HDI DUNE BD PRIME
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78926
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
אני כבר משחק עם המכשיר כבר כמה ימים ומכיוון שהוא כבר נמכר (אם כי בכמויות קטנות ) אז חשבתי שכדאי לתת לכם הצצה קטנה.
מדובר במכשיר מעניין. הוא לא מבוסס על שום מערכת קיימת וגם לא ממש דומה למכשירים אחרים, לא בתפיסה ולא ב-GUI שלו.
הפיתוח נעשה בישראל. החזית של המכשיר שחורה ודי סטנדרטית. לא לשכוח להוריד מהפאנל הקדמי את הניילונים - זה עלול להיראות כמו פאנל באיכות גימור גרועה אם לא שמים לב שזה עטוף בניילון.
צד שמאל של הפאנל כותב את הזמן של הסרט שרואים בכחול והאיזור המרכזי של המכשיר הוא כונן בלוריי שנדלק בכחול כשיש דיסק בלוריי בפנים.
הוא נגן בלוריי רגיל לכל דבר, אלא שהוא גם יודע לנגן בלוריי מלא מהרשת... כמובן שהוא גם מנגן את כל שאר הקבצים שאנחנו מכירים...
כשמנגנים את הספריה המכשיר מזהה זאת אוטומטית ומנגן את זה כאילו זה היה בלוריי מלא מתוך הכונן.
עדיין לא ברור לי איזה פרופיל המכשיר מבחינת הבלוריי שלו (יש לי אוסף דיסקים קטן למדי עדיין, אז אני לא יודע אם יש לו יכולות של פרופיל 1.1).
העברית עובדת OUT OF THE BOX כמו שצריך. אני צריך עדיין לבדוק את הנושא הזה לעומק כמובן.
מבחינת מהירות, הוא שם את כל המכשירים האחרים בבית שלי בבושה בפינה - הוא מהיר כמו שד, במיוחד בכל מה שקשור לרשת. למשל, עדיין אין לי פיתרון אחר פרט אליו לניגון SIN CITY בבלוריי מלא דרך הרשת. אתמול ראיתי את הסרט מתחילתו ועד סופו בלי גמגום או רמז לגמגום.
גם ה-GUI יפה מאוד, בעיקר בכל היכולות של ה-STREAMING.
יש עדיין פה ושם בעיות ולא כל הפונקציות מומשו עדיין. זה לא מכשיר מושלם, אך בהחלט בעל פוטנציאל גדול במיוחד.
אשתדל שלא להיכנס ליותר מדי פרטים בשלב הזה, כי הוא עדיין בבדיקות ויש לי כברת דרך לעבור איתו לפני שאוכל לשחרר מאמר ביקורת מלא.
מדובר במכשיר מעניין. הוא לא מבוסס על שום מערכת קיימת וגם לא ממש דומה למכשירים אחרים, לא בתפיסה ולא ב-GUI שלו.
הפיתוח נעשה בישראל. החזית של המכשיר שחורה ודי סטנדרטית. לא לשכוח להוריד מהפאנל הקדמי את הניילונים - זה עלול להיראות כמו פאנל באיכות גימור גרועה אם לא שמים לב שזה עטוף בניילון.
צד שמאל של הפאנל כותב את הזמן של הסרט שרואים בכחול והאיזור המרכזי של המכשיר הוא כונן בלוריי שנדלק בכחול כשיש דיסק בלוריי בפנים.
הוא נגן בלוריי רגיל לכל דבר, אלא שהוא גם יודע לנגן בלוריי מלא מהרשת... כמובן שהוא גם מנגן את כל שאר הקבצים שאנחנו מכירים...
כשמנגנים את הספריה המכשיר מזהה זאת אוטומטית ומנגן את זה כאילו זה היה בלוריי מלא מתוך הכונן.
עדיין לא ברור לי איזה פרופיל המכשיר מבחינת הבלוריי שלו (יש לי אוסף דיסקים קטן למדי עדיין, אז אני לא יודע אם יש לו יכולות של פרופיל 1.1).
העברית עובדת OUT OF THE BOX כמו שצריך. אני צריך עדיין לבדוק את הנושא הזה לעומק כמובן.
מבחינת מהירות, הוא שם את כל המכשירים האחרים בבית שלי בבושה בפינה - הוא מהיר כמו שד, במיוחד בכל מה שקשור לרשת. למשל, עדיין אין לי פיתרון אחר פרט אליו לניגון SIN CITY בבלוריי מלא דרך הרשת. אתמול ראיתי את הסרט מתחילתו ועד סופו בלי גמגום או רמז לגמגום.
גם ה-GUI יפה מאוד, בעיקר בכל היכולות של ה-STREAMING.
יש עדיין פה ושם בעיות ולא כל הפונקציות מומשו עדיין. זה לא מכשיר מושלם, אך בהחלט בעל פוטנציאל גדול במיוחד.
אשתדל שלא להיכנס ליותר מדי פרטים בשלב הזה, כי הוא עדיין בבדיקות ויש לי כברת דרך לעבור איתו לפני שאוכל לשחרר מאמר ביקורת מלא.
-
oferlaor
- מנהל

tals79,
עובד עם בלוריי מלא (דיסק אמיתי) וגם עובד כשיש לך RIP מלא של בלוריי.
לא עובד כרגע על קבצי M2TS שיושבים להם בנפרד.
עובד עם בלוריי מלא (דיסק אמיתי) וגם עובד כשיש לך RIP מלא של בלוריי.
לא עובד כרגע על קבצי M2TS שיושבים להם בנפרד.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46404
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5081 פעמים
נשמע סופר מעניין.
נקווה שהחברה שיפרה את מערך השירות שלא ושלא תחזור על הטעויות שנעשו עם הדור הראשון של המוצרים מתוצרתה.
נקווה שהחברה שיפרה את מערך השירות שלא ושלא תחזור על הטעויות שנעשו עם הדור הראשון של המוצרים מתוצרתה.
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
עפר
אתה יודע אולי האם המכשיר מפענח את ה-STREAM מהרשת בפורמט DTS-HD או TRUEHD ל-LPCM?
מכשיר מעניין באמת..
הוא מבוסס אבל על אותו SIGMA?
אתה יודע אולי האם המכשיר מפענח את ה-STREAM מהרשת בפורמט DTS-HD או TRUEHD ל-LPCM?
מכשיר מעניין באמת..
הוא מבוסס אבל על אותו SIGMA?
-
oferlaor
- מנהל

זה עובד כרגע רק בתוך CONTAINER של בלוריי מלא. אם תנסה לנגן קובץ M2TS ידנית, זה לא יעבוד (עדכון צפוי לתקן גם את המגבלה הזו).אתה יודע אולי האם המכשיר מפענח את ה-STREAM מהרשת בפורמט DTS-HD או TRUEHD ל-LPCM?...
זה לא ממש בעיה אם אתה מנגן בלוריי מלא, שעובד 100%.
- michael123
- חבר מכור קשה

יופי!oferlaor כתב:זה עובד כרגע רק בתוך CONTAINER של בלוריי מלא. אם תנסה לנגן קובץ M2TS ידנית, זה לא יעבוד (עדכון צפוי לתקן גם את המגבלה הזו).אתה יודע אולי האם המכשיר מפענח את ה-STREAM מהרשת בפורמט DTS-HD או TRUEHD ל-LPCM?...
זה לא ממש בעיה אם אתה מנגן בלוריי מלא, שעובד 100%....
אני שואל כי המעבד אצלי מקבל LPCM 192/24 דרך HDMI אבל אין לו מפענח לפורמטים החדשים של DTS ו-DOLBY
-
oferlaor
- מנהל

michael123,
שים לב שהוא לא מפענח DTS HD MASTER או TRUE HD ל-MCPCM !
אם יש סרט עם PCM, הוא יעביר אותו. יש אופציה לפיענוח PCM שעדיין לא בדקתי (זה אחד מהדברים שאני רוצה לעשות).
לא יודע אם קלטתם, אבל זה נגן בלוריי לכל דבר! יש לי דיסקים של בלוריי. פשוט מכניסים פנימה וזה מנגן!
מבחינתי זה יתרון בולט על פני מזרימי מדיה אחרים שעובדים רק עם תכנים מהרשת או מדיסק קשיח. זה אומר שאפשר להתחיל לקנות סרטים!
כרגע בדקתי את הספציפיקציות ומתברר שהמכשיר הוא פרופיל 2.0 מלא!
יותר מזה, הוא כבר כולל 1G מובנה בזיכרון (בנגני בלוריי רגילים דרוש זיכרון חיצוני לשם כך).
אגב, בקרוב יוצא ה-DUNE HD CENTER, שהוא גירסא חזקה יותר של ה-PRIME. יהיה לו גימור טוב יותר (אנודייז שחור), דיסק קשיח SATA מובנה (שליף HOTSWAP, כך שאפשר להחליף אותם).
שים לב שהוא לא מפענח DTS HD MASTER או TRUE HD ל-MCPCM !
אם יש סרט עם PCM, הוא יעביר אותו. יש אופציה לפיענוח PCM שעדיין לא בדקתי (זה אחד מהדברים שאני רוצה לעשות).
לא יודע אם קלטתם, אבל זה נגן בלוריי לכל דבר! יש לי דיסקים של בלוריי. פשוט מכניסים פנימה וזה מנגן!
מבחינתי זה יתרון בולט על פני מזרימי מדיה אחרים שעובדים רק עם תכנים מהרשת או מדיסק קשיח. זה אומר שאפשר להתחיל לקנות סרטים!
כרגע בדקתי את הספציפיקציות ומתברר שהמכשיר הוא פרופיל 2.0 מלא!
יותר מזה, הוא כבר כולל 1G מובנה בזיכרון (בנגני בלוריי רגילים דרוש זיכרון חיצוני לשם כך).
אגב, בקרוב יוצא ה-DUNE HD CENTER, שהוא גירסא חזקה יותר של ה-PRIME. יהיה לו גימור טוב יותר (אנודייז שחור), דיסק קשיח SATA מובנה (שליף HOTSWAP, כך שאפשר להחליף אותם).
נערך לאחרונה על ידי oferlaor ב 01/01/2009 11:00, נערך פעם 1 בסך הכל.
- michael123
- חבר מכור קשה

כתוב ב-SPEC שהוא כן מפענח עבור דיסק בלו-ריי, שאלה שלי היא לגבי ה-streaming
ועוד שאלה (לה הבנתי הסבר באתר שלהם) - מה הבדל בין HD CENTER ל-BD PRIME?
ועוד שאלה (לה הבנתי הסבר באתר שלהם) - מה הבדל בין HD CENTER ל-BD PRIME?
-
oferlaor
- מנהל

michael123,
תיקנתי את הטעויות שלי בהודעה.
ה-HD CENTER הוא בעצם כמו ה-PRIME עם גימור אחר, ועם דיסק קשיח SATA עם HOT SWAP. הוא בעצם מכשיר יותר למקצוענים שרוצים הכל - דיסק מובנה, בלוריי, רשת, וכו'.
האמת שאני אישית מעדיף את הגימור של ה- BD PRIME ועם היכולות STREAMING שלו מהרשת אני לא בטוח שאני צריך בכלל דיסק קשיח מובנה יותר...
היתרון הגדול של השיטה הזו היא עבור רבים מאיתנו ששומרים הכל. כך ניתן בעצם לבנות ספריית תוכן (יש כאלה שכבר יש להם) שלא תלויה בגודל ה-NAS בכלל...
תיקנתי את הטעויות שלי בהודעה.
ה-HD CENTER הוא בעצם כמו ה-PRIME עם גימור אחר, ועם דיסק קשיח SATA עם HOT SWAP. הוא בעצם מכשיר יותר למקצוענים שרוצים הכל - דיסק מובנה, בלוריי, רשת, וכו'.
האמת שאני אישית מעדיף את הגימור של ה- BD PRIME ועם היכולות STREAMING שלו מהרשת אני לא בטוח שאני צריך בכלל דיסק קשיח מובנה יותר...
היתרון הגדול של השיטה הזו היא עבור רבים מאיתנו ששומרים הכל. כך ניתן בעצם לבנות ספריית תוכן (יש כאלה שכבר יש להם) שלא תלויה בגודל ה-NAS בכלל...
- michael123
- חבר מכור קשה

תודה
יש פה סקירה
http://www.hdsoir.com/2008/12/dune-hd-prime-test.html
הם באמת עושים פענוח ל-בלו-ריי ולא לקבצים.. אבל טוענים ש-HDI יעשה את זה בעתיד
יש פה סקירה
http://www.hdsoir.com/2008/12/dune-hd-prime-test.html
הם באמת עושים פענוח ל-בלו-ריי ולא לקבצים.. אבל טוענים ש-HDI יעשה את זה בעתיד
-
oferlaor
- מנהל

michael123,
זה אמור להיות מאוד בקרוב, אבל האמת היא שזה פחות מעניין כי אם זה מפענח בלוריי מלא, אז קבצי M2TS פחות רלוונטים עבורי.
זה אמור להיות מאוד בקרוב, אבל האמת היא שזה פחות מעניין כי אם זה מפענח בלוריי מלא, אז קבצי M2TS פחות רלוונטים עבורי.
היי עופר
כשאתה אומר שהמכשיר הוא בתקן 2.0 מה כוונתך?מה זה אומר מבחינת המשתמש?
האם נגן הבלוריי המובנה במכשיר הזה הוא MULTI ZONE?
אותה שאלה לגבי ה-DVD ,אני מתאר לעצמי שהמכשיר קורא גם DVD רגילים ,האם מדובר במכשיר MULTI ZONE? האם הנגן מסוגל לנגן פורמטי DVD צרובים כגון : DVIX,AVI וכו'?
אודה לתגובתך
נ.ב.
כיצד חיברת את המכשיר לרשת שלך?(אלחוטי ? חוטי? )
תודה
אותה שאלה לגבי ה-DVD ,אני מתאר לעצמי שהמכשיר קורא גם DVD רגילים ,האם מדובר במכשיר MULTI ZONE? האם הנגן מסוגל לנגן פורמטי DVD צרובים כגון : DVIX,AVI וכו'?
אודה לתגובתך
נ.ב.
כיצד חיברת את המכשיר לרשת שלך?(אלחוטי ? חוטי? )
תודה
!!! SARAS JASIKEVICIUS
THE ALL TIME GREATEST
THE ALL TIME GREATEST
לפי היוזר-מנואל שצירפתי לעיל, הבלורי איננו מולטיזוןSARAS כתב:היי עופר
אודה לתגובתך
תודה...