboy ב 02/01/2009 20:21, נערך פעם 1 בסך הכל.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

מה ההתרגשות? סביר להניח כי קיים פתרון למימוש NFS מעל ויסטה, גגל קצת ואני מאמין שתמצא.
נ.ב
אין לך את המזרימדיה וכבר אתה חושב על ה Setup?
נ.ב
אין לך את המזרימדיה וכבר אתה חושב על ה Setup?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

היי עופר
לא כ"כ הבנתי מתשובתך לגבי ה-PATCHES.
האם התקנת FIRMWARE חדש למכשיר +PATCHES?
האם התקנת רק PATCH עבור שינויי ה-ZONE?
איזה FIRMWARE יש לך כרגע בנגן?
אשמח לקבל הבהרות.
ZIV
מחירו של הנגן הנ"ל בארץ ע"פ משרדי החברה כ-3000 ש"ח,לדעתי בייבוא אישי מארופה ניתן להשיגו במחיר טוב יותר.
לא כ"כ הבנתי מתשובתך לגבי ה-PATCHES.
האם התקנת FIRMWARE חדש למכשיר +PATCHES?
האם התקנת רק PATCH עבור שינויי ה-ZONE?
איזה FIRMWARE יש לך כרגע בנגן?
אשמח לקבל הבהרות.
ZIV
מחירו של הנגן הנ"ל בארץ ע"פ משרדי החברה כ-3000 ש"ח,לדעתי בייבוא אישי מארופה ניתן להשיגו במחיר טוב יותר.
!!! SARAS JASIKEVICIUS
THE ALL TIME GREATEST
THE ALL TIME GREATEST
http://www.digitalera.co.uk/products/Du ... 149-0.html
2400 שקל באנגליה.
למה לא לעשות מחיר טוב פה בישראל?
2400 שקל באנגליה.
למה לא לעשות מחיר טוב פה בישראל?
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78934
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
SARAS,
התקנתי את ה-FIRMWARE החדש + PATCH.
יש לי את ה-FIRMWARE BETA האחרון (לא זוכר מספר בע"פ).
לגבי המחיר - זה המחיר מחירון של המכשיר (אני מניח שכאשר יהיו מפיצים תהיה גמישות יותר גדולה בנושא הזה).
התקנתי את ה-FIRMWARE החדש + PATCH.
יש לי את ה-FIRMWARE BETA האחרון (לא זוכר מספר בע"פ).
לגבי המחיר - זה המחיר מחירון של המכשיר (אני מניח שכאשר יהיו מפיצים תהיה גמישות יותר גדולה בנושא הזה).
היי עופר
אודה לך מאוד באם תכנס ל-INFORMATION של הנגן ותגיד לי מה מספר ה-FIRMWARE שהתקנת.
במידה ולא האם יש לינק כלשהו להורדת ה-FIRMWARE?
כמו כן מה "משקלו" של קובץ ה-PATCH?
האם אתה יכול לשלוח לינק כלשהו לגבי ה-PATCH שהתקנת?
כיצד בכלל מתקינים את הקבצים הנ"ל בנגן?
האם בעיית ה-ZONE אכן נפתרה?
תודה מראש על כל אינפורמציה בנושא,הנגן הזה בהחלט מעניין ומסקרן אותי.
אודה לך מאוד באם תכנס ל-INFORMATION של הנגן ותגיד לי מה מספר ה-FIRMWARE שהתקנת.
במידה ולא האם יש לינק כלשהו להורדת ה-FIRMWARE?
כמו כן מה "משקלו" של קובץ ה-PATCH?
האם אתה יכול לשלוח לינק כלשהו לגבי ה-PATCH שהתקנת?
כיצד בכלל מתקינים את הקבצים הנ"ל בנגן?
האם בעיית ה-ZONE אכן נפתרה?
תודה מראש על כל אינפורמציה בנושא,הנגן הזה בהחלט מעניין ומסקרן אותי.
!!! SARAS JASIKEVICIUS
THE ALL TIME GREATEST
THE ALL TIME GREATEST
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

קצת מצחיק שהחברה ישראלית עם קשר לאתר ואנחנו שומעים על מוצרים חדשים שהיא משווקת דרך פורומים זרים.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73409
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 649 פעמים
- קיבל תודות: 3170 פעמים
ziv_r כתב:קצת אירוני שהחברה ישראלית עם קשר לאתר ואנחנו שומעים על מוצרים חדשים שהיא משווקת דרך פורומים זרים....